חשבתי שהחלק הקשה יהיה להשיג ת'כסף, אבל טעיתי. החלק הבאמת קשה זה להשיג ת'קונסולה עצמה !!!!!!
יש לי מזל שיש לי יומולדת ב-3 לדצמבר, אז אבא שלי שמע שאני רוצה ת'אקס בוקס ונסע לקנות [איזה אבא טוב חח אני מת עליו !] קיצר אין בשום מקוםםםם !!! כולםםם נמכרו על השעות הראשונות !!!! ואף אחד לא יודע אפילו מתי יקבלו עוד !!
היום אצלינו, בארה"ב, black friday זה היום שכולם קונים הכל לכבוד החד מולד...בארה"ב יש יום אחד בשנה שאין מיסים על הכל, וכולם קונים דברים יקרים...אז אבא שלי רצה לקנות לי ת'גירסת פרימיום [הזו ב-400$] אבל טוב שהוא לא קנה כי זה לא היום. חח זה יום אחר שאין מיסים....
סעמק אני כבר לא יכול לחכות ששוב יביאו לחנויות, כי באינטרנט [איביי ושיט] יקר אחושרמוטה !!
אגב, הייתי היום עם אבא שלי בbest buy וזה בית משוגעים !!! מליוני אנשים כולם קונים טלוויזיות ענקיות וזה....הקופות מלאותתתת עומדים איזה קיללומטרים בתור. עשו שם מבוך חח מרוב האנשים.
אגב לגבי האשכול ההוא שלמישו האקס בוקס נתקע---I DON'T CARE !! אני כבר רוצה לשחק בזה !!!!!!
אגב #2, ראיתי ת'countdown בערוץ טק טיוי והראו שם את כל האנשים שחיכו ליד הbest buy שלהם....היו כאלה שחיכו יותר מ-30 שעות !!!!!!!!! העיקר כדי להיות ראשונים! משוגעים האמריקאים האלה....ועוד זה לא ישראל...פה בלילה כבר מגיע ל מינוס 5 מעלות ....
![]()

ציטוט ההודעה

גשם של עופרת יצוקה.