קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מפרט למחשב גיימינג עד 5 אלף שח
    על ידי RazKaziRo בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-07-2010, 11:36
  2. [פרסום] מייקרוסופט מקבלת הצעות שיפור וייעול
    על ידי The Hangover בפורום סיקורי תוכנות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-08-2009, 12:42
  3. [בקשה] מפרטי למחשב נייח עד 6500 אלף
    על ידי NAOR12345 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-01-2009, 08:49
  4. מפרט מחשב שאני קונה השבוע ב 8 אלף הצעות?(שופץ)
    על ידי Sound Forces בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 20:58
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 14:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

הצעות שיפור למחשב של 7.5 אלף ש"ח!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Fuck The SySTeM

ברירת מחדל הצעות שיפור למחשב של 7.5 אלף ש"ח!

שלוםםםםםםםםםםםםם
    נושא אחרון שלי וכמה כללים כי ראיתי באחרים כולם דיברו באוויר ולא הבינו אותי:
    1.המחשב מיועד להיות טייס-כלומר לא מחשב לגיימרים!!!
    2.אני חייב ב100% את ה2G אז אל תגידו שזה הרבה
    3.זה מחשב לעבודות כבדות במוזיקה אז...
    4.אפשר לתת הצעות מהאתר נועה מחשבים רק
    5.סליחה שאני פותח לזה "חוקים" כי פשוט סתם רושמים שטויות
    http://www.noacomp.co.il/

2. קישורים ממומנים

אתה ממש לא צריך SLI
    אני הייתי ממליץ לך לעבוד על AMD
    עלויות ייצאו לך פחות [עלות ביחס לביצוע]

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

AMD טוב יותר מאינטל רק כשזה מגיע למשחקים, ולביצועים גראפיים, וגם אז כמו שאתה אולי יודע ואולי לא, בממש מעט.
    הוא לא מריץ משחקים, הוא מריץ תוכנות כבדות, תוכנות עריכה, שצריך בשבילן מעבד חזק, מה שמביא אותנו לחבר כפול הליבה פה למעלה, שישרת אותו טוב יותר למטרות שלו מכל מעבד AMD בטווח מחירים הזה.
    ומה הקשר שיש SLI?
    SLI זאת אפשרות שקיימת בלוח אם
    אם הלוח אם נותן תמיכה בהרבה מאוד פיצ'רים וחיבורים, כמו הלוח אם שיש שם, מה מפריע לו שיש SLI? הלוח לא יקר כבר ככה אז מה זה מפריע? בעניים? שכתוב SLI?

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מנועה מחשבים:
    Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1670 ₪ 1
    GIGABYTE GA-8I945P Pro 735 ₪ 1
    PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1280 ₪ 1
    WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ₪ 1
    LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb 1380 ₪ 1
    NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ₪ 1
    כונן דיסקטים 1.44 50 ₪ 1
    Sunbeam Transformer BLUE 400 ₪ 1
    FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ₪ 1
    Logitech Media Keyboard 160 ₪ 1
    הרכבת מחשב חדש 170 ₪ 1
    סה"כ: ₪ 7245

אותו מעבד. כמו ש v33t ציין, Intel נחשבת בחירה טובה יותר ליצירת מוסיקה (וגם סרטים).
    לוח - במידה ואתה מרגיש צורך עז בSLI אפשר לקחת אחר. לדעתי אין צורך, בייחוד שאתה ציינת שגיימינג לא חשוב לך. בנוסף, הלוח שבחרת מבוסס על צ'יפסט שלא תומך במעבד שלקחת.
    זכרון - 2G. זכרון הרבה יותר חזק במחיר נמוך ב 530 ש"ח. מהיר יותר מה G.Skill שבמפרט שלך ועדיין עובד על אותם תיזמונים כמו ה G.Skill.
    כונן קשיח - זהה לבמפרט שלך.
    כרטיס מסך - אם אתה רוצה לחסוך כסף קח את הכרטיס שבמפרט שלך. בעקרון ראית שאני לא עובר את מגבלת התקציב אז שמתי את הכרטיס הנ"ל, שבתוספת מחיר לא כ"כ גדולה נותן ביצועים גבוהים בהרבה.
    צורב DVD - דגם חדש יותר. בעקרון כמעט וזהה לזה שבמפרט שלך.
    מארז - הטרנספורמר מארז פצצה. גם במראה וגם מבחינת הקירור. החסרונות שלו - כבד יחסית ורועש מאוד כשהמאווררים עובדים במהירות גבוהה. קח בחשבון. הכל לפי השיקולים שלך - אולי כדאי להחליף מארז.
    ספק כוח - הספקים של TT נחשבים בעייתיים ולא הכי מומלצים. הספקים של FSP מומלצים מאוד. בכל מקרה אם אתה רוצה לחסוך כסף סביר להניח שספק אמין של 350W גם יספיק.
    מקלדת - זהה.

נשאר כסף. אתה יכול אולי לקנות עכבר חמדמד

--עריכה--
    ולקחת מאוורר 120 נוסף ראיתי. יש מקום למאוורר במארז, זה לא אומר שצריך אותו. במסגרת התקציב אתה יכול להכניס מאוורר 120, אני לא חושב שיש צורך. לשימוש רגיל במערכת האיוורר בטרנספורמר יותר ממספיק.
    נערך לאחרונה על ידי חן; 23-12-2005 בשעה 13:56.

משתמש באטרף האוואטר של DoR TnT
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    1
    נקודות
    5,540

ביגלל שאמרת באשכול הקודם שאתה עורך מוזיקה וכאלה שמתי לך כרטיס קול איכותי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

קודם כל חן, אחלה של מפרט, אני נאלץ לא להסכים עם חלק מהדברים, וננסה לפרט.
    קודם כל בהתחלה שהסתכלתי מה הלוח אם הזה מסוגל, ראתי את ה DDR2, והתחלתי לבדוק אחד אחד, גם את ה PQI TURBO ראתי ושקלתי אבל עקב התזמונים המופרחים האלה, 4-4-4-12, החלטתי שלא, למרות שעכשיו אני יודע שזה כן כדי, גם בגלל המחיר, וגם בגלל הביצועים. סתם בגלל שבמקרה יצא לי להתקל בבנצ'מארק לפני איזה שעתיים, אפילו לפני שקראתי תמפרט שלך, ועוד לא יצא לי לדבר איתו ולהגיד לו.

בקשר לצורב DVD, אין שום סיבה, ה 3550 עושה את הכל וזה פשוט בזבוז של כסף, בגלל שהוא רוצה כונן שחור עם המארז, ה 4550 יעלה 330 שקל שזה פשוט בזבוז של 50 שקל, שזה עדיין כסף.
    הבן אדם לא גיימר, מה שאומר שהוא לא צריך כרטיס מסך שכזה, עם ה 6600GT זה מעל ומעבר בשבילו, ושוב, נשאר כסף בגלל הזכרונות, והוא עוד צריך לקנות חתיכה של כרטיס קול, אז שפשוט יישמור את הכסף במקום לזרוק את זה על משהו שהוא לא צריך.

נכון שאולי המארז יהיה קר גם בלי המאוורר 120 מ"מ הנוסף, אבל המאוור הנוסף הוא מאוורר שקט מאוד, שבמקרה יצא לי גם לעבוד איתו, ככה שהוא יוריד א תהטמפ של המחשב בלי הרעש, מה שייגרום למאווררים המרעישים לעבוד חלש יותר ( לא ככה? ), ובפחות רעש, הגיון טיפשי שכזה ^-^.

בקשר לספק
    מעולם עוד לא יצא לי לעבוד עם ספק FSP,
    ועם ספקי TT אני עובד מאז ומתמיד, ומעולם לא עשו לי בעיות, שקטים, נאמנים, ובמיוחד כל האלה שדוגלים בכינוי Purepower.

Dor באמת שבלי כוונה לפגוע
    תהיה קצת יותר מחובר למה שקורה, אתה בכלל לא שם לב מה הולך מסביב.

ספקי תרמל טייק הם אכן נחשבים למעט בעייתיים
    FSP חברה מעולה ואני ממליץ.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t
    קודם כל חן, אחלה של מפרט, אני נאלץ לא להסכים עם חלק מהדברים, וננסה לפרט.
    קודם כל בהתחלה שהסתכלתי מה הלוח אם הזה מסוגל, ראתי את ה DDR2, והתחלתי לבדוק אחד אחד, גם את ה PQI TURBO ראתי ושקלתי אבל עקב התזמונים המופרחים האלה, 4-4-4-12, החלטתי שלא, למרות שעכשיו אני יודע שזה כן כדי, גם בגלל המחיר, וגם בגלל הביצועים. סתם בגלל שבמקרה יצא לי להתקל בבנצ'מארק לפני איזה שעתיים, אפילו לפני שקראתי תמפרט שלך, ועוד לא יצא לי לדבר איתו ולהגיד לו.

בקשר לצורב DVD, אין שום סיבה, ה 3550 עושה את הכל וזה פשוט בזבוז של כסף, בגלל שהוא רוצה כונן שחור עם המארז, ה 4550 יעלה 330 שקל שזה פשוט בזבוז של 50 שקל, שזה עדיין כסף.
    הבן אדם לא גיימר, מה שאומר שהוא לא צריך כרטיס מסך שכזה, עם ה 6600GT זה מעל ומעבר בשבילו, ושוב, נשאר כסף בגלל הזכרונות, והוא עוד צריך לקנות חתיכה של כרטיס קול, אז שפשוט יישמור את הכסף במקום לזרוק את זה על משהו שהוא לא צריך.

