7 בשבוע זה פסדר?
כאילו אני עוסק בכושר אחושרמוטה והכל מכון +אימונים..
ואני מעשן 7 ביום אחד ...יעני אני מעשן רק ביום שישי..או כל יום אחת...אבל אני לא עובר ת7 בשבוע..זה ממש מזיק? כדי לרדת ל 5 או 4 ?...טנקס
7 בשבוע זה פסדר?
כאילו אני עוסק בכושר אחושרמוטה והכל מכון +אימונים..
ואני מעשן 7 ביום אחד ...יעני אני מעשן רק ביום שישי..או כל יום אחת...אבל אני לא עובר ת7 בשבוע..זה ממש מזיק? כדי לרדת ל 5 או 4 ?...טנקס
|
|
חחח זה נראה לי מעולה(מעשנים רגילים לוקחים קופסא,המעשנים הכבדים מגיעים ל3-4 קופסאות ביום)
לדעתי גם סיגריה אחת מזיקה.
תבין... מזה מזיק ? כל דבר מזיק. אז סיגריה אחת תזיק פחות מ 7 אבל עדיין תזיק.
וגם ככה 7 סיגריות לשבוע ברור שזה יותר טוב מחפיסה ליום, אבל עדיין זה מזיק.
רוצה לשמור על עצמך ? פרוש, זרוק, תגיד לא.
כולם מתחילים בפוזה ואז מתמכרים. אם אתה גבר אמיתי אתה לא צריך ת'פוזות ולכן ת'גם לא צריך ת'סיגריות.
במחשבה שנייה זה מצחיק לראות ת'מבוגרים האלה- כולם התחילו מפוזה- ועכשיו כשהם מבוגרים עם ילדים ומשפחה ואישה הם כבר לא צריכים פוזה נכון ? אבל הקטע האומלל באמת זה שהם פשוט תקועים עם זה כי הם כבר מכורים.
בעצם- בשביל מה פוזות מההתחלה ? אני תומך בלנסות דברים- ואני לא תמים בעצמי- אבל מעבר לפוזה אין פה כלום, וחבל שפוזה תגרור אותך להתמכרות.
ת'רוצה להיות גבר ? זרוק על המקום, אל תגיד: אני מוריד לאט לאט- כי אתה יכול גם ישר.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אתה אומר שאתה מעשן רק ביום שישי שזה אומר שזה פוזה נטו כאילו אין שום מטרה אחרת לעישון הזה
אז תעשה מה שדארק גוד אמר
עדיף שתפסיק עכשיו במקום שתיתקע עם זה עד סוף החיים בגלל פוזה מפגרת
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
לא לא מזיק כלל , ולא מתקרב אפילו למצב שתרגיש משהו או לאיזשהי פגיעה בכושר הגופני וגם לא בשנים הקרובות.
למה אתה צריך את זה בימי שישי?
אחי זה מתחיל ככה
יום שישי..
אחרכך בבצפר חברים שלך יקראו לך לבוא לעשן..
יתחילו כל יום
כל יום 2 סיגריות וככה יעלה...
עדיף שלא תתחיל עם החרא הזה
ואם אתה רציני בקשר לכושר אתה חייב
אני מדבר מניסיון אישי
ותגיד, במה הסיגריות עוזרות לך?
1 סיגריות X
365 ימים = 365 סיגריות בשנה. X 10
3650 סיגריות תוך 3 שנים כי עם הזמן אתה תצרך יותר.
תחלק ב 36 = 102 שקל לחודש
לא חבל? אולי תחסוף 3 חודשים את הכסף הזה ותקנה לך בגדים או משהו,
לא עדיף? אין לך מושג עד כמה תרצה להפסיק אחרכך ולא תוכל.
לךרדת
תפסיק .. זה יהיה הכי טבו
slickskter@gmail.com
תפסיקו להגיד להפסיק להפסיק! זה קשה! זה ממש ממש קשה! ואם הוא יפסיק עכשיו אני מאמין שהוא עוד יכנס לזה!
תשמע...
תנסה להפסק בהדרגה.. ותגיד לחברים שלך שאתה יוצא איתם.. שלא יתנו לך סיגריות ולא כלום כי אתה רוצה לפהסיק אם הם חברים אמיתיים הם יבינו אותך.... תאמין לי מנסיון אתה צריך לרדת בהדרגה ולא להפסיק ישר (למרות שזה לא כ"כ אפשרי..) אבל אם אתה יכול... מה טוב![]()
קרא חוקי חתימות
הוא אמר שהוא לא מעשן כל יום!נכתב במקור על ידי SlutFatma
הוא אמר בימי שישי ולפעמים סיגריה ביום
מה אתה אומר, קשה להפסיק אה?
קשה להפסיק מי שמעשן כל יום מס' מסוים של סיגריות וזה עוזר לו נפשית כבר
כשהתחלתי לעשן, כשיצאתי עם חברים קניתי חפיסה ועישנתי..
עכשיו אני לא יכול בלי, אני חייב סיגריה אחרי האוכל, סיגריה אחרי שיעור ספורט, סיגריה אחרי מבחן, סיגריה כשאני עצבני וצריך להירגע ועוד..
אם הוא לא יפסיק הוא יגיע למצב שלי
וזה מצב לא ממש נעים
כשקרובי משפחה באים אליך ובאמצע אתה יוצא לעשן?
תהיו הגיוניים! אי אפשר פשוט לעצור ולשכוח מזה!
אבל כל סיגרייה מזיקה.. כל סיגרייה שאתה מעשן מורידה לך מהכושר הגופני ומקטינה את כמות האויר שהריאות שלך יכולות להכיל.. לא חבל? ובשביל מה? מה???
אפשר,נכתב במקור על ידי Frisky
יהיה לו קשה בגלל שהוא יראה חברים שלו שמעשנים, למה שהוא לא ייקח?
כל מה שצריך בהתחלה זה שהבנאדם יהיה חזק, לפי דעתי כל מי שמעשן הוא בנאדם חלש שלא יכל להחזיק את עצמו ביידים (שלא תטעו, אני מדבר גם על עצמי).
יש לי חבר ספורטאי, הוא הכי טוב בחטיבה אצלנו, הוא מעשן ככה לפעמים, השנה הוא עשה בריצה הקצרה שניה יותר מאשר שנה שעברה, ומשנה שעברה הוא מעשן ככה "חפיף", אומר משהו לא?
אחי תנסה כמה שיותר מהר להפסיק
כדי שזה לא יהיה הרגלל
אני יודע שזה לא קל..גם לי יש חברים שמנסים, אבל תאמין בעצמך!! ותצליח
אם תיכול לעצור תצמך תפסיק לגמרי אחי לא שווה את זה
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי