שמעו.. אז הבעיה שלי זה ככה: כשאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות 3-5 דקות על מנת שהמסך של הלוח אם יחלוף! לא משנה אם לחצתי בו DEL או לא.. אחרי זה במסך השלישי.. זה כותב לי error שאומר ככה:"Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". עכשיו אני יודע שהבעיה היא בהגדרה של BIOS וכאשר אני הולך לשם.. ההארד דיסק הוא DESABLED ואני לא יכול לשים אותו במקום הראשון.. מופיעים רק כונן הFLOOPY וסי די רום. אותה בעיה היא בניסיון לפרמט את המחשב! כאשר אני בשלב של הPARTITIONS הן לא שם.. כאילו אין דרייב בכלל ואין איפה להתקין את הוינדוס.. כאשר אני בכל זאת לוחץ ENTER זה עושה מסך כחולאנא אנשים שמבינים בזה תעזרו לי! ואם אתם יודעים גם מאיפה הבעיה הזאת נוצרה תגידו לי שזה לא יחזור שנית.. כי לי זה נראה כמו וירוס.. ול=א זה בטוח לא ההארד דיסק שנדפק.. כי זה קרה לי מספר פעמים רק שמקודם זה פעם עבד ופעם לא.. ועכשיו זה בכלל לא עובד!
![]()

אנא אנשים שמבינים בזה תעזרו לי! ואם אתם יודעים גם מאיפה הבעיה הזאת נוצרה תגידו לי שזה לא יחזור שנית.. כי לי זה נראה כמו וירוס.. ול=א זה בטוח לא ההארד דיסק שנדפק.. כי זה קרה לי מספר פעמים רק שמקודם זה פעם עבד ופעם לא.. ועכשיו זה בכלל לא עובד!
ציטוט ההודעה