ביל קלינטון מגיע לביתו של בוריס ילצין ומבחין על הקיר ב 3 כפתורים. הוא לוחץ על הראשון ועוגת קצף עפה לכיוון פרצופו ומתנגשת בו.
כולם מסביבו צוחקים והוא קצת נעלב.
הוא לוחץ על הכפתור ה 2 ורגל מתכת יוצאת מן הקיר ובועטת באשכיו.
כולם מסביבו נשפכים מצחוק והוא קצת מובך, הוא לוחץ על הכפתור השלישי ודלי מלא מים נשפך עליו כולם מסביבו צוחקים והוא נעלב עד מאוד.
כעבור מספר שבועות מגיע בוריס ילצין לבית הלבן ורואה שלושה כפתורים הוא לוחץ על הראשון ולא קורה כלום הוא לוחץ על השני
ולא קורה כלום הוא לוחץ על השלישי ולא קורה כלום.
הוא צוחק ואומר :"חכה שאספר זאת לחבריי במוסקבה "
ביל מצחקק ושואל "מוסקבה , איזו מוסקבה ?"
===========================================================
שנת 2006, יום שמש נעים. איש זקן מתקרב לעמדת השמירה ליד בית ראש הממשלה ואומר לשומר החמוש: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון".
השומר מחייך אליו באדיבות ואומר: "אדוני, מר שרון כבר מזמן לא ראש הממשלה, והוא לא גר כאן יותר".
"תודה", אומר הזקן והולך לדרכו.
למחרת מגיע הזקן שוב אל בית ראש הממשלה, ניגש לשומר ואומר: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון".
השומר מחייך אליו ואומר לו: "אדוני, כמו שאמרתי לך אתמול, מר שרון כבר לא ראש הממשלה והוא לא גר כאן יותר".
הזקן מודה לשומר והולך לדרכו.
ביום השלישי האיש מגיע שוב אל הכניסה לבית ראש הממשלה ופונה לאותו שומר: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון".
השומר, שכבר מתחיל להתרגז בשלב הזה, פונה אל האיש ואומר לו: "אדוני, זה היום השלישי ברציפות שאתה מבקש לדבר עם מר שרון. כבר אמרתי לך
אתמול ושלשום - מר שרון לא ראש הממשלה והוא לא גר כאן יותר!".
"אה, אני מבין את זה", עונה לו הזקן, "אני פשוט נהנה לשמוע את זה כל פעם מחדש".
==========================================================לביל קלינטון יש שני כרטיסי ביקור אחד לגברים ואחד לנשים.
בכרטיס לגברים כתוב: "הנשיא ביל קלינטון".
בכרטיס לנשים כתוב: "ביל קלינטון, נשיא ותהני"

ציטוט ההודעה

:Boxing: