רציתי לדעת אם ATi החליטו כבר רשמית לשווק אותו, ומה הם החילטו בסוף - איכות גבוהה או הרבה עותקים של הכרטיס?
תודה :X
רציתי לדעת אם ATi החליטו כבר רשמית לשווק אותו, ומה הם החילטו בסוף - איכות גבוהה או הרבה עותקים של הכרטיס?
תודה :X
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
|
|
הכרטיס כבר יצא לשוק. הוא נמכר אפילו בארץ במספר חנויות.
מה הכוונה ב"איכות גבוהה או הרבה עותקים של הכרטיס"?
הכרטיס הוא כרטיס הדגל של ATi כיום. הכרטיס החזק ביותר של החברה. על פי ידיעות שפורסמו ברשת ATi מתכננים למכור בקרוב את הכרטיס בגירסאות מומהרות בליבה ובזכרונות בכדי לנסות ולתת מענה זמני ל 7800GTX 512 של Nvidia, שנותן ביצועים טובים יותר משמעותית.
ל ATi היה התלבטות קשה בשיווק סדרת הכרטיס, מכיוון שלא היה להם מקורות לשווק אותו בכמות גבוהה וביצועים גבוהים.
זו הייתה השאלה שלי, כי הכרטיס עצמו מסוגל להגיע למשהו כמו 800 Mhz בליבה או משהו כזה לפי מה שאני זוכר, משהו מדהים.
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
חחחח מה אתה רוצה ATI זה בקנדה עברתי ליד המשרד שלהם הבית שלי יותר גדול (חח לא רציני)....
יש לי אותו (שאלו את wArezm0n), כרטיס חזק אבל עדיין לא מנוצל כמו שצריך.
אני מניח שבגירסה הבא של הקטאליסט הוא ינוצל יותר טוב מבגירסה הנוכחית.
אחי,הכרטיס מצויין יש אותו לחבר שלי (X3pp) אתה יכול לשאול אותו בהודעה פרטית,הייתי אצלו ושמנו כמה משחקים ובאמת כרטיס חבל"ז,התקנו Catalyst 5.12 בטא,ששיפר את הניקוד ב3Dmark מ8274 ל9050,מכוון שהדרייבר החדש מאפשר ניצול טוב יותר של 2 הליבות,בקיצור,הכרטיס קטלני ושווה את הכסף בתנאי שזאת גירסת 512 שלא מנוצלת כיום עד הטיפה האחרונה,מכוון שהדרייברים לא מנצלים את הכרטיס עד הסוף ויש הרבה סיכויים שבעתיד הקרוב יוספו עוד 20% ביצועים לכרטיס.קיצר אם אתה שואל אותי,כך את הכרטיס!
לול,אור לא ראיתי שהגבת אז רשמתי שאלו את X3pp ^_^נכתב במקור על ידי X3pp