כולם פה בטירוף של NFSMW אה? סיימתי את המשחק כבר..סוף מפתיע :0
בקיצור, הכנתי מדריך איך להתקדם עם הניד פור ספיד מדרגה אחת קדימה בריאליסטיות, הגיע הזמן להתעסק במנוע ולהפוך את הרכב שלכם שלוקה בחסר למשהו סוס.
למה אני צריך את זה? :|
לפעמים יש מסלולים שצריך לפעמים לשנות משהו במכונית שיתאימו לכך, או פשוט לתקן את הסטייה המפגרת של המכונית שלכם (לדוגמא למבורגיני מורצ'ילגו, יש לה פניות חרא) ואז להפוך אותה להרבה יותר קלה לשליטה
עזוב אותי מהחרא הזה, אין לי זין להתעסק בטונינג
טוב, אל תבכו שהאוטו שלכם דפוקאתם תראו כמה זה פשוט וכמה זה עוזר
טוב יאללה, תסביר לי
טוב אז ככה, הולכים לתפריט (ESC), הולכים ימינה כמה צעדים עד שמגיעים לתמונה של דף ו+ - בשם TUNING, אל תפחדו, כנסו אליו.
תראו עכשיו 7 פרמרטרים, תוכלו לעיין לעוד מידע עליהם אם תלחצו על 1 באחד מהם.
עכשיו אני אסביר פה על כל אחד מהם:
STEERING: זה למעשה קובע את עוצמת הפניות של הרכב, האוטו שלכם פונה בקשת רחבה מדי? צרה מדי? לא מגיב טוב? לכאן פניתם. כוונו את עוצמת השינויים שצריך לדעתכם.
חיובי + שתכוונו את המד לכיוון החיובי, האוטו יפנה בחדות יותר ויגיב מעט יותר טוב, אך המחיר שתשלמו הוא ירידה ברמת השליטה על האוטו (הוא יחליק לכם מדי פעם)-טוב על מנת לאזן רכבים גרועים בפניות ולמסלולים בעלי פניות חדות.
שלילי - השלילי הוא למעשה ההפוך מהחיובי, האוטו יפנה יותר ברוחב, אך תקבלו אקסטרה שליטה על הרכב ותוכלו לייצב אותו יותר טוב בזמן מסלולים-טוב למסלולים בכביש המהיר שצריכים מקסימום מהירות
HANDLING: הדבר הזה בין המשפיעים בטונינג, הוא למעשה קובע את "סטייל" הנהיגה שלכם, אתם אוהבים להחליק הרבה? או שמה אתם מעדיפים אוטו ממושמע שמגיב לכל לחיצה על ההגה?
חיובי + שתשימו את המד על חיובי, האוטו שלכם יגיב הרבה יותר מהר לפניות שלכם (תוכלו לראות את זה אם תשימו על מקסימום חיובי איך האוטו מגיב מהר מדי) ותוכלו לנהוג בפניות בנחת-טוב על מנת לאזן רכבים איטיים בתגובות (כדוגמת מרצדס ולוטוס), בשביל מרוצים שדורשים פניות מדויקות וחיסכון בזמן
שלילי - רוצים להיות קולים? רוצים אוטו שמחליק בססגוניות בכל פינה? זה בשבילכם, האוטו הזה מחליק המון בפניות ומאבדים לפעמים שליטה בפניות מטורפות, אבל הוא מעולה כדי להיכנס לפניות קשות ולצאת מהם עם מהירות טובה-טוב על מנת לכוון למרוצים עם פניות שבורות.
BRAKES: מחליט לאיזה כיוונים הברקסים יוטו. הדבר הזה קובע מאוד איך תחליקו כאשר תלחצו על הברקס או מעצור היד.
חיובי + מטה את הברקסים לכיוון הגלגלים הקדמיים, מה שיגרום לבלימה מהירה ואגרסיבית אבל לא תחליקו טוב לפניות או לצלחות/סיבובי הטעייה, טוב על מנת לבלבל את המשטרה בעצירה פתאומית, או בלימת חירום מול משאית או פניה מסוכנת.
שלילי - מטה את הברקסים אחורנית, מה שיגרום אולי לבלימה חלשה יותר ואיטית יותר, אבל יגרום לכם להחליק בטבעיות לכל פינה, זה מועיל במיוחד! ואני מדגיש, למסלולים עם פניות מסובכות או שתצטרכו לשבור לפני פניה קשה.
RIDE HIGHT: גובה הרכב, גובה נמוך יותר בכלליות גורם לאחיזה טובה יותר.
חיובי + תגביהו את הרכב שיהיה כמו ג'יפ מהיר, היתרון הוא שתוכלו לנסוע בקלילות כל על סוג של משטח בלי לאבד מהירות, אבל תהיו פחות יציבים ותצברו פחות מהירות.
שלילי - רכב מונמך הוא רכב בעל אחיזה מעולה, שתנמיכו את הרכב שלכם, אתם תראו איך אתם נדבקים לכביש וכמעט לא מחליקים באיבוד שליטה, ואיך אתם צוברים מהירות יותר מהר, אך שתגיעו למשטחים זרים לרכב (שטח, מדרכות) האוטו שלכם רק יסבול ולא יצליח לנסוע במהירות.
AERODYNAMICS: אווירודינמיקה (מילה קשה אה?) משנה וקובע את אחיזת הרכב בכביש יותר מאשר גובה הרכב.
חיובי + תגדילו את ההתנגדות לאוויר ובכך הרכב פשוט ידבק לכביש, אתם לא תחליקו משום מקום אף פעם, תיצמדו ותוכלו לעבור את המחסומי משטרה כמעט בלי להתעופף לכל הרוחות, אבל זה ישפיע דרסטית על המהירות שלכם.
שלילי - במצב זה תקטינו את ההתנגדות לאוויר ובעצם הרכב יצבור מהירות רבה ותוכלו להגיע לקמ"שים גבוהים מאוד במהירות, יעיל בכבישים המהירים או במרדפי משטרה שצריכים להימלט, אבל תוכלו לעוף ולאבד שליטה לפעמים מהתנגשות חזקה בעצמים או במחסומי משטרה.
NITROUS: החנקן המוכר לכולם, תערובת של N2+O+S שיוצר חומר בערה מופלא שגורם למנוע להפיק מכל הפיצוץ הרבה יותר אנרגיה=כוח דחף. דבר מופלא אך מסוכן בכמויות גבוהות שכן הוא יכול ליצור פיצוץ ולהרוג אותכםמזל שזה רק משחק.
חיובי+ מגדיל את עוצמת הדחף של הניטרו (תוקפצו לקמ"שים גבוהים מאוד בזמן קצר) אבל שורף את הניטרו שלכם במהירות רבה-יעיל במיוחד למסלולי המצלמות שצריך דחף מיידי לתפיסת מהירות
שלילי - מקטין את עוצמת הדחף של הניטרו, תאיצו פחות קמ"שים, אבל יהיה לכם מלאי גדול יותר של ניטרו.
SUPERCHARGER: מגדש, טורבו על, תקראו לו איך שתרצו, מטעין עודף חמצן למנועים כך שהפיצוץ יצר אנרגיה יותר גבוהה, שיהיה למנוע חמצן הדרוש לבערה. זהו דבר מאוד חזק, שתראו סופרצ'ארגרים על מכוניות תדעו שיש להן האצה חזקה מאוד.
חיובי + מקטין את עוצמת הצ'ארגר, זה מתבטא בכך שתצברו מהירות לאט יותר, ההילוכים יתחלפו לאט יותר, אך במהיריות גבוהות תוכלו לצבור עוד כוח מנוע ולהגיע לקמ"שים גבוהים במיוחד-יעיל למירוצים שדרוש בהם מהירות גבוהה כמו בכבישים המהירים. או לאיזון מכוניות שיש להן האצה גבוהה מדי (מישהו אמר מוסטנג?)
שלילי - מגדיל את עוצמת הצ'ארגר, כאן הצ'ארגר באמת מתחיל לפעול. במצב זה המנוע שלכם יצבור מהיריות בצורה מטורפת, תגיעו כבר ל200 קמ"ש תוך שניות בודדות, מעביר הילוכים בזריזות, תוכלו לצבור מהירות על היריב כבר בהתחלה. החיסרון הוא שתוכלו לאבד מהמהירות שלכם בהילוכים גבוהים. יעיל למכוניות בעלות האצה איטית מאוד (כמו המורצ'ילגו) ובמרוצים עם עליות מרובות ומצבים בהם תתקעו הרבה בחפצים ותצטרכו למהר.
זהו, אני מקווה שהעשרתי את ידיעתכם. השקעתי כאן הרבה. ותעשו TUNING!
ד"א אל תעשו מה שאני עשיתי בTUNING שלי, כל אחד מותאם לעצמו.

אתם תראו כמה זה פשוט וכמה זה עוזר
מזל שזה רק משחק.
)
ציטוט ההודעה

) גודשת 0.7 באר