ReflexMu
[IMG]http://www.***.co.il/clear.gif[/IMG]ברוך הבא ל-***!

תאריך הצטרפות10-06-15הודעות21

בעזרת השם נעשה ונצליח
שוב שלום לכל קהילת הפורום היקרה

הקדמה :

אני אתחיל קודם עם הבשורות הרעות ואז אני אמתיק את הגלולה עם הבשורות הטובות

אני יודע שרובכם ציפיתם שנפתח את ריפלקס בעונה 4 , תשמעו ,

אני משחק אמיו כבר 10 שנים , עברתי כמה שרתים בחיים שלי , חלקם טובים וחלקם רעים , חלקם מהארץ והיו גם מחוץ לארץ , בחלקם הייתי בתפקיד ובחלקם לא , אבל בכל השנים האלה ששיחקתי היו לי שלושה כללי ברזל פשוטים :

כלל הברזל הראשון שלי היה לשחק משחק נקי , בלי תוכנות עזר , לעשות סקאמים על ילדים , להכנס לשותפות ואז לגנוב את המשתמש וכו'

פשוט להנות מחווית המשחק בשרת כמו שהיא , כמו שהבעלים של אותו שרת רוצה שתחווה אותה .

מיד אחריו הגיע גם כלל הברזל השני לתת כבוד לשאר הקהילה לא לקלל , לא להכנס לוויכוחים מיותרים על עסקאות , לא לרדת לרמה נמוכה של ילדים שאומרים לך "שב" ומנסים לעצבן אותך כי אחרי הכל , זה בסך הכל משחק .

ולבסוף כלל הברזל השלישי : תמיד להיות אמיתי עם האנשים שמשחקים סביבך , ולעזור להם כמה שאפשר אבל בעיקר לא להריץ דאחקה על חשבונם ולנצל את זה שהם לא מבינים את המשחק ולהמציא להם כל מיני דברים שימנעו מהם להתקדם במשחק בשלבים מאוחרים יותר

אז אני לא בא להתייפיף ולתרץ תירוצים עכשיו כמו "סגרנו את השרת עקב סיבות אישיות וכו'" או משהו

אני פשוט אגיד לכם את האמת , [כלל הברזל השלישי שלי]

הקבצים של השרת של עונה 4 היו מפוצצים בבאגים ובדברים מסובכים שהפתרונות שלהם היו מעבר לגבול היכולת שלנו , וזה לא שלא ניסינו , אנחנו כבר שבוע מנסים , אבל בכל פעם שאנחנו מתקנים באג אחד , באג אחר פתאום צץ , אנשי הצוות האחרים שלקחו חלק בעריכת הקבצים של השרת אמרו לי "בוא נפתח אותו , אנשים לא ירגישו בהבדל " "כולה כמה באגים קטנים מה עשית מזה סיפור"

אז זהו , בשבילי זה לא "כמה באגים קטנים"

אני פשוט לא יכולתי לחיות עם המחשבה הזאת שאנשים יבואו אליי לשרת , יגזלו מהזמן הפנוי שלהם על מנת לשחק בו , יקנו בו מכספם האישי קרדיטים , ויהיו בשרת באגים , פשוט לא יכולתי ! כי אני לא בן אדם כזה !

אם אני עושה משהו או שאני עושה אותו הכי מושלם שאפשר להיות או שאני לא עושה אותו בכלל !

אבל לא בשביל זה התכנסתי לפה וכתבתי את האשכול הזה , פשוט הרגשתי שהיה לי צורך להתנצל בפניכם .

לפני שאתם לוחצים על דף הבית ועפים מהאשכול הזה , תנו לי לפצות אתכם , אבל כמו שצריך !

אני באתי להזמין אתכם לשרת , שרת שהוא אמנם לא כמו עונה 4 אבל אני מעדיף שרת שתוכלו להנות מחוויית המשחק המושלמת של אותה עונה מאשר שתשחקו בשרת עם באגים .

