נכתב במקור על ידי
v33t
קודם כל חן, אחלה של מפרט, אני נאלץ לא להסכים עם חלק מהדברים, וננסה לפרט.
קודם כל בהתחלה שהסתכלתי מה הלוח אם הזה מסוגל, ראתי את ה DDR2, והתחלתי לבדוק אחד אחד, גם את ה PQI TURBO ראתי ושקלתי אבל עקב התזמונים המופרחים האלה, 4-4-4-12, החלטתי שלא, למרות שעכשיו אני יודע שזה כן כדי, גם בגלל המחיר, וגם בגלל הביצועים. סתם בגלל שבמקרה יצא לי להתקל בבנצ'מארק לפני איזה שעתיים, אפילו לפני שקראתי תמפרט שלך, ועוד לא יצא לי לדבר איתו ולהגיד לו.
בקשר לצורב DVD, אין שום סיבה, ה 3550 עושה את הכל וזה פשוט בזבוז של כסף, בגלל שהוא רוצה כונן שחור עם המארז, ה 4550 יעלה 330 שקל שזה פשוט בזבוז של 50 שקל, שזה עדיין כסף.
הבן אדם לא גיימר, מה שאומר שהוא לא צריך כרטיס מסך שכזה, עם ה 6600GT זה מעל ומעבר בשבילו, ושוב, נשאר כסף בגלל הזכרונות, והוא עוד צריך לקנות חתיכה של כרטיס קול, אז שפשוט יישמור את הכסף במקום לזרוק את זה על משהו שהוא לא צריך.
נכון שאולי המארז יהיה קר גם בלי המאוורר 120 מ"מ הנוסף, אבל המאוור הנוסף הוא מאוורר שקט מאוד, שבמקרה יצא לי גם לעבוד איתו, ככה שהוא יוריד א תהטמפ של המחשב בלי הרעש, מה שייגרום למאווררים המרעישים לעבוד חלש יותר ( לא ככה? ), ובפחות רעש, הגיון טיפשי שכזה ^-^.
בקשר לספק
מעולם עוד לא יצא לי לעבוד עם ספק FSP,
ועם ספקי TT אני עובד מאז ומתמיד, ומעולם לא עשו לי בעיות, שקטים, נאמנים, ובמיוחד כל האלה שדוגלים בכינוי Purepower.
Dor באמת שבלי כוונה לפגוע
תהיה קצת יותר מחובר למה שקורה, אתה בכלל לא שם לב מה הולך מסביב.