יאללה אז איחדו את פורום משחקי רשת הגדול עם הפורום שלךך
אל תכנס לכל אשכול ותכתוב שהמשחק חרא
תודה.
יאללה אז איחדו את פורום משחקי רשת הגדול עם הפורום שלךך
אל תכנס לכל אשכול ותכתוב שהמשחק חרא
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 23-12-2005 בשעה 08:30.
|
|
שלח לו את זה בפרטי אחי..למה פה .?!?!
וגם הוא בכוונה לא יענה..כי ירדו עליו..בפרטי תראה יהיה לו אומץ להגיב
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
מה זה למה
לא עוד שהרסו את משחקי רשת והעבירו את זה לפה
אני צריך לשמוע אותו יורד על כל משחק רשת שזז חוץ מ
WOW
מזהההה ????? הוא יורד על משחקי הרשת חוץ מ-Wow ..??? חשבתי שלא!! טוב מאוד שעשית פה!!
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
מה אני אגיד לך, אני לא מעודד מה שהוא אומר, אבל זה דעתו, ומותר לו להגיד את זה.
דעתו אחי..לא לדעת כולם! אם זה רק לדעתו שלא יגיד דברים כאