קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יובה נגד רומא,המשחק!
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 15-08-2013, 13:47
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-03-2009, 13:39
  3. [הימור]יובה - רומא|250|10-40|16.2
    על ידי nizan777 בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 17-02-2008, 00:09
  4. רומא - יובנטוס , בארסה - סראגוסה , יהיה ח-ם
    על ידי MeToRaF בפורום כדורגל
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 23:08
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 17:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

יובנטוס- יובה מפרקת את רומא באולימפיקו, ניצחון 3-0 בבית על ליבורנו

משתמש ותיק האוואטר של -עדי-
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אדם אכל בישביל חווה תפוח, בישבילך אני יאכל פרדס שלם

ברירת מחדל יובנטוס- יובה מפרקת את רומא באולימפיקו, ניצחון 3-0 בבית על ליבורנו

דיון רישמי ?

יובנטוס 2005/2006

לאחר הזכייה בסקודטו ה-28 ביובנטוס הלאופה האיטלקית חושבים צעד אחד קדימה והוא זכייה בליגת האלופות לאחר 10 שנות בצורת על מנת לבצע את המשימה בהצלחה צירפה יובנטוס הרבה שחקנים חדשים שיעזרו במשימה הקשה שעומדת בפני יובה השנה, עליהם נדבר בהמשך

אחד הדברים אשר עשה הג'נרל מנג'ר של יובנטוס לוצ'יאנו מוג'י הוא צירופם של מספר שחקנים ברמה עולמית על מנת לחזק את הספסל של יובנטוס ואת החלק הבעייתי שלה אשתקד במרכז המגרש.

השחקנים החדשים שצורפו לקבוצה :

פאטריק ויירה -
    אולי הרכש הגדול ביותר שנרכש בקיץ הזה ביובנטוס ואולי בכלל,הגיע כדי לחזק את מרכז השדה של הביאנקונרי שסבל אשתקד רבות ממנואלה בלאזי המאכזב,המרוויח העיקרי מהבאתו של פאטריק ויירה זהו אמרסון קשרה האחורי של יובנטוס ונבחרת ברזיל שלא שיחק עם שחקן קבוע ברוב שלבי העונה,עכשיו עם ויירה מצא אמרסון פרטנר חדש ובעל שם עולמי.
    " אני שמח מצירופו של פאטריק ויירה,משיחות שהיו לי עם פאביו הבנתי
    ש הבאתו של קשר אחורי בעל שם עולמי שיעזור לי במרכז המגרש נמצאת בעדיפות גבוהה, השנה לא היה לי שחקן קבוע שישחק לצידי וזה קצת הקשה והפריע לי" כך הגיב אמרסון אחרי הבאתו של פאטריק ויירה.

רוברט קובאץ' -
    הבלם הקרואטי רוברט קובאץ' הגיע אל יובנטוס מבאיירן מינכן בהעברה חופשית,קובאץ' מגיע על מנת לחזק את חוליית ההגנה של יובנטוס שניזוקה לאחר זפאולו מונטרו עזב את הקבוצה,קובאץ' לא מיועד להרכב משום שמלפניו יש צמד בלמים מהטובים בעולם פאביו קאנבארו בלם נבחרת איטליה וליליאן טוראם אשר חזר לנבחרת הצרפתית לא מזמן לאחר שפרש יחד עם זידאן,רוברט קובאץ' קיבל בקבוצה את חולצה מספר 6

ג'וליאנו ג'יאנקדה -

הקשר האחורי המצוין של לאציו הגיע גם הוא בהעברה חופשית ליובנטוס, וגם במטרה דומה לשל קובאץ' אך בחלק האחורי של ההתקפה,
    קובאץ' הגיע עוד לפני ויירה אך מההתחלה מטרתו היתה לשמש כרוטציה לאמרסון ולקשר האחורי שיובנטוס תקנה (בסופו של דבר זה היה ויירה)
    אחרי שעבר לקבוצה אמר "אני שמח הגעתי לשחק ביובנטוס, היא ללא ספק הקבוצה הטובה באיטליה, כבוד גדול בשבילי"

