שלום
אני מנסה לעשות שפגט מלא אבל אני לא מצליח אני עושה כמעט חצי שפגט אפילו לא חצי איזה תרגילים אתם ממליצים לי כדי להצליח לעשות שפגט מלא ?
ואם יש לכם עוד תרגילי גמישות אני ישמח גם לשמוע עליהם
אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי זה מאוד חשוב לי
שלום
אני מנסה לעשות שפגט מלא אבל אני לא מצליח אני עושה כמעט חצי שפגט אפילו לא חצי איזה תרגילים אתם ממליצים לי כדי להצליח לעשות שפגט מלא ?
ואם יש לכם עוד תרגילי גמישות אני ישמח גם לשמוע עליהם
אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי זה מאוד חשוב לי
|
|
קשה לעשות שפגט מלא.
מנסים את זה בהדרגה.
תתחיל יענו רבע שפגט אתה רואה שזה מצליח,תנסה חצי,אתה רואה שאתה מצליח תנסה שלושת רבעי שפגט ואז תנסה שפגט מלא.
אם אתה רואה שאתה נתקע באחד השלבים תשאר על אותו שלב אל תנסה לעבור לשלב הבא אם השלב הקודם הוא לא 100%
פשוט תנסה למתוח יותר ויותר את השרירים שלך אני לא כ"כ מבין בזה אבל כל יום תנסה קצת יותר ..
יש כאלו שפשוט לא יכולים.. נראה לי.. אני למשל בחיים לא יעשה שפגט..
=] התחום שלי חחח
פשוט תתחמם טוף..ואז תרד לפיסוק הכי גדול שאתה יכול ותתחיל למתוח..יש הרבה תרגילים אם אתה רוצה...
הא ואל תיסע על אופניים..זה הורס תגמישות..!!
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
יש תרגיל טוב להתאמן עליו בשביל שפגט...אבל אתה צריך בן זוג.....ואפילו 2...אבל ככה התוצאות הכי מהירות.... אז ככה:
1)אתה פותח פיסוק סביר....לא הכי רחב שאתה יכול...ויושב על התחת.
2)מישהו אחר יושב כשכפות הרגליים שלו נמצאות על הקרסוליים שלך...ואתה..אתה מביא לו את הידיים....(כדי שהמתיחה תשמר).
3)הוא מחזיק לך את הידיים חזר ובעזרת הרגליים שלו הוא פותח לך את הפיסוק לאט לאט(לא מהר!!!!)..עד..שאתה כבר לא מסוגל...אח"כ תישארו במצב הזה 20-30 שניות...
4)תעשה מתיחות בעדינות לשחרר ולהרגיע את המפשעה.
עכשיו אם אתה עם שני בני זוג.. אז הבן זוג השלישי עומד מעליך ובזמן שהראשון מותח אותך...השני מוריד לך את הראש לכיוון הברכיים.... וככה אתה נשאר בכל מצב בסביבות 20 שניות....זה יעשה אותך איש גומי..אבל תיזהר על הגב! ואם יש לך שאלות דבר איתי באי סי קיו
176348375
פילפל, תרגיל כזה נוח לעשות עם בת זוג
לא ככה ?![]()
חחחחחחחח תאכלס! אפילו עם 2 בנות זוג ורצוי שיהיו עירומות..חחח !!
חחחחח חבורת חרמנים שכמוכם
וראסמי להגיד תאמת גמישות צריך להתחיל לפתח עוד מגיל צעיר כשהעצמות גודלות וככה מרגילים אותם להיות מתוחים בגיל בוגר כבר כמו 16 + כבר מתחיל להיות קשה לפתח גמישות ,אפשרי ,אבל עבודה נורא קשה.......
אזרחות ממממ דבר טוב