המאמן לשעבר של בית"ר נפרד היום מקבצותו לאחר כמה ניצחונות המאמן אומר שהוא רוצה ויכול לאמן קבוצות בארץ והוא כבר התחיל ללמוד עברית אם יש איזו קבוצה שצריכה להיות מעוניית היא מכבי תל אביב
המאמן לשעבר של בית"ר נפרד היום מקבצותו לאחר כמה ניצחונות המאמן אומר שהוא רוצה ויכול לאמן קבוצות בארץ והוא כבר התחיל ללמוד עברית אם יש איזו קבוצה שצריכה להיות מעוניית היא מכבי תל אביב
|
|
כןןןןןןןןןןןןןןןןן קאנן חרמנן בוא למכבי!!!!!!!!
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
קאנן לך למכבי
רק לא למכבי =(
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
למה לא מכבי? כי אז מכבי תצליח והרבה יודעים את זה ואהבתי את המשפט למטה
הלוואי יבוא למכבי!!!
FORZAMILAN
ROSSONERI!!
איזה שטות של הנהלת ביתר (הנהלה= גאידמק)
שעשה את הטעות הראשונה מאז שהגיע ודחק החוצה את קאנן
אהה בעצם זו הטעות השנייה שלו
הראשונה היתה להביא את פרננדז שלפי מה שהבנתי משחק די אפור במקום קאנן ששיטת המשחק שלו מבוססת על לחימה אנרגטיות ובעיקר : התקפה
לא קשור לזה שמכבי תהיה יותר טובה לדעתי מכבי עם הסגל הנוכחי שלה בחיים לא תהיה קבוצה טובה הסיבה האמיתית היא שאני לא יכול לראות אותו מאמן קבוצה אחרת בארץ ובמיוחד לא מכבי (הקבוצה השנואה עלי) ולא רק אני כל אוהדי ביתר היתחברנו אליו בצורה מדהימהנכתב במקור על ידי אני צועק סוהר!!!!!
למרות זזאת ברור שעם קנאן יכול שיפור מסוים ומכבי תשחק טקטית הרבה יותר טוב
ואולי כדורגל יותר משוחרר ויפה
הבעיה של קלינגר לא הייתה רק בצורת האימון גם ברכשים שלו
פשוט השחקנים דהוא הביא לא משו
מכבי לא מטפחת את הצעירים
ומביאה עגלות עם שם שיגמרו פה תקרירה וחבלל...
דווקה עם 2-3 רכשים טובים ועוד כמה צעירים מוכשירים שיושבים על הספספל מכבי בהחלט יכולה
להתברג גבוהה למעלה
בסה"כ הכל השלד של מכבי הוא טוב צריך להיפטר מכמה "כוכבים" רוסו ברקו ביץ' קאקו....
לתת לצעירים לשחק ולהביא גם רכשים טובים וכמובן קנאן בטור מאמן... ומכבי תתן כדורגל כמו שהאוהדים רוצים לראות....
נערך לאחרונה על ידי mor sms; 16-12-2005 בשעה 13:36.
ז\ה נשמע כמו אוהד של מכבי שאוהד את ביתר כי מרביצים לו חחנכתב במקור על ידי mor sms
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
עליתה עלי חח:cool:נכתב במקור על ידי linkin
כזה טיפש הגאיידמק הזה