ג'יורג'יו קייליני -

המגן השמאלי ש50 אחוזים מכרטיסו היו שייכים לפיורנטינה חזר ליובה לאחר שהגברת הזקנה הציעה עליו סכום כסף גבוהה יותר מאשר הציעה עליו הויולה.
    מבחינה הגנתית קייליני היה השנה חלש אך בחלק ההתקפי הראה יכולות מצויינות,מלבד זאת קייליני היה משותף למספר משחקים בינלאומיים של נבחרת איטליה,במשחקי הרעים היה קייליני לעיתים מהמצטיינים ולעיתים
    רחוקות היה נראה רע מאוד על המגרש

אדריאן מוטו -

החלוץ הרומני הגדול שהגיע ליובה בהעברה חופשית לאחר שצ'לסי שיחררה אותו מהקבוצה בעקבות המקרה שנתגלה לפיו השתמש מוטו בסמים,מוטו הגיע לביאנקונרים עוד בינואר אך קיבל השעיה לפיה ייעדר כ7 חודשים מן המגרשים ולכן לא נכלל בסגל יובנטוס למשחקי העונה הקודמת,אדריאן מוטו ערך את הופעת הבכורה שלו ביובנטוס רק במזחור האחרון של הליגה מול קליארי ובמשחקי הידידות הדהים את הקהל ואת קאפלו,בתחילה מוג'י הביא אותו על מנת שישמש כקלף מיקוחב עסקת אנטוניו קאסאנו אך דון פאביו התרשם ממוטו לטובה והחליט להשאירו במועדון

כריסטיאן אביאטי -

השוער בן ה28 שהגיע ליובה לפני ימים ספורים לעונה אחת מהיריבה הגדולה מילאן, הגיע בתור החלפה לבופון שנפצע ל3 חודשים.
    אביאטי, שבשנתיים האחרונות לא ראה הרבה דשא מגיע ליובה ועומד להיות השוער הראשון בחלק הראשון של העונה.
    לאחר העברתו ליובה הגיב "אני שמח שאני משחק במועדון המפואר הזה"
    אביאטי הגיע ליובה אחרי הצעה נדיבה מברלוסקוני נשיאה של מילאן.

שחקנים שעזבו-

אלסיו טאקינרדי - הקשר האחורי האיטלקי, ששיחק כבר 11 שנים במדי הביאנקונרי אומר שלום ומושאל לעונה אחת לקבוצה הספרדית ויאריאל.

פאולו מונטרו

הבלם האורגוואי ששירת את יובנטוס במשך מספר שנים עוזב השנה את המועדון לטבות דקות משחק בסאן לורנצו קבוצת הפאר הארגנטינאית.

סטפן אפייה

הקשר הגנאי אשר הגיע לפניי שנתים כמחליפו של אדגר דאווידס לא הצליח להתחבר ממש למועדון למרות שבחלקה האחרון של העונה הוא שיפר את יכולותיו יובה לא השתכנעו ומכרו אותו ב8 מליון יורו

הבלם הגדול מכולם-צ'ירו פרארה

צ'ירו פרארה הגיע ליובנטוס לפניי מספר שנים רב מקבוצת נאפולי ונתן בגברת הזקנה קריירה מפוארת שכללה 500 הופעות,אליפות אירופה ומספר אליפויות איטליה ,בעודו בן 35 החליט צ'ירו פרארה לפרוש מכדורגל פעיל,את הופעתו האחרונה במשחקים רשמיים נתן צ'ירו מול פארמה,אוהדי יובנטוס יכולים רק להתגאות בכך שצ'ירו שיחק עבורם והיה חלק בלתי נפרד מן העשור המוצלח מאוד של המועדון

שחקנים שצפויים לעזוב-
    פאבריציו מיקולי

מנואלה בלאסי

שחקנים שצפויים להגיע-
    מנסיני

קסאנו

משחקי ידידות ומשחקי הכנה:

במהלך הקיץ יובנטוס השתתפה במספר "גביעי ידידות"
    בגביע טים סיימה יובנטוס במקום השלישי, בגביע מוראטי הפסידה יובה לנאפולי והסתפקה במקום השני, ובגביע ברלוסקוני הפסידה יובה 2-1 למילאן.
    ליובה היו עוד מספר משחקים שבהם הם ניצחו כמו המשחק נגד בנפיקה שהסתיים 2-0, המשחק נגד ליאז' שהסתיים 1-0, ועוד המון, יובה נראית מוכנה לקראת השנה הבאה.

סגל הקבוצה העכשיו-

שוערים: ג'ינלואיג'י בופון,לאנדרו בונפוי,כריסטיאן אביאטי,אנטוניו קימנטי .

שחקני הגנה- שחקני הגנה: ג'יאנלוקה זאמברוטה,פאביו קאנבארו,לילאן טוראם,גונתאן זבינה,ג'ורג'יו קייליני,רוברט קובאץ',אלסנדרו בירינדלי,ג'יאנלוקה פסוטו,פדריקו באלזראטי

קשרים-
    קישור:פאבל נדבד,פריירה אמרסון,פאטריק ויירה,מאורו קמוראנזי,רובן אוליברה,איגור טודור,מנואלה בלאסי,ג'וליאנו ג'יאניקדה

התקפה:
    אלסנדרו דל פיירו,דויד טרזגה,זלאטן איברהימוביץ',מארסלו זלאייטה,אדריאן מוטו

פציעות והיעדרויות-
    קייליני- פציעה באף- שבועיים+
    בופון- פציעה בכתף- 3 חודשים+
    נדבד פציעה ברגל- מספר ימים
    טורהאם- מספר ימים

המדים החדשים לקבוצה

השנה, יובה החליטה לעשות שינוי קטן במדיה והחליטה שהמדי חוץ שלה יהיו בצבעי איטליה שאדום בולט מכולם, והמדים השלישיים הם צהובים, כחולים.

דעה אישית:

אני אישית חושב שהעונה היא תהיה העונה הגדולה של יובה בעשור האחרון והיא תקח את ליגת האלופות ואפילו אני רואה סיכוי לזכיה בליגה, אני חושב שויירה היה חיזוק משמעותי ביותר לקבוצה והוא יכול להיות הקלף לחלום של יובה בקשר לעונה.
    פציעתי של בופון תהיה מכה ליובה והיא תיאלץ לסמוך על אביאטי שאם קצת מוטיבציה הוא יכול לעשות עבודה ענקית.
    לאחר הרכש המצויין של יובנטוס ולאחר שחיזקה כמעט את כל העמדות החלשות אצלה אשתקד אני חושב שיובנטוס הפכה את עצמה למועמדת לגיטימית לזכייה בצ'מפיונס ליג ובנוסף גם בסקודטו דון פאביו בסיועו של המנהל המקצועי מספר אחד בעולם לוצ'יאנו מוג'י העניקו לנו אוהדי יובנטוס את מיטב השחקנים הפנויים בשוק והקימו קבוצה אימתנית וחזקה אשר תאיים על כל מועדון שיתמודד ויתייצב כנגדה.

לקח לי המון זמן לעבוד על הכל, תנו בתגובות.
    ארצה שזה יהיה אשכול רישמי ..

2. קישורים ממומנים

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

אממ אחלה אשכול עם המון המון השקעה אבל בשביל שיהיה מושלם תתקן
    ני אישית חושב שהעונה היא תהיה העונה הגדולה של יובה בעשור האחרון והיא תקח את ליגת האלופות ואפילו אני רואה סיכוי לזכיה בליגה, אני חושב שויירה היה חיזוק משמעותי ביותר לקבוצה והוא יכול להיות הקלף לחלום של יובה בקשר לעונה.
    -----------------------

היא כבר בפור רציני ל הליגה ובכושר מעולה אז זה כבר לא אפילו

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    ~MV OnE wOrD aNd YoU WilL dIe`

לדעתי העונה יובה מגיעה למרחקים וליכולת שהמון המון המון זמן לא ראינו ממה תמיד היינו רגילים לראות אותה מציגה יכולת משעממת וטובה בהגנה אך בהתקפה פשוט ביזיון ובאיזה בעיטה חופשית של דל פיירו או מיקום נכון של טרזגה הם היו עולים ליתרון ומפסיקים לתקוף עד סוף המשחק
    השנה זה לא ככה קאפלו עשה שינוי והביא שחקנים הרבה יותר טובים והוא מתכנן להביא ועד שחקנים מצויינים
    לקאפלו יש קבוצה נהדרת והבעיה במרכז המגרש ללא ספק וויירה פתר אותה איזה שחקן נכס לכל קבוצה אי אפשר לעבור אותו
    קאמורונסי צריך להעיף אותו קיבינימט להביא את רונאלדיניו המצויין שיעשה להם את המשחק את ההתקפות את השערים שיראה את הטכניקה שלו שיוציא התקפות מהירות ולא נצטרך עוד שינויי.
    אבל היא פשוט מציגה כדורגל מדהים כל התקפה מסוכנת התקפה קטלנית כמו איברהימוביץ' טרזגה ודל פיירו לא ראינו ממנה המון זמן אם ראינו בכלל. דל פיירו מכל מצב מבקיע וכך גם טרזגול ועם היכולת של איברהימוביץ' איזה מהירות איזה נחישות ואיזו טכניקה אדירה פשוט שחקן ענק
    ובהגנה אין לה בעיה בכלל!!! יש לה את ההגנה הכי טובה באירופה וגם את השוער הכי טוב באירופה
    בקיצור מה שנשאר זה לחטוף את רונאלדיניו מבארסה ליובה ויש לנו אלופה ללא עוררין!!

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

יובה גם שנה שעברה הייתה קבוצה מצויינת אבל הם נכשלו מול ליברפול
    השנה יובה סוף סוף יעשו את זה ויזכו בליגת האלופות

FORZA JUVE

Gigi Buffon
    אורח

עבודה יפה,כל הכבוד,למרות שזה היה צריך לבוא בתחילת העונה אבל לא נורא.

בקשר לליגה,אם הכל ימישך כמו שהוא,אני לא רואה בעיה כל כך גדולה שתפריע ליובה לזכות בעוד אליפות,מה גם שהשנה יש אפשרויות יותר רחבות לרוטציה בשונה מהשנה שעברה,אבל כרגיל בסרייה א' זה יהיה מרוץ של שתי סוסים בין מילאן ליובה ומי שתהיה יותר טובה בסופו של דבר תזכה באליפות,כמו שזה נראה כעת זו יובה שתחגוג בסוף העונה.

בקשר לצמפיונס,מה יהיה יותר מושלם מלזכות בגביע בדיוק עשר שנים אחרי הזכייה האחרונה,אני מאוד מקווה שיובה תזכה אבל קשה מאוד להיות בטוח כי בליגת האלופות הכל יכול לקרות,אני מאמין שאם יובה תארגן את עצמה מבחינת השחקנים ותשתמש ברוטיה בליגה ובצמפיונס תתן מעצמה את הכול יש סיכוי לזכייה.

שחקנים-ההבאה של ווירה בעצם הפכה את יובה למכונה משומנת ביותר שלא רואה שום קבוצה ודורסת אותה[חוץ ממילאן שהכל קרה באשמת הנגר]השילוב שלו ביחד עם אמרסון במרכז בעצם שם חומה וקשה מאוד לשחק מהאמצע,גם מהאגפים קשה כי תמיד יהיו שם את זאמברוטה קמוראנזי וכו',אבל ההגעה של ויירה בהחלט עשתה ענק ליוה ורואים את השינוי בבירור.

הדבר היחיד שמאכזב אותי הוא שאוהדי יובה לא זוכים לראות יותר מדי את דל פיירו משחק וחבל כי בסה"כ למרות שזה לא אותו דל פיירו,עדיין זה הקוסם והנסיך שלנו השחקן הכי גדול בתולדות המועדון השחקן שבעונה שעברה בנגיעה אחת קסומה הביא ליובה אליפות,חבל שקאפלו מדכא אותו.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

אם יתיחסו לדל פירו בגלל השם ולא בגלל היכולת זה יהיה מכבי תל אביב ואני לא נגד דל פיירו כי הוא השחקן הכי אהוב עליי שם ויש לי 2 חולצות שלו=]

אתם מורידים מהערך של אדיראן מוטו זה אחד הצרופים הכי טובים שיובה עשתה הוא נותן עומק בחלוצים כי בכל זא5ת יש תקופות שאיברהימוביץ' לא פוגע וטרזגה פצוע מוטו נכנס לנעליים שלהם יפה
    הוא גם יכול להכנס בקישור והוא שחקן נדיר נדיר

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    ~MV OnE wOrD aNd YoU WilL dIe`

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    עבודה יפה,כל הכבוד,למרות שזה היה צריך לבוא בתחילת העונה אבל לא נורא.