אז ברוכים הבאים ל - ReflexMu Season 3 !

שרת רציני וייחודי שלא תמצאו בשום מקום אחר !

כמו שכבר הספקתם להכיר אותי , אני בנאדם שהולך עד הסוף , אני לא מביא קבצים בחינם מהאינטרנט ובונה שרת , על השרת שלנו הושקעו קבצים ייחודיים לשרת שנבנו מאפס ע"י מתכנת מוכר בארץ

אני לא אציין מחיר מדוייק אבל אני יכול להגיד לכם שהקבצים עלו יותר מ-300 שקלים .

השרת שלנו הוא לא כמו רוב שרתי עונה 3 שנפתחים ונסגרים אחרי שבוע או שבועיים מסיבות כאלה או אחרות , שרתינו מאוחסן בחוות שרתי אחסון ככה שאין לכם מה לדאוג , אנחנו הולכים להישאר על המפה , ולהרבה זמן .

קצת על המערכות שיש בשרת והמידע עליו :

EXP : 9999999

Drop : 80

ResetLVL : 400

Max Stats : 32767

Points for lvl up : 30

המערכות שקיימות בשרת :[לבינתיים,בהמשך יתווספו עוד מערכות]

מערכת גיאמים - ברגע שמנהל משחק נכנס למשחק מופיעה הודעה גלובאלית .

מערכת פקחים : ברגע שפקח נכנס למשחק מופיעה הודעה גלובאלית ובנוסף לכך מתי שפקח מתפנה מפיקוח\אימון\קרב התערבות או כל דבר אחר הוא רושם פקודה מסויימת ומופיעה הודעה גלובאלית שמודיעה שאותו פקח פנוי לעזרה .

חנות X - חנות קרידיטים בתוך שרת המשחק לנוחות השחקנים , כך שלא תצטרכו לצאת מהמשחק לאתר בשביל לרכוש חפצים בקרדיטים שרכשתם מאיתנו , תוכלו לרכוש את החפצים בתוך השרת .

מערכת חנות פרטית - החנות הפרטית של השחקנים הפרטיים היא לא בכסף כמו ברוב השרתים , החנות הפרטית שלכם היא בקרדיטים , כך שאין לכם דאגה מהבחינה שתשימו חפצים יקרי ערך בחנות הפרטית שלכם ואנשים יוכלו לקנות אותם , או שתוכלו להשיג קרדיטים מאנשים בעזרת החפצים שהשגתם בשרת המשחק .

מערכת איוונטים אוטומטים - אני מבטיח לכם שבכל יום יתקיימו איוונטים בשרת , בין אם הם אוטומטיים ובין אם לא , בכל יום אני מבטיח לכם לפחות איוונט אחד בשרת , אבל כפי שידוע לכם , מנהלי משחק לא יכולים להיות פנויים כל הזמן , לכן התקנו את מערכת האיוונטים האוטומטיים , כך שתוכלו להנות לא רק מהאיוונטים שמתבצעים ע"י מנהלי המשחק על פי לוח האיוונטים של השרת , אלא תוכלו גם להנות מאיוונטים אוטומטיים בהפתעה פה ושם

מערכת News - מערכת חדשות שבכל 5 דקות מופיעה הודעה גלובאלית על אירועים שונים שמתבצעים בשרת כגון : חודש הדמויות , איוונט קרבות , מכרזים בפורום ועוד הפתעות שהכנו לכם שכרגע נשמור עליהם בסוד , מערכת זו חשובה על מנת שתוכלו להיות מעודכנים כל הזמן לגבי האירועים השונים והמיוחדים שמתבצעים בשרת המשחק

מערכת SmartStats - מערכת זו דואגת שהשחקן שלכם לא יעלה מעל מספר הנקודות המקסימלי במשחק ,מערכת זו חשובה על מנת למנוע לכם בעיות ולחסוך לכם זמן בחישובים

לגבי צוות השרת :

צוות השרת מורכב מאנשים עם המון זמן פנוי שיהיו מחוברים כמעט בכל שעה ביום

אני נותן לכם את המילה שלי שאין מצב שלא תיכנסו לשרת ותבקשו עזרה ואיש צוות [לא משנה אם זה מנכל סמנכל מנהל משחק או פקח משחק] לא יהיה שם בשביל לעזור לכם .

צוות השרת מורכב מאנשים רציניים ובוגרים [ גילאי 17 ומעלה ] אנשים שכיהנו כבר בתפקידים שונים בעבר , שיודעים מה הם עושים שהם כאן אך ורק למען מטרה אחת - והיא לעזור לכם . ויש להם ידע רחב במשחק בלשון המעטה , כל אחד נבחר בפינצטה על מנת להביא לכם תמיכה ומקצועיות שעדיין לא חוויתם , ואנחנו נדאג שזה יישאר כך

גם האנשים שיעלו לצוות השרת יצטרכו לעמוד בקריטריונים נוקשים מאוד, אנחנו לא מתפשרים על הבינוני ומטה , אנחנו נעלה רק אנשים שאנחנו בטוחים ב-100% שהם מתאימים לתפקיד , לא יקרה מצב ששחקן יעלה למנהל משחק \ פקח בלי השקעה רבה בשרת והתמדה , אם הוא לא יעמוד באחד מהקריטריונים , הוא פשוט לא יעלה , חד וחלק .

וכל זה על מנת לשמור על המקצועיות של הצוות ועל הדרך שבה הוא פועל , אנחנו פועלים כגוף אחד , ובימים שבילינו ביחד נהיינו כמו משפחה . וכך גם האנשים שיעלו לתפקיד יהיו חלק מהמשפחה הזאת שנקראת ReflexMuCrew

סיכום :

אני לא הולך עכשיו לשחד אתכם ולהגיד לכם שמי שיבוא לשרת יקבל ככה וככה , כי אני פשוט חושב שזה לא נכון לעשות דבר כזה , אני לא רואה את זה כאשכול פרסום בכלל , אני רואה את זה כמשהו מאוד גדול שהשקעתי עליו מכספי הפרטי אך ורק למענכם , אני הצגתי בפניכם את הקריטריונים של השרת

אחסון : יש

אתר ודומיין : יש

פורום : יש

שרת עם מערכות ייחודיות : יש

צוות מקצועי שילווה אתכם לאורך כל הדרך : יש

תאריכי פתיחה וכל מה שאתם צריכים על מנת לשחק בשרת יתפרסמו בפורום באשכול מסודר בשבוע הבא .

פייר ? השקענו .

השקענו פה השקעה רצינית , כספית פיזית ונפשית , לקחנו פה סיכון שיכול להיות שגם נפסיד ממנו

אבל לכם ? לכם אין מה להפסיד , אני לא אחפור עכשיו לכל אחד ואחד מכם על זה שאני רוצה שהוא יבוא לשרת , אבל כשיעלו ההורדות , תורידו , תיכנסו , תתרשמו ,תראו את ההשקעה , את הרצינות , את המקצועיות אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו , נעזור לכם בכל מה שתתקשו , בין אם זה אימון או מציאת סט שמתאים לדמות שלכם [מקופסאות קונדון כמובן] או כל דבר אחר , אנחנו נהיה שם תמיד לשירותכם ואך ורק למענכם

אני אמרתי את שלי , עכשיו תורכם לעשות חושבים ולהחליט .

בהצלחה שיהיה לנו

אוהבים אתכם 3>

מחכים לכם בקרוב קישורים והכול
קישורי השרת עלו
ReflexMu.Com
ReflexMu.Net
ReflexMu.info
האתר עלה בעיצוב חדשני
ההורדות יעלו בתאריך 14/6
ההרשמה תעלה ב15/6
הפתיחה הגדולה ביום שלישי בשעה 17:00

ההורדות עלו