אני מעוניין להתחיל ללמוד (ברצינות) את כל העניין של אנימציה כאילו איך להכין את הדמות ואיך להפוך הכל לסרטון או סרט או מה שזה לא יהיה
איזה תוכנות אתם ממליצים שעושות את זה טוב וקלות לשימוש או לפחות מובנות ויש לכם מדריכים אליהם?
תודה!
|
|
אימג' רדי .. אבל מדריכים אין לי .. סורי
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
Wellcome Dude
אני הבן אדם שיעזור לך
תשיג Lightwave 3D ואני איתך
גרסא 7 או 8
סמוך על מוש....
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
יש לי שכן שהוא כאילו פצצה בדברים האלה
עכשיו הוא בצבא
אבל הוא נשלח לחו"ל לתחרות של ממציאים צעירים, כי הוא המציא מנוע גרפי
והוא זכה מקום ראשון
זה אומר משו
קיצור הוא משתמש במאיה
אז לא יודע מה להגיד לך.. אבל מאיה נשמעת לי סבבה אני לא מכיר לייטווב
אם יש לך בסיס בעיצוב כל תוכנת עיצוב חדשה תהיה קלה להתחלה...אני שמעתי הרבה דברים טובים על מאיה...קודם תקבל בסיס טוב תעצב תלת מימד לפחות חצי שנה -שנה....ממליץ
אני גם רוצה להתחיל..אני גם לומד קצת פלאש זה עוזר לעיצובים
-ReMiX-
אוקי היו פה כמה טעויות
דבר ראשון ההבדל בין מאיה למקס או לליטוואב הוא מזערי, הכלים הם אותם כלים רק הממשק הוא שונה
לכל תוכנה יש את הדברים שבהן היא יותר חזקה ופחות חזקה
מאיה היא באמת מאופיינת ככלי לאנימציה מעולה
הדבר היחיד ששכחת, שבשביל לעשות אנימציה אתה אמור להכין מודל שלו אתה תתן תזוזה כלשהי
עוד לפני שתקפוץ לאנימציה אני ממליץ לך ללמוד קודם איך לבנות מודלים
אני יכול לעזור לך ב Lightwave 3D היא פחות פופולרית אבל איתה אתה תגיע לתוצרים כמעט שווים
Lightwave 3D מחולקת לכמה תוכנות בניהם Modeler ו Layout .
ב Modeler אתה בונה את המודלים ויוצר מודל מובנה גמור
ב Layout אתה בונה את הסצנה עצמה, שזה כולל את המצלמות,תאורה, טקסטורה ואנימציה גם.
שוב פעם הנקודה בכל הסיפור הזה שקודם תבנה מודלים בנויים כי אנימציה אתה לא יכול לעשות אם אין לך מודל.
נכון , שוב פעם זה קטע של איזה ממשק נוח לך יותר
אני יכול להגיד לך שאפילו אנשים שמשתמשים במאיה לא תמיד משתמשים במנוע הגרפי שלה בשביל ליצור קובץ אנימציה
בד"כ יותר נוח לעשות סצנה שבה יש אנימציה עם כמה עמודות של Frame נגיד ב 20 Frame אתה יכול לעשות תזוזה מלמעלה למטה שכל תזוזה של Frame זאת ירידה נגיד.
אז לוקחים את כל הפריימים ומחברים אותם בתוכנה שנקראת Adobe AfterEffects
ככה שזה לא משנה באיזה תוכנה אתה יוצר את הסצנה פחות או יותר