בקשר לליגה,אם הכל ימישך כמו שהוא,אני לא רואה בעיה כל כך גדולה שתפריע ליובה לזכות בעוד אליפות,מה גם שהשנה יש אפשרויות יותר רחבות לרוטציה בשונה מהשנה שעברה,אבל כרגיל בסרייה א' זה יהיה מרוץ של שתי סוסים בין מילאן ליובה ומי שתהיה יותר טובה בסופו של דבר תזכה באליפות,כמו שזה נראה כעת זו יובה שתחגוג בסוף העונה.

בקשר לצמפיונס,מה יהיה יותר מושלם מלזכות בגביע בדיוק עשר שנים אחרי הזכייה האחרונה,אני מאוד מקווה שיובה תזכה אבל קשה מאוד להיות בטוח כי בליגת האלופות הכל יכול לקרות,אני מאמין שאם יובה תארגן את עצמה מבחינת השחקנים ותשתמש ברוטיה בליגה ובצמפיונס תתן מעצמה את הכול יש סיכוי לזכייה.

שחקנים-ההבאה של ווירה בעצם הפכה את יובה למכונה משומנת ביותר שלא רואה שום קבוצה ודורסת אותה[חוץ ממילאן שהכל קרה באשמת הנגר]השילוב שלו ביחד עם אמרסון במרכז בעצם שם חומה וקשה מאוד לשחק מהאמצע,גם מהאגפים קשה כי תמיד יהיו שם את זאמברוטה קמוראנזי וכו',אבל ההגעה של ויירה בהחלט עשתה ענק ליוה ורואים את השינוי בבירור.

הדבר היחיד שמאכזב אותי הוא שאוהדי יובה לא זוכים לראות יותר מדי את דל פיירו משחק וחבל כי בסה"כ למרות שזה לא אותו דל פיירו,עדיין זה הקוסם והנסיך שלנו השחקן הכי גדול בתולדות המועדון השחקן שבעונה שעברה בנגיעה אחת קסומה הביא ליובה אליפות,חבל שקאפלו מדכא אותו.
    לדעתי פיורנטינה יכולה לתת פייט ליובה ומילאן לאט לאט יוצאת מהמירוץ נשאר לה רק להפסיד ליובה והיא מחוץ למירוץ אלא אם יובה תפסיד בפתאומיות כמה משחקים ומילאן תחזור כמו גדולה

juve
    אורח

יובה השנה לפי דעתי הקבוצה הטובה בעולם..וזה לא רק בגלל שאני אוהד שלה
    אני אומר ת'ליגה יובה לוקחת בלי בעיה...
    בהתחלה חשבתי שמילאן תיהיה המתחרה שלה,אבל אני רואה שפיורנטינה זו המתחרה שלה דווקא
    בליגת האלופות היא תגיע לפחות לרבע גמר..אני מקווה שהיא תיקח....
    אבל יודעים שהזוכה בגביע בשנים האחרונות היא ממש לא הטובה בארופה ויש הרבה הפתעות..
    הלוואי שיובה תיקח כי עברו כבר 10 שנים וזה יותר מידי.....

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי juve
    יובה השנה לפי דעתי הקבוצה הטובה בעולם..וזה לא רק בגלל שאני אוהד שלה
    אני אומר ת'ליגה יובה לוקחת בלי בעיה...
    בהתחלה חשבתי שמילאן תיהיה המתחרה שלה,אבל אני רואה שפיורנטינה זו המתחרה שלה דווקא
    בליגת האלופות היא תגיע לפחות לרבע גמר..אני מקווה שהיא תיקח....
    אבל יודעים שהזוכה בגביע בשנים האחרונות היא ממש לא הטובה בארופה ויש הרבה הפתעות..
    הלוואי שיובה תיקח כי עברו כבר 10 שנים וזה יותר מידי.....
    נו באמת יוני , מה אתה רציני?
    יובה קבוצה אדירה אין פה ויכוח בכלל , אבל להגיד שהיא תהיה הטובה בעולם ?
    קשה לי לראות את בארסה קוטלת את ריאל מדריד ומחזיקה בהתקפה הכי קטלנית בעולם (רונאלדיניו , מסי ואטו) ולהגיד שאתם תהיו הקבוצה הכי טובה בעולם.