נכון שאולי המארז יהיה קר גם בלי המאוורר 120 מ"מ הנוסף, אבל המאוור הנוסף הוא מאוורר שקט מאוד, שבמקרה יצא לי גם לעבוד איתו, ככה שהוא יוריד א תהטמפ של המחשב בלי הרעש, מה שייגרום למאווררים המרעישים לעבוד חלש יותר ( לא ככה? ), ובפחות רעש, הגיון טיפשי שכזה ^-^.

בקשר לספק
    מעולם עוד לא יצא לי לעבוד עם ספק FSP,
    ועם ספקי TT אני עובד מאז ומתמיד, ומעולם לא עשו לי בעיות, שקטים, נאמנים, ובמיוחד כל האלה שדוגלים בכינוי Purepower.

Dor באמת שבלי כוונה לפגוע
    תהיה קצת יותר מחובר למה שקורה, אתה בכלל לא שם לב מה הולך מסביב.
    לא להסכים עם מישהו, כל עוד זה נעשה בגבול הטעם הטוב, מביא לדו שיח בונה, ככה שאין פה עניין של אילוץ

בקשר לזיכרון, אני מצטער אבל לא כ"כ הבנתי מה אמרת. בכל מקרה, התיזמונים דווקא טובים, ככל שעולים במהירות השעון יש לתזמונים נטייה לרדת, אבל בסופו של דבר זה חסר משמעות בהשפעה על הביצועים - התיזמונים משקפים (באופן כללי) תגובה של הזכרון ביחס לסיבובי השעון. אם ישנם יותר סיבובים ליחידת זמן (לכאורה 667 מיליון לשניה לעומת 400, לכאורה משום שמדובר ב DDR) יוצא שעדיין הזיכרון מגיע לביצועים טובים יותר.

צורב DVD - באופן כללי אתה צודק. ציינתי גם שמדובר באותה סדרה רק דגם חדש יותר. למען האמת ההבדלים מאוד שוליים ונוגעים לפורמטים שסביר להניח שהוא לא ישתמש בהם. העדפתי לקחת דגם חדש בהפרש מחירים קטן כזה.

כרטיס מסך - אתה צודק, ושוב ציינתי זאת בהודעה הקודמת שלי. במפרט שלו הוא לא כלל כרטיס קול, למרות שהעלינו את נושא כרטיס הקול בטופיקים הקודמים בהקשר למפרט שלו, כך שהנחתי שיש לו סיבה לכך. נשאר סכום לא מבוטל של כסף, אז השקעתי אותו בכרטיס המסך.

באשר למאוורר - ראשית לאו דווקא, קשה להעריך אם אין לך נתונים מול העיניים של מישהו שניסה זאת. בכל מקרה אם הטרנספורמר כולל מספר כ"כ גדול של מאווררים אני מעריך שלא כולם מחוברים ללוח, מה שאומר שלא בכולם ניתן לשנות את המהירויות תוך כדי עבודה שוטפת.

ספקים - לפי מה שאתה אומר כנראה שיש לך יותר נסיון ממני בעבודה עם ספקים של TT. המידע שלי על ספקים של TT הוא בעיקר מתגובות ברשת. תודה על המידע חחח

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

הרממ

נדמה לי שכחתי לציין את זה שדברתי איתו בטלפון איזה חצי שעה בקשר למחשב הזה אז פשוט אני יודע מה הוא רוצה לעשות...
    הוא הולך לקנות כרטיס קול מאוד יקר, ככה שבמקום להשקיע את הכסף על הכרטיס מסך המיותר, פשוט לשמור את זה לכרטיס.

משתמש מתקדם האוואטר של wArezm0n
    לייקים
    0
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "אם אתה זאב,אני שועל"

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t
    AMD טוב יותר מאינטל רק כשזה מגיע למשחקים, ולביצועים גראפיים, וגם אז כמו שאתה אולי יודע ואולי לא, בממש מעט.
    הוא לא מריץ משחקים, הוא מריץ תוכנות כבדות, תוכנות עריכה, שצריך בשבילן מעבד חזק, מה שמביא אותנו לחבר כפול הליבה פה למעלה, שישרת אותו טוב יותר למטרות שלו מכל מעבד AMD בטווח מחירים הזה.
    ומה הקשר שיש SLI?
    SLI זאת אפשרות שקיימת בלוח אם
    אם הלוח אם נותן תמיכה בהרבה מאוד פיצ'רים וחיבורים, כמו הלוח אם שיש שם, מה מפריע לו שיש SLI? הלוח לא יקר כבר ככה אז מה זה מפריע? בעניים? שכתוב SLI?
    אתה לא צודק בקטע של המעבד,כפול ליבה נועד למולטי-טאסקינג,ועריכה היא לא מולטי-טאסקינג ככה שזה ביזבוז כספים,עדיף לקחת AMD64 3700+ עם ליבת San Diego ככה שהוא יקבל יותר בתמורה לכסף שלו,וגם לא כדי לקחת לוח SLI כי הפיצ'ר הזה סצם עולה יותר והוא לא ישתמש בו.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

לא, פה אתה טועה.
    מעבד כפול ליבה נועד כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ויעשה את הפעולות טוב יותר.
    אין קשר מולטי טסקינג לא מולטי טסקינג
    המחשב יודע לחלק את הפעולה היחידה שלו למעבדים כבר 4 שנים.
    כל אפליקציה כבדה תעבוד טוב יותר על מעבד כפול ליבה מאשר על מעבד עם ליבה יחידה, הסאן דייגו 3700 לא יעבוד יותר טוב עם עריכת מוזיקה, הרבה פחות טוב.

בקשר ללוח SLI, שוב,
    תפסיקו כבר להתקע על המושג הזה,
    לכל לוח אם NFORCE 4 חדש יש עכשיו SLI, זה כבר ברירת מחדל בלוחות חדשים, אם בלוח יש את כל הדברים שהוא צריך, ובלוח אחר אין, ובזה יש גם SLI, והלוח הוא לא יקר, 780 שקל ללוח אם למעבד כפול ליבה זה לא הרבה, אין שום סיבה לא לקחת.

חוץ מזה שאני לא יודע אם שמת לב, אבל ה 3700+ יקר יותר מהכפול ליבה הנ"ל.

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

v33t, אין בעיה, עם תוספת המידע הזאת באמת שווה לא להשקיע יותר בכרטיס מסך.
    הסאן דייגו באמת לא יעבוד יותר טוב בעריכת מוסיקה, אבל כמעט ואין לזה קשר לליבה הכפולה של הפנטיום D במידה והיישום הנ"ל לא תומך בעבודה עם שתי ליבות. אם היישום לא תומך בעבודה עם מספר ליבות לא תהיה משמעות. מצד שני, במידה והוא מבצע פעולה נוספת תוך כדי עריכת המוסיקה כן יהיה שיפור בביצועים.
    בכל מקרה, לקחת בתקציב כזה כפול ליבה יהיה חכם (במחשבה לעתיד).

ו v33t, אני חוזר ומציין שהצ'יפסט שלקחתם לא תומך במעבד. חבל שסתם תיפלו פה =\, קחו את ה GA-8I945P Pro.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

חן...
    נראה לך שאני שם לוח אם במעבד שלא מתאים לו?

לוח אם מבוסס nForce4 SLI

תומכי במעבדי הכפול ליבה (פנטיום D) ומעבדי ה 64BIT

מאפשר חיבור עד 2 כרטיס מסך מסידרת הג'יפורס 6X00

PCI-EXPRESS X 2

Dual Channel DDR2 667

SATA at 3Gb/s with RAID

FIREWALL
    כרטיס רשת ג'יגה

FIREWIRE

כרטיס קול 7.1

LGA 775 Intel® Pentium® D Processor
    With new 90nm technology, the world's most advanced chip-making process, it delivers significant gains in performance through the combination of lower-power transistors, strained silicon, high-speed copper interconnects and a new low-k dielectric material. With 1066FSB allows larger bandwidth for data processing up to 8.5GB/s.

תומך כמו גדול..

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה שכתבת לא מדיוק.
    ל nForce4 Intel Edition יש בעיית תאימות עם פנטיום D 820. עם 830 ו 840 הוא יעבוד מעולה, אבל לא עם 820.
    אל תקנו את הלוח הזה עם המעבד הזה.
    נערך לאחרונה על ידי חן; 24-12-2005 בשעה 17:25.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

זה לא אני כתבתי... זה כתוב באתר של ג'יגה בייט ובנועה...
    טוב אם אתה אומר
    אפשר להחליף

כי הוא גם דיבר עם האנשי מכירות נועה בנוגע למפרט הזה והם לא אמרו לו כלום.
    הינה גם אני לא ידעתי
    צריך להודיע להם את זה אתה חושב?
    אתה יכול להראות לי מקום שזה כתוב בו?

עריכה:

הרמ לפי מה שהבנתי מ NVIDIA
    רק המעבדי כפולי ליבה EXTREME כמו ה 840 יעבדו עם ה NFORCE 4...
    טוב לדעת, מוזר מאוד שלא כתוב על זה בשום מקום רישמי, כמו בפירוט של הלוח אם :|
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 24-12-2005 בשעה 17:30.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,662 | הודעות: 8,173,249 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect