תגידו.. סקס ראשון לבנות..
מחדירים להם ואזז יוצא דם..!?
תגידו.. סקס ראשון לבנות..
מחדירים להם ואזז יוצא דם..!?
קרא חוקי חתימות
|
|
אם קרום הבתולין ניקרע כבר מחדירה של חפץ כלשהו אז לא
לא תמיד.
אבל יש מצב כזה, צריך לקחת בחשבון.
חשוב לציין שלא לכל בת יש קרום בתולין
וכאשר מתבצעת חדירה ראשונה
החור עצמו וכל השרירים באזור מתרחבים
וזה מלווה בכאב ובדימום
קרום הבתולין תורם לדימום באזור
אז לא רק הוא
כאשר יש חדירה ראשונית
יש דימום וכאב
בשלב שהיא פרטנרית מתהפכת מכאב
עדיף להרגיע אותה ולנשק אותה
כדי לתת לה תחושה שאתה פה בשבילה
זה לא קשור.
יש בנות שתמיד בסקס בחדירה ירד להם דם ... ויש כאלו שאפילו בפעם הראשונה לא ירד להן ... זה לא אומר שהיא לא בתולה או משהו. כל אחת והמבנה שלה. אבל צריך לקחת בחשבון שבדר"כ בפעם הראשונה יש דימום ואולי גם בפעמים הקרובות...(השניה והשלישית...)
לא נראה לי
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
תסתכל...בנוסף לדברים ש CompleX אמר בחוכמה
לפעמים קוראים מקרים שבת לא תוציא דם... לפעמים קרום הבתולין נקרע לה בלידה, או כתוצאה מחדירה של חפץ ארוך מספיק.
אם במהלך אקט החדירה היה מקרה והקרום נקרע אז יורד דם, אבל לא בכמויות מדאיגות זה לא שטף דם.
יש פעמים שגם לא תקעה את כל הקרום כי כפי שאני זוכר הקרום יכול להקרע "חלקית" ואז בחדירה לאחר תרד שארית הקרום.
יש כאלה שפשוט מדממות תמיד- אבל לדעתי זה לא קשור לקרום הבתולין אלא לבעיה בהזרמת נוזלי המין של האישה שנודעו לרכך את החדירה ובכך למנוע שפשוף ופגיעה בכלי דם באזור הנרתיק.
וכפי ש CrazYIsraelI אמר... החשוב זה במהלך הדימום והכאב שנוצר ממנו (זה מה שדיברתי עליו בקטע של בעיה בהזרמת נוזלי מין- שנובע בסקס הראשון כתוצאה מפחד ולחץ...) זה להיות איתה, ולהגיד לה עד כמה אוהבים אותה, כדי להקל עליה נפשית וע"י כך גם פיזית.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תודה לכולם
ניראה לי שלפני סקס ראשון שלי אני יכניס לה איזה מקל שלא תדמם לי על הזין..!
קרא חוקי חתימות
wow
כזה אהבה! כזה אכפתיות!
שלא תדמם לך על הזין
עלק לי
הסיכוי שבת תיוולד ללא כרום בתולים זהה לסיכוי שהיא תיוולד בלי יד.נכתב במקור על ידי CrazYIsraelI
כדי לקרוע את הכרום יש להכניס חפש בגול ניכר לאיזור הנרתיק (כמו איבר מין גברי למשל). הכרום נקרע סופית לאחר הלידה הראשונה. תחושת הכאב בעת קריעת הכרום שונה מנערה לנערה, ויש לשים לב לכך בעת קיום יחסי המין הראשונים. לא תמיד ישנו דימום (למעשה בדרך כלל אין דימום) אבל יש לקחת בחשבון שזה אפשרי...
קרעת אותי עלק אני ידחוף לה מקל @_@
תביא איזה פומפה ככה תתחיל לשאוב לול O_o
עריכה של DaRk GoD
דיבור שטויות- מושעה ליום + 2 אזהרות.
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 25-11-2005 בשעה 19:11.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה קרועיםםםםםם לול
אני ידחוף לה מקל חחחחחחחחחח
מצחיק!!!