היתרון שלכם עלינו הוא ההגנה , אבל מבחינת התקפה , עם כל הכבוד לזלאטאן ולדוד (חחחח) , ההתקפה שלנו לא רואה את שלכם.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

אולי בארסה עכשיו דורסת וזה נכון אבל גם שנה שעברה היא הייתה בכושר מדהים עד שהיא הגיעה לקבוצות טובות גדולות ובכושר מעולה ושם היא די נפלה
    למרות שיהיה יפה לראות 2 קבוצות זברות בגמר ליגת האלופות

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    אולי בארסה עכשיו דורסת וזה נכון אבל גם שנה שעברה היא הייתה בכושר מדהים עד שהיא הגיעה לקבוצות טובות גדולות ובכושר מעולה ושם היא די נפלה
    למרות שיהיה יפה לראות 2 קבוצות זברות בגמר ליגת האלופות
    מסכים ללא ספק.

אבל הבעיה שלנו הייתה ויהיו כאלה שיחלקו עליי : בלטי וג'יו

לא יודע למה, אבל תמיד מול קבוצות ברמה טיפה יותר גבוהה מהממוצע, השניים האלה ריסקו את האגפים בהגנה וגמרו אותנו , נראה לי שהשנה יש מגמת השתפרות אצלם מה גם שרייקארד בטח הבין מהמשחק בברנבאו שאפשר גם בלי בלטי להסתדר.

juve
    אורח

אה כן?
    טוב נראה בגמר גביע אלופות בפאריס...... נכון רונלדיניו באמת עושה ת'התקפה של בארסה יותר קטלנית.....
    אבל אני מאמין שזה יהיה משחק צמוד אבל בסוף יובה תיקח כי כל הקבוצה בסך הכל יותר טובה מבארסה..
    אבל בשביל זה נצטרך לחכות לרבע,חצי או הגמר....

Gigi Buffon
    אורח

נו באמת עוד פעם ההשוואת המטומטמות האלה בין קבוצות??

כל קבוצה חזקה,ביום נתון יובה יכולה לנצח את בארסה אבל ביום נתון גם ברסה יכולה לנצח את יובה,הכול יחסי.
    גם בקשר לשחקנים,טרזגה לא נופל מאטו ויש מצבים שהוא עולה עליו,אבל הם סג שונה של חלוצים לכן קשה להשוות.

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF
    מסכים ללא ספק.

אבל הבעיה שלנו הייתה ויהיו כאלה שיחלקו עליי : בלטי וג'יו

לא יודע למה, אבל תמיד מול קבוצות ברמה טיפה יותר גבוהה מהממוצע, השניים האלה ריסקו את האגפים בהגנה וגמרו אותנו , נראה לי שהשנה יש מגמת השתפרות אצלם מה גם שרייקארד בטח הבין מהמשחק בברנבאו שאפשר גם בלי בלטי להסתדר.
    אל תתיחס למשחק הזה כאל"ריאל מדריד החזקה" כי ריאל לא בכושר טוב וזה ידוע

הבעיה העיקרית היא אולוגר ובארסה בעצמה
    תמיד שרונאלדיניו ואטו רואים כדורגל שונה הם משתינים במכנסיים עד שהם מתעשתים
    אני לא רואה אותם השנה לוקחים את ליגת אלופות אבל אולי זה הלב שלא מרשה לי לחשוב על בארסה כעל אלופת ארופה..

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי linkin
    אל תתיחס למשחק הזה כאל"ריאל מדריד החזקה" כי ריאל לא בכושר טוב וזה ידוע

הבעיה העיקרית היא אולוגר ובארסה בעצמה
    תמיד שרונאלדיניו ואטו רואים כדורגל שונה הם משתינים במכנסיים עד שהם מתעשתים
    אני לא רואה אותם השנה לוקחים את ליגת אלופות אבל אולי זה הלב שלא מרשה לי לחשוב על בארסה כעל אלופת ארופה..
    מסכים בנוגע לזה שאטו משתין בהתחלה מול קבוצות שמשחקות קצת שונה.

אבל להגיד את זה על רונאלדיניו ??? אין משחק שהוא לא מגיע במאני טיים , רק מה לעשות שיש "חוסר הגנה" בבארסה???

שנה שעברה מול ריאל בברנבאו ב4-2 לריאל הוא כבש צמד , בטסמפורד ברידג' איך אפשר לשכוח ת'שערים שלו?ואני יכול לתת לך עוד דוג'.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,796 | הודעות: 8,173,383 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect