ילדה בת 5 הולכת לכיתה א' ביום הראשון בבית הספר.
בדרך היא פוגשת ילד אחד שאומר לה: תטפסי על העץ הזה ותקבלי 10 שקלים.
מטפסת ומקבלת.
ביום למחרת, שוב פוגשת את הילד והוא מציע לה הפעם 20 שקלים לטפס, והיא מטפסת.
אחר כך היא חוזרת הביתה ומספרת לאמא שלה את הסיפור.
האמא אומרת: שטיפסטת לעץ הילד בטח ראה לך את התחתונים.
הילדה עונה: אל תדאגי אמא, ידעתי שזה מה שהוא רוצה לראות, אז הורדתי אותם לפני שטיפסתי
=======================================================
שני אנשים נפגשים בבית מרזח לאחר ששתו כמה בירות.
אומר אחד לשני: בוא נתערב שיש לי כלי יותר ארוך מהזנב של החתולה
לאחר בדיקה מדויקת, אמר החבר: הפסדת לחתולה יש 30 ס"מ ולך רק 17 ס"מ.
מתרעם האיש ואומר: זה לא פייר, תבדקו גם לי מהחור של התחת
=======================================================
הבעל מגיע הביתה ומודיע לאשתו שיש לו פגישה עסקית מאוחרת בשעה 22.00 ושלפי דעתו זו פגישה מיותרת ושהוא לא מבין בכלל למה דווקא עליו הפילו את הפגישה הזו והוא שוקל מה לעשות.
האישה חושבת שבעלה עושה שטות, אומרת לו שלא כדאי לו להבריז ושילך. הרי לא כדאי לזלזל בענייני עבודה.
בינתיים, נכנס הבעל להתקלח וחושב לעצמו כמה קל לרמות את אשתו.
האישה לא כל כך מאמינה לבעלה ובודקת לו בבגדים. היא מוצאת בכיס החולצה פתק שבו כתוב: "מותק שלי, היום נחגוג עם ברווז ברוטב, אצלי בדירה בשעה 22.00".
היא מחזירה לכיסו את הפתק.
איך שהבעל יוצא מהמקלחת, מופיעה אשתו עם בגד מינימלי סקסית להפליא ומבושמת ושכל מחמדיה גלויים... הבעל שלא עומד בפיתוי, מזנק עליה והפעם הם חוגגים חגיגה שהרבה הרבה זמן לא הייתה. הבעל נרדם לפני הפגישה בשעה עשר.
חצי שעה לפני 22.00, אשתו מעירה אותו ושולחת אותו ל - "פגישה החשובה" ועוד אומרת לו שאסור לזלזל בימים אלו בעבודה.
הבעל "בלי ברירה" קם ויוצא לפגישה.
כשהוא מגיע, הוא אומר למאהבת שהוא ממש סחוט מהעבודה שהייתה לו היום ורק רוצה קצת לנמנם. שם את ראשו במיטתה ונרדם.
המאהבת חושדת והולכת לבדוק בבגדים שלו. היא מוצאת בכיס החולצה את פתק " הברווז בא לפגישה אך הרוטב נשאר בבית".
========================================================
פיל אחד בא אל הגמל ושואל אותו למה יש לך ציצי על הגב?
אומר הגמל תסתכל על עצמך לך תקוע זין על הפרצוף...

ציטוט ההודעה

:Boxing: