תאכלס אחי, המצב לא הכי נעים.
מה שלדעתי הכי טוב לעשות זה לבוא אליה לביקור הביתה לבדוק מה שלומה מול ההורים שלי ולהסביר מה קרה וזה שאתה מצטער ופשוט לדבר איתם.
תאמין לי שאם אתה בא אליהם ואומר להם מיוזמתך האישית, זה יראה להם שאתה מצטער ומבקש את המחילה שלהם ושל הילדה, ולא אחד שיברח, כי מי שבורח הוא אשם, ומי שנשאר לתקן את מעשיו הוא גבר אמיתי.
זה גם יכפר על מעשיך וגם יראה שאתה יוצא גבר כי אתה לא בורח מטעויות אלא מודע בהם (והרבה לא מודים בהם- וזה קשה להודות בטעות אבל זה המעשה הכי נכון לעשות בתוספת של ניסיון לתקן).
אל תתבייש להגיד סליחה, אל תתבייש להציע עזרה, אל תתבייש להתנחל אצלה הרבה כדי שתרגיש שאתה איתה ואל תתבייש לעשות כל מעשה שהוא שיכול לתרום להרגשה של אותה בחורה או להרגשה של ההורים שאתה בחור סביר.
ולהרגשה האישית שלך שבטח גם לא בשמיים אני אחזור על עצמי כי זה לדעתי משפט המפתח בבעיה.
כל אדם מטבעו עושה טעויות. הטעות היא נורמלית, אבל הדרך שמטפלים בה תראה את הבגרות שלך. אם תברח מטעות, היא תחזור. אם תכיר בטעות, לא תתבייש להודות בה, להשלים איתה, ולקבל אותה, וגם תבצע מהלכים כדי לתקן את השגיאה שנעשתה- אז יצאת אחד מאנשים נדירים ביותר, העילית.
להתראות...
שלך, אלכס