כנסו בלעט
בקרוב מאוד פורום משחקים יהיה מושקע בפאבים פריטיים
אני יתרום כמה ... אבל שיהיה רק גישה למשהו אחד שפיקססתי לשם
מה דעתכם ?
|
|
לא הבנתי..!?
קרא חוקי חתימות
אני אוהב את הראש שלך :]
רעיון טוב!!
נכתב במקור על ידי Jack
jackkk אחיי אני כבר לשםם לבב לזה כמהה זמןן תראהה זה לא אוכללל ככהה אתה מנהלל של הפורום הזה ואתה חייב שיהיה לך מקורות ולא כל מי שמבקש משו אתה אומר צצאתי רק טורנט מטורנט ספיי כאילו אתה צריךך לדאוג שהיה פאביםם או לפי מה שמבקשיםם כמה שאפשר אתהה בקושיי מפרסםם הורדותת שלא באשכולל בקשותת
xfector הביא לפני כמה ימים כמה פאביםם מצוייינים ואישית דאג לי לבעיה שהייתה לי עם פאב מסוייםם אבל כשהוא ראה שהוא רושם 3 תגובות ואחרי שעה כמה יש 9 תגובות אז הוא לא מביא פאביםם יותרר
אז ככה שאתה גם צריךך לדאוגג למשווווו
בימים הקרובים אני מביא לפה כמה לינקים מהירים למשחקים החדשים שיצאו על HTTP,נכתב במקור על ידי בולי הקטן
KING KONG
NEED FOR SPEED MUST WANTED
CALL OF DUTY 2
THE MATRIXath OF Neo
ואולי גם
THE MOVIES
חוץ מזה,אני מביא לפה לא רק קישורי טורנט,אני מביא גם HTTP
ולפעמים גם פאבים{אם יש לי}
אבל גם HTTP
וביטורנט זה מצוין.
נערך לאחרונה על ידי Jack; 19-11-2005 בשעה 22:17.
נכתב במקור על ידי Jack
נשמהה כךך אותיי לדוגמאא יש לי מודם ראוטר עכשיו יש לי אינטרנט 15 מגה מהעבודה של אבא שלי ועדיןן יש לי low id באימיולל וביטורנטט והםם מורידיםם לאטט תחושב ב15 מגה אני מוריד מקס' על 1600kb בשנייה ואני מיום חמישי בבקר מוריד בביטונט של bitcomnet את המשחק מטורנט שהביאוו פהה וזה מוריד לי על 20 מק' ובדר"כ על 6 מורידד
אז כאילו מה יעזור לי קישור לאימיולל או לביטורנט
וhttp זה בסדרר אבלל עדיןן ftp קלל להביאאא אם אתה במקומות הנכונייםםם ותעשה אפילו סקר תראה שהרוב יעדיפו ftpp וזה דבר שלא ראינו בזמןן האחרוןן מצדך
זה יהיה אחלה
ימשוך הרבה אנשים לפורום
זיו אם אתה תעלה את כל המשחקים האלה אני יהרוג אותך
דיי להיות פראייר דיי
רעיון טוב אחי מת עליך
אחלה רעיון אחי