בשנה האחרונה ה-WWE , השם הגדול של עולם ההיאבקות , פשוט לא הוכיחה את עצמה. השנה החלה בכך שקיבלנו שני אלופים חדשים לחגורות הגדולות. אחד , שמו הוא ג'ון סינה , השני שמו בטיסטה. האחד הוא ראפר בלי כמעט יכולות היאבקות , השני הוא חיה , עם קצת יותר יכולות היאבקות מהשני. אמנם לכל אחד היו השנה מדי פעם תקופות טובות , אבל בשורה התחתונה אני ממש לא מרוצה מהם ודעתי כדעת רבים.
בראו יש המון מיינאבנטרים ששמים את סינה בכיס הקטן. דוגמא לכך היא קורט אנגל , אלוף אולימפי ומתאבק טכני מאוד מוכשר. הפיוד שלו עם סינה אמנם לא הסתיים והוא ניצח והכניע את סינה , אבל עדיין , החגורה נשארה עם הכתוביות ג'ון סינה עליה. עוד מתאבק מהדרגה הראשונה הוא שון מייקלס , שסיבוב אחרון לפני הפרישה עם חגורה גדולה יוסיף המון למתאבק הזה שמרבה בקרבות טובים גם לאחר תקופה ארוכה בהיאבקות שכללה גם פציעות קשות. עוד אחד , וכמובן , האגו של העסק הזה , טריפל אייץ'. יש כאלה שאומרים שהם לא רוצים לראות אותו שוב אלוף , אני מאוד רוצה לראות אותו מכהן כאלוף גדול שוב. הבנאדם נותן קרבות מאוד טובים , אני אוהב את היכולות מיקרופון שלו וכמובן שלא חסרה לו כריזמה. בקיצור , לג'ון סינה יש שלושה מתאבקים בבראנד שלו שיעשו דברים יותר טובים עם חגורת ה-WWE מאשר הוא יעשה.
בסמאקדאון , לאחר שלצערנו אדי גררו לא נמצא יותר בעולמנו ולשמחתי לפחות כריסטיאן עזב לכיוון המיינאבנט ב-TNA , נשאר לבטיסטה רק מתאבק אחד שיכול להתמודד נגדו וזהו מחסל האגדות , רנדי אורטון. אורטון עם יכולות מיקרופון נהדרות וגם מתאבק מעולה וברזומה שלו יש כבר אליפות עולם. אמנם אורטון רוצה לחזור להיות שוב פייס , אבל אני הייתי מעדיף לראות אותו היל , מה עוד שבסמאקדאון לא רק חסרים מיינאבנטרים , אלה גם הילים טובים. אנדרטייקר לא מתאים למיינאבנט. הוא חווה אותו כמה פעמים בקריירה שלו ובגילו ובמצבו לא הייתי רוצה לראות אותו שוב בעמדה הזו למרות שהקרב שלו עם אורטון השנה ברסלמניה 21 עלה על כל הציפיות , אבל טייקר כבר זקן מדי , אדיש מדי ואיטי מדי בשביל מיינאבנט. עוד אחד שעלוי להתברג שוב במיינאבנט זהו JBL. הבנאדם לא עם יכולות היאבקות כאלו גדולות אבל על המיקרופון , כמו שהוא מגדיר את עצמו , הוא אל היאבקות. אני אישית לא הייתי רוצה לראות אותו שוב במיינאבנט , לאחר שעד לא מזמן הוא בילה שם כמה חודשים טובים ורבים. מאט הארדי ממש לא מתאים למיינאבנט , אין לו את היכולות כמו שיש לאורטון , ואנחנו ממש לא רוצים לראות את הארדי אלוף. נכון? עוד אחד , שמו ריי מיסטריו. מעולם לא ראיתי בו כמיינאבנטר , אני לא חושב שהוא יכול להיות אלוף גדול , לא הייתי ממש רוצה לראות מתאבק משקל קל במיינאבנט ועוד אלוף של אליפות העולם , עוד ממש לא , מה שיוצר מצב שרק אורטון יכול להתמודד נגד בטיסטה.
שאלות לדיון :
1. מי הייתם רוצים לראות כאלוף ה-WWE?
2. מי הייתם רוצים לראות כאלוף העולם?
3. מי נחשב מבחינתכם מיינאבנטר בראו?
4. מי נחשב מבחינתכם מיינאבנטר בסמאקדאון?
5. אלוף של חגורה גדולה - היל או פייס?
6. ממי אתם מרוצים כאלוף עד עכשיו - ג'ון סינה או בטיסטה?
7. את מי הייתם מעלים לדרגת מיינאבנטר בראו?
8. את מי הייתם מעלים לדרגת מיינאבנטר בסמאקדאון?

ציטוט ההודעה