תום אלמדון שוער שני של מכבי חיפה נחשב לאחד השוערים הצעירים הטובים בארץ חתם ל5 שנים לפי דעתי תום אלמדון עשה טעות שחתם ל5 שנים בחיפה כי אם קבוצה אחרת תרצה אותו ותציע לו הרבה כסף הוא יכול אותה ולא יהיה מקום בהרכב של חיפה כי ניר שוער מצוין
תום אלמדון שוער שני של מכבי חיפה נחשב לאחד השוערים הצעירים הטובים בארץ חתם ל5 שנים לפי דעתי תום אלמדון עשה טעות שחתם ל5 שנים בחיפה כי אם קבוצה אחרת תרצה אותו ותציע לו הרבה כסף הוא יכול אותה ולא יהיה מקום בהרכב של חיפה כי ניר שוער מצוין
|
|
הוא לא יוכל אותה משנה הבאה הוא שוער ראשון
ודבידוביץ בביתר..
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
לפי מה שזה נראה עכשיו, דוידוביץ' רוצה 300 אלף לעונה...אם הוא לא יורד באיזה 70 אלף לא נראה לי ששחר יחדש לו חוזה....
חבל הוא סמל של חיפה אבל משום מה הוא מראה סימנים שמי שיציע יותר יקבל אותו...
אלמדון זה שוער העתיד של נבחרת ישראל.זה שהוא עכשיו על הספסל זה בערך כמו שטולדו יושב בספסל של אינטר....רק שטולדו מנוסה וכבר היה בנבחרת שלו:\
החתימו שחקן בשביל לחסוך כסף .. נשמע מוזר קצת :\
כל מקרה ... עכשיו הם יוכלו ללחוץ על דוידוביץ' כי יש להם מחליף טוב בהיכון
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אלמדון שוער מעולה.
בקלות הוא הופך להיות דוידובי'ץ 2 ואני לא יתפלא אם עוד שנתיים שלוש הוא יהיה אפילו יותר טוב ממנו.
יש משהו בשוער הזה שמזכיר לי את בוני גינצבורג הענק של שנות ה90.
החתמה טובה של חיפה עכשיו אפשר לתת לדוידוביץ ללכת!
אלמדון ממש לא עשה טעות בזה שהוא חתם ל-5 שנים, תמיד אפשר להפר חוזים ולצאת לאירופה או משהו אם יש הצעה קונקרטית.
בינתיים אני לא רואה את אלמדון יוצא לאירופה ב-5 השנים הבאות ובטח לא לקבוצה אחרת בארץ.
דבידוביץ' חושב שהוא סופר סטאר שהוא יכול לבקש כל כך הרבה כסף, צריך להזכיר לו שהוא עלה לחיפה בעלייה לליגת האלופות.
5 שנים זה יותר מדי... אבל מכיוון שהוא מאמין בתום ליבו שהוא יהיה שוערה הראשון של חיפה לאחר פרישתו של דווידוויץ' הוא חתם להרבה זמן אבל לדעתי הוא טועה אחרי דווידוויץ' יביאו מישהו אחר והוא ימשיך להיות שוער 2 לצערו. הוא היה צריך לחתום לשנתיים להתפתח ולעבור לקבוצה מאירופה.