קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

איך להתחיל להרוויח כסף באינטרנט עם 8,000 שקל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך להתחיל להרוויח כסף באינטרנט עם 8,000 שקל?

הרווחתי בחודשיים האחרונים מעל 8,000 שקל באמצעות גוגל אדסנס הבעיה שזאת היה תקופה חד פעמית שהייתה והסתיימה ועכשיו אני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשהו יציב שיניב לי הכנסה לאורך זמן ולהפוך את העבודה באינטרנט לעסק לכל דבר.

כרגע הרעיונות היחידי שעולה לי בראש זה להקים איבוק (ספר אלקטרוני) כיצד להרוויח כסף באינטרנט ולמכור אותם בארץ (אני יודע שזה סוג של סקאם כי אני לא מרוויח בעצמי אבל זה אחלה כסף ואם נדבר דוגרי נראה לי שרוב המשווקים הכי גדולים בארץ מתפרנסים בעיקר מזה)

יש לכם עוד רעיונות? ניסיתי למכור באיביי אבל החוקים שלהם השתנו ומאוד קשה להרוויח מזה כבר עם כל ההגבלות והתחרות הגבוהה מאוד שכדי לנצח את המתחרים אני צריך להזמין מוצרים בכמות גבוהה מאוד כדי לקבל מחיר טוב ואני לא רוצה להשקיע את כל הכסף שלי בזה כרגע.

בנוסף גם קשה לי עם האנגלית אני יודע לקרוא ולהבין מה אני קורא אבל לכתוב בעצמי עמודים שלמים זה כבר קשה לי מאוד ולכן אני לא יכול לשווק בחו"ל.

מה ההמלצות שלכם? אם מישהו ממכם רוצה לעבוד איתי ביחד ולהתקדם ביחד בתחום הזה אני אשמח שיצור איתי קשר

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    הרווחתי בחודשיים האחרונים מעל 8,000 שקל באמצעות גוגל אדסנס הבעיה שזאת היה תקופה חד פעמית שהייתה והסתיימה ועכשיו אני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשהו יציב שיניב לי הכנסה לאורך זמן ולהפוך את העבודה באינטרנט לעסק לכל דבר.

כרגע הרעיונות היחידי שעולה לי בראש זה להקים איבוק (ספר אלקטרוני) כיצד להרוויח כסף באינטרנט ולמכור אותם בארץ (אני יודע שזה סוג של סקאם כי אני לא מרוויח בעצמי אבל זה אחלה כסף ואם נדבר דוגרי נראה לי שרוב המשווקים הכי גדולים בארץ מתפרנסים בעיקר מזה)

יש לכם עוד רעיונות? ניסיתי למכור באיביי אבל החוקים שלהם השתנו ומאוד קשה להרוויח מזה כבר עם כל ההגבלות והתחרות הגבוהה מאוד שכדי לנצח את המתחרים אני צריך להזמין מוצרים בכמות גבוהה מאוד כדי לקבל מחיר טוב ואני לא רוצה להשקיע את כל הכסף שלי בזה כרגע.

בנוסף גם קשה לי עם האנגלית אני יודע לקרוא ולהבין מה אני קורא אבל לכתוב בעצמי עמודים שלמים זה כבר קשה לי מאוד ולכן אני לא יכול לשווק בחו"ל.

מה ההמלצות שלכם? אם מישהו ממכם רוצה לעבוד איתי ביחד ולהתקדם ביחד בתחום הזה אני אשמח שיצור איתי קשר
    אני ממליץ לך את אותו הדבר כמו כאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post8163233

זה שיש לך 8 אלף זה מצוין, רק אתה לא צריך אותם בהתחלה, תנסה לשמור את הרוב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

למה חד פעמי ? נסה שוב את אדסנס אולי תצליח לחזור לרווחים האלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תלמד אנגלית, ואני לא צוחק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,693 | הודעות: 8,173,280 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect