רשמתי בצ'אט שאני רוצה למכור את המסיכה שלי איזה 3 אנשים שלחו לי פרטית אחד אמר 20 מיליון השני 100 השלישי בכלל דפוק הציע 2 מיליון כוסמעק זה מזה מביא עצביםםםם
רשמתי בצ'אט שאני רוצה למכור את המסיכה שלי איזה 3 אנשים שלחו לי פרטית אחד אמר 20 מיליון השני 100 השלישי בכלל דפוק הציע 2 מיליון כוסמעק זה מזה מביא עצביםםםם
|
|
עם אתה הולך לימכור מסכה בחנות נותנים לך 16אלף אז היא שווה גג 40אלף
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי תן לי לקום תשאל את אסי (אקסייל) כמה היא שווה אתה צריךנכתב במקור על ידי אולג .ב.
2 maesto holders = 1kkk
לול
אני לא מוכר אותה הכי כיף להשוויץ ואם כבר אני נותן 3 מגני דאסק 3 חרבות דאסק שתים פלוס 4 ואחד םלוס 5 מוסיף את המסיכה ולוקח חרב דאסק +14 או 10נכתב במקור על ידי Neo
חח בצחוק אחי
אבל אחד מכר בגלודין מסכה ב80KK אז למה חרטות?
WTF?!!?!?!!?!?נכתב במקור על ידי אולג .ב.
בטח נוב הרים מדרופ שיוווווווווווווווווווווווו אני רץץ לקנות רץ רץ רץ שהשרת חוזר אני מתפלל שהוא שמהההההההה נראה לך שהיא שווה באמת 80 מיליון שיווווווווווווווווווווו
רון אתה ע-ב-ר-י-י-ן!!!!!!
חחח... הצחיק אותי ההוא שהציע 40 אלף חח...
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
ליופי =\נכתב במקור על ידי Neo
אבל זה תמיד כיף להשים עליך דברים יקרים ויפים שאין להרבה
:\
שמע לדעתי המסיכה הזאת זה הדבר הכי מיותר
כעיקרון היא לא אמורה להיות במקום של הקסדההיא אמורה להיות בצד אבל זה באג באקסטרים
מסיכה עכשיו שווה משו כמו 800-1kkk
היא גם לא מוסיפהנכתב במקור על ידי ExAilE
m.def
אבל אל תגיד שזה לא יפה xD
זה כיף כזה להשויץ איתה ואני לא ממש איכפת לי מהכסף בכלל היא כמעט לא עלתה לי נתתי מגן דאסק בתמורה למסיכה ויש לי מןלא דאסקים אז זה לא ממש איכפת אחרי הכל זה משחק צריך להנות לא לפחד על הכסף ויש לי די הרבה
מה אתה מבין אין לך ליינג' בכלל (דוד מפגר)נכתב במקור על ידי PerfectioN
הכסף שעולה המסכה עצמה הוא לא יקר כמו בדאסק אבל הצרך שצריך עולה כל אחד 300-400 מיליון וצריך נראה לי 2-4
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()