כן כן ה XBOX 360 קרס באמצע משחק: Project Gotham Racing 3!!!
לא האמנתי ש 'קונסולה' יכולה לקרוס!!!
ויש לזה הוכחה בסרטון חדש.. קבלו:
http://gamershell.com/download_11625.shtml
כן כן ה XBOX 360 קרס באמצע משחק: Project Gotham Racing 3!!!
לא האמנתי ש 'קונסולה' יכולה לקרוס!!!
ויש לזה הוכחה בסרטון חדש.. קבלו:
http://gamershell.com/download_11625.shtml
|
|
קונסולות קורסות המון... במיוחד חדשות שמיוצרות בכמויות..
תמיד יש דפקטים בקונסולות חדשות... כמו שהתלוננו על הPS2 שהיו בה פוווללל באגים ובעיות (אלה שקנו בשבוע הראשון) ומעל ל5 אלף אנשים התלוננו והחזירו את הקונסולה! בגלל זה עדיף לחכות
חחח איזה צחוקים אני וחברים שלי רואים אחד סיני בפיוצ'ר שופ יוצא עם חמש אקסבוקס 360 וצועק " i got five....FUCK!!!" חח זה היה קורע...ד"א קרה משהו דומנ עם אקס בוקס...משהו עם הכבלים שלו..אבל זה היה בתחילת דרכו של הקונוסלה האימתנית...
קורה...ומייקרוסופט לא גרועה כמו שאמר Jacoby...קורה שקונסולות קורסות...מייקרוסופט חברה מעולהה...![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח איזה מכוערים הם חחחחח
man its wayyyy 2 bright
חח ואז כזה
it didnt takelong
חחחח
קבינימט אתה מנהל פורום, ערכתי לך את האשכול.
תבין שהחלקים בXBOX 360 הם לא שונים מאלו של המחשב.... הכל יכול לקרות..נכתב במקור על ידי Born2Kill
וליעקובי, אם אתה כזה פאנבוי של סוני, ניראה איך תצחק אחרי ש10 אלף אנשים יחזירו את הPS3 לחנויות כמו שקרה עם הPS2 שמשחקים לא עבדו, הקונסולה קרסה ועשתה רעשים ואפילו נשרפה, תקלוט מה זה 10 אלף תלונות בשבועיים הראשונים... פה זה רק מקרה אחד וזה היה משהו נדיר, אין חדשות על תלונות נוספות... כשהPS2 יצאה היה פשוט בלאגן... אותו דבר עם הPSP שסוני שלחה אותו עם מסכים חצי מקולקלים וכפתורים שנתקעים.... אבל הXBOX הראשונה לא עשתה כמעט שום בעיות.. אותו דבר לגבי ה360, זה מקרה נדיר.. וחוץ מזה, ציפיתי ליותר דברים מהסוג הזה שיקרו כי הם מייצרים את הקונסולות במהירויות לא נורמליות ובכמויות פשוט אדירות ואין להם זמן לבדוק כל קונסולה בנפרד... אני ממש מרוצה מהם עד עכשיו, ובטוח יפצו את הבודדים שהיו להם בעיות..
נערך לאחרונה על ידי Frisky; 25-11-2005 בשעה 02:01.
טחחחחחחחח איזה קונסולה מעאפנה
חחח עלק מעפנה, היא יכולה לאכול אותך ואת המשפחה שלך לארוחת צהריים....נכתב במקור על ידי hai60
הקונסולה הכי חזקה שנוצרה עד היום, שאין מחשב שמשתווה לכוח שלה... לך תעשה ספאם בפורום אחר, פעם הבאה - אזהרה...