טוב קיצר באתי עם איזה 7 חברים...כולנו אוהדים של בית"ר...קיצ לאחד ההיה כרטיס לכבוד...לשני דוד שלו קנה בטעות כרטיס ל 4 שזה מכבי..=\ וכל השאר קנו 13-16 שזה היה בית"ר...ואני הייתי צריך להיכנס חינם ( קשרים =] ) דרך שער 11....אז חבר שלי זה שקנו לו בטעות ל 4 רצה להיכנס איתי כי זה מכבי אותו דבר והוא רצה להיות איתי..קיצר אחרי שעה בדיקות נמאס להם לחכות והתחילו לדחוף שמה וזה ואז פתחו את שער 11 וכולם נכנסו בלי בדיקות ובלי בדיקת כרטיסים חחח ניכנסו חינם...במשחק אני וחבר שלי ישבנו ב 11 שזה נראה לי הכי שרופים של מכבי..ואנחנו אוהדים של ביתר...בגול הראשון של מכבי כל היציע מתחיל לקפוץ וזה ורק אני וחבר שלי בשושו כזה סעמעמק טוב ואז בא גול של ביתר ואנחנו עדיין לא יכולים לשמוח כי כולם שם אוהדים מכבי אז אנחנו שוב בשושו...היה עוד גול..במחצית עברנו יציע אחר כי פתחו נראה לי את 10...ואז ישבנו שם לבד בלי אנשים כי הרוב נשארו ב 11..ובא עוד חבר שאוהד מכבי...קיצר כל המשחק אנחנו בבעסה עד ש 2-2 ואז אני וחבר שלי כבר שמחים ואז בא 3-2 ואנחנו זהו כבר חוגגים..והיינו בידיוק ליד השער של קורנפיין...מילה בסוף המשחק למכבי היו אולי 2-3 פעמים שזה היה צריך להיות גול בטוח..
קיצר היה כיף חורשמוטה...מי עוד היה במשחק?...

) גודשת 0.7 באר
ציטוט ההודעה