מה אתם אומרים?
לדעתי אם הידיעה נכונה ובאמת הוא יעבור, מגיע לו. הוא משקיע את התחת והוא אחד מהשחקנים הכי טובים בנבחרת. מגיע לו.
מה אתם אומרים?
לדעתי אם הידיעה נכונה ובאמת הוא יעבור, מגיע לו. הוא משקיע את התחת והוא אחד מהשחקנים הכי טובים בנבחרת. מגיע לו.
|
|
אין ספק שזה יהיה הישג ענק בישבילו עם הוא יגיע השאלה כמה דקות משחק הוא יקבל מה שכן הוא השחקן שהכי מגיע לו ..
קורע את התחת עובד קשה מה שלא עושים רוב השחקנים הישראלים שחושבים שהכישרון יוביל אותם בלם ענק למרות שבבולטון ממה שאני קורא הוא משחק מגן ימני בצ'לסי יש ג'ונסון מגן ימני באמת שחקן שבן חיים יכול להעיף מהרכב ..
ושוב בן חיים לא מקבל את היחס שמקבל יוסי בניון מי במדינה הזאת לא יודע מי זה יוסי בניון ???? אבל טל בן חיים אין להרבה מושג מי הוא אני לא מדבר על אוהדי הכדורגל השרופים .. בקיצור שיהיה לו בהצלחה ושיעשה מה שהוא חושב נכון בישבילו רק אני מקווה שלא ילך לשם כדי שיוכלו לכתוב גם אני הייתי בסגל של צ'לסי
Indianapolis colts Champions!!!
תקרא ותבין
http://home.skysports.com/list.asp?h...ects+Tal+tales
הוא לא למכירה לפחות בעונה הקרובה,וגם אלדרייס מכיחש שהיה מו"מ עם צ'לסי.
הנה זה מראה כמה שבולטון רוצים אותו איתם לך תאמין שבולטון וצ'לסי רבות על שחקן ישראלי .. מדהים אני אוהב את זה ..
הם לא רבות עליו:
"Chelsea have not engaged in any dialogue with us."
לפי מה שהוא אומר,אני לא יודע אם הוא מכחיש או לא,אבל לא הייתה פנייה של צ'לסי אליהם בנוגע לשחקן,יכול להיות שהוא הוזכר כמועמד אליהם,צריך לחכות עד ינואר או עד לסוף העונה כדי לראות מה קורה.
בכול מקרה אני הייתי מייעץ לו להמשיך לשחק בדיוק כמו שהוא משחק עכשיו,אם הוא ירגיש עכשיו עליונות בגלל שצ'לסי פנתה אליו כביכול אז הדרך למטה קצרה מתמיד.
תראו אם טל בן חיים יעבור הוא יהיה מחליף אחרון וזה די בעיה אבל הם הוא יעבור אז אני מקוה רק הצלחה בשבילו והוא יכנוס לכול אללו שיצילחו אחרי שחו"ל לקחה אאותם כול אלו ממכבי
אלירן בן חיים הוא לא אחד שתופס גובה זה בטוח הוא ימשיך לעבוד קשה זאת צריכה להיות בישבילו מחמאה שצ'לסי רוצה אותו ..
אני מקווה מאוד בשבילו,אני מאוד רוצה לראות שחקן ישראלי בקבוצה בסדר גודל שכזה ועוד משחק ליד אחד הבלמים הגדולים באירופה ג'ון טרי ותחת הדרכה של מאמן גדול אבל חופר בשכל עם האנגלית שלו אדן ז'וז'ו מוריניו.
אני גם בטוח שרומן רוצה שחקן יהודי בקבוצה שלו,דבר כזה וחצי מדינה תהיה אוהדת צ'לסי כמו שחצי מדינה עכשיו אוהדת ווסטאהם,דבר כזה ירים מניות אצלו וגם יחזק ת'קשר שלו עם ישראל.
אממ כן במסגרת מאמצי להתקבל בתור פרשן ליד עמיחי שפיגלר אני צריך לקרוא הכול חחחח גם אנגלית איטלקית וספרדית[השלב הבא זה גרמנית ופורטוגזית] חחחחח הכול כדי לנסות לשבת ליד מורי ורבי שגיא כהן הסקסי...החלק הטוב שזה באנגלית,שאני רוצה לבדוק משו בפסרד צריך לקרוא את המארקה ואז לתרגם אותו לאנגלית סיוט..זה עוד חלון בדפדפן
לא סתם נכנס לשם שאני רוצה לוודות דברים שכותבים עליהם בארץ,פשוט מעדיף לקרוא אם זה אמיתי ולא ידיעה שוואלה או וואן המציאו.
עזוב זה יותר מדי ללבוש חולצה בוורוד מסטיק ניחא וורוד עתיק עוד איכשהו יש לי חולצה שלוויתי מחבר שלי משו יפה רצח עם גוונים של שחור ואפור ולבן ממש יפה אבל איציק לובש וורוד מסטיק כאילו מה תצהיר שאתה גיי וזהו...וורוד מסטיק טחחח
אם צ'לסי תרצה אותו בקיץ, רומן יתן לאלדרייס הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה....
זה כבוד בשביל בן חים ומגיע לו.....תתארו לעצמכם מה היה קורה לו אם הוא היה נשאר במכבי...:\
לדעתי הידיעה הזו נכונה אבל המאמן של בולטון סם אלרדייס לא יתן לא ללכת