קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
VeteranMS ~ V.62 ~ 18x 15x 4x
מצב השרת :Online
לא להתייחס שכתוב X5 בלוגו אני אתקן אחר כך.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שם השרת: VeteranMS
תאריך פתיחת השרת: לא רלוונטי.
גרסא: 62
צ'אנלים: 2
צורת חיבור: No-ip
מאוחסן: פירוט למטה.
ריפאק: מבוסס על XiuzSource
אתר : אין צורך כרגע.
דרך הרשמה : Auto Register
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
הורדה:
Client:
F2H:
http://www.f2h.co.il/qsa4ta5qh0av
Mega:
https://mega.nz/#!3150TYRA!9nd9qeDFS...2XGioX-L0R_X5M
upf:
http://www.upf.co.il/file/450721703.html
multiupload:
http://multiupload.biz/chmxpa7z8yac/...d.biz.rar.html
בחרו רק באחד הלינקים!
בעיה נפוצה : לא נותן לי להוריד את הקבצים למה?
תשובה : האנטי וירוס שלכם חוסם אותו מכיוון שקבצי מייפל שערכו אותם גורמים לאנטי וירוס להגיב אליהם כקובץ זדוני, לכן תצטרכו לכבות אותו בזמן שאתה משחקים בשרת.
V62 FULL:
לינק הורדה :http://www.webgame.co.il/downloads/MapleStory_0.62.rar
סריקה : http://up351.siz.co.il/up2/mdw2mfouzum2.jpg
סריקה: 
Exp: 18
Mesos : 15
Drop : 4

בגלל שאין מקום באשכול אני אשים לינקים לתמונות:
Hey***2
Hey***3
NX ~ MapleLeaf System
All in one NPC - VeteranMS
The Glimmer Man
Kenta
Zakum
Mia

בעלים: Owner - Veteran
צוות:
Admin - Veteran
לגבי הצוות , אני לא צריך פסלים בשרת שיסתובבו לי בFree Market, אני אבחר במקסימום GM אחד ואציע לו את זה (לפי פעילות שלו בשרת), בקשות לא יתקבלו

מבחינה טכנית:
לגבי האקרים:
- סוגי ההאקים שמסופקים דרך Trainers וכ'ו חסומים.
- כל סוגי ההאקים שמשתמשים דרך התוכנה Winject נחסמו.
אחסון -
קודם כל אני מפרסם את השרת ללא אחסון וזה יפעל על מחשב של מישהו ,
במידה והשרת יעבוד טוב ללא בעיות ותהיה פעילות ששווה את הכסף לאחסון אקנה אחסון. (לא רוצה לזרוק סתם כסף בלי לעשות "ניסיון" לראות איך הכל עובד.)
מכיוון שהסרבר ללא אחסון כרגע הוא לא יפעל 24/7 כמובן (זה שורף את המחשב ..) ,
הוא יפעל מהבוקר עד שעות הלילה (הוא יפעל כמה שיותר אז תמנעו מתלונות בבקשה), אין שעות קבועות לפתיחה ולסגירה של השרת .
אז מי שרוצה יכול לבדוק פעם ב--אם השרת פתוח ככה שתוכלו להיכנס ברגע שהוא יפתח.
הClient של השרת -
הקליינט של השרת הוא בכוונה חוסם חלק מהדברים כגון שליחה מהירה של מלא הודעות סקילים בלי cooldown וכ'ו ,
מכיוון שזהו שרת קשה .
פרטים על הוספות בשרת:
Gachapon -
Perion - חפצים ללוחמים בכל הרמות + חפצים שאי אפשר להשיג ממפלצות לאותה עבודה + דברים הקשורים לעבודה כמו Scrolls וכ'ו.
Kerning City - חפצים לגנבים בכל הרמות + חפצים שאי אפשר להשיג ממפלצות לאותה עבודה + דברים הקשורים לעבודה כמו Scrolls וכ'ו.
Nautilus Harbor - חפצים לפיראטים בכל הרמות + חפצים שאי אפשר להשיג ממפלצות לאותה עבודה + דברים הקשורים לעבודה כמו Scrolls וכ'ו.
Henesys - חפצים לקשתים בכל הרמות + חפצים שאי אפשר להשיג ממפלצות לאותה עבודה + דברים הקשורים לעבודה כמו Scrolls וכ'ו.
Ellinia - חפצים לקוסמים בכל הרמות + חפצים שאי אפשר להשיג ממפלצות לאותה עבודה + דברים הקשורים לעבודה כמו Scrolls וכ'ו.
חשוב לציין : הGachapon בערים המשותפות מכילים אותם דברים - הם מכילים חפצים לכל העבודות (משותפים), מה ששונה בהם זה רק הכיסאות שהם מביאים.
Costum Drops:
בשרת יש דרופים שנזרקים מכל המפלצות אפרט על המרכזי:
Nx Cards:
על הNexon Cash Cards רשומים מספרים כגון : 100 , 250.
את הכרטיסים האלו תוכלו להחליף עם Maple Administrator והיא תביא לכם על זה NX ע"פ הכמות שהשגתם או אצל Cody ע"י לחיצה על Nx Cards Exchanger .
NX System:
בנוסף לכרטיסים הנ"ל, אצל הNPC הראשי של השרת (Cody) שנמצא בהמון מקומות בשרת או בפקודה הפשוטה @veteranms תוכלו להיכנס לVeteranMS NX System.
בעצם קצת על המערכת : מכל המפלצות נזרק Maple Leafs בתדירות גבוה , כשתגיעו למספר מסויים של Maple Leafs תוכלו להחליפם במספר מסויים של Nx.
Horntail , Zakum -
כרגע הPQ של הZakum לא פעיל (עובד על זה), ויהיה אפשר להיכנס בלי הPQ אל הזאקום ..
בתוך הזאקום מחכה NPC :
שם תוכלו להיכנס לזאקום בלי שעשיתם את הPQ ותוכלו לקנות בנוסף גם את הזימון שלו.
הדרופים של הזאקום הם Mystery Books , חפצים לרמות גבוהות , Zhelm (בין 1~7 כל הריגה) ועוד.
כל הדברים הנ"ל נכללים גם על הHorntail.
The Glimmer Man - New Leaf City
בעיר הנ"ל נמצא NPC אשר קוראים לו The Glimmer Man,
הוא מציע חפצים מיוחדים בעד דברים אחרים , תוכלו לראות עוד מידע בשרת.
*את החפצים של הForging Manual , Crystal Shard , Black Versal Materia , Pharoah's Wrappings , LeFay Jewel וכ'ו יהיה ניתן להשיג מהGacahapon. (אותו סגנון כמו שרת שאתם כנראה מכירים , אהבתי את הרעיון ולא לקחתי שום קרדיט על זה.)
Mia -
מיה הנמצאת בHenesys משדרגת Maple Shield לרמה 20 לMapleShield לרמה 64 .. .
בשביל עוד פרטים היכנסו לשרת.
קניית חיות רכיבה וכ'ו -
בשביל לקנות חיות רכיבה אתם תהיו צריכים ללכת לAqua ולחפש את הNPC - Kenta ,
כשהגעתם תלחצו עליה.
לאחר מכן ביחרו באפשרות הכי נמוכה "I would like to try protect to the Watch Hog", ויפתח לכם חלון הקנייה.
Start Your Journey:
Sera בהתחלה מביאה שי קטן שתעזור לכם להתקדם במשחק.
Godly Items:
בעצם חפצים שיוצאים ממפלצות / Gachapon יכולים לצאת +5 יותר מהסטאסטים המקוריים שלהם ו-5 פחות. איך תזהו ? החפץ יהיה מסומן בכחול או אפור בהתאמה.
Maple Items Drops :
בשרת נוספו דרופים של חפצי מייפל , ע"פ האתרים האלו תוכלו לראות מאיזה מפלצות תוכלו להשיג אותם:
Lvl 35/43 Weapons + Maple Shield - http://www.mapletip.com
Lvl 64 Maple Weapons - http://global.hidden-street.net/
PQs -
כרגע PQ Kerning עובד 100%. (אפשר להיכנס 3 עד 4 אנשים , מרמה 20 עד 200.)
PQ Carnival הוא הראשון שאעבוד עליו ומשם אתקדם לאחרים.
VIP :
כל שחקן אשר מגיע לרמה 200 מקבל את דרגת ה VIP. (זה רק נשמע פשוט להגיע לרמה 200).
שהיא כוללת :
1. שם יחודי [VIP]
2. פקודות
3. צבע טקסט שונה
4. VIP Shop.
Universal Shop :
בכל מקום תוכלו לקנות את הדברים הבסיסים היעזרו לכם כשאתם באמצע מקום אימונים ע"י הפקודה @shop או דרך ה NPC הראשי של השרת @veteranms.
Commands -
במידה ואתם רוצים לראות את כל הפקודות שיש לשחקן בשרת תכתבו בצאט את אחת הפקודות help / @commands / @command@
@go - map ~~ אני חושב שמה שמיוחד בשרת הזה הוא שמרגישים שהוא שרת פרטי ולא הרדקור סטייל שאני חושב שזה משעמם מהר כל הקטע של ללכת הרבה.
@style ~~ שוב אני חושב שהיופי החיצוני לא נותן יתרון חוץ מבזבוז כסף מיותר ולכן יתאפשר את זה בחינם.
@shop ~~ פותח את החנות הגלובלית שהיא מכילה דברים יעלים וגם שיתאפשר טעינת החצים או השוריקנים בכל מקום מה שעוזר לנוחות השחקנים בשרת , שוב כי אני לא תומך בשרתים סטייל הארדקור.
@gm ~~ לכל בעיה , אם אהיה מחובר לשרת אראה את השאלה ואשלח לכם תגובה.
@veteranms / cody ~~ פותח את ה NPC הראשי של השרת (Cody).
@goafk ~ פותח חלון AFK.
@rank ~ מראה את עשרת השחקנים החזקים ביותר בשרת.
@joinevent ~ כאשר יהיה EVENT יהיה NOTICE לעשות את אותה פקודה והיא מעבירה אותכם למפת הEVENT.
ועוד פקודות שאני לא אפרט עליהם כי אין צורך.
קיימים יותר דברים בשרת , אין מקום באשכול לפרט עליהם אז פירטתי על המרכזיים, אשמח לראותכם.
נערך לאחרונה על ידי VeteranMS; 31-07-2015 בשעה 15:45.
-
-
משתמש מתחיל
-
משתמש מתחיל
-
משתמש מתחיל
תודה רבה! אם רוצים משהו לילדים אז יש מערכת לפיתוח משחקים לילדים בשם StartPlay ממש מומלץ לפיתוח משחקים לילדים.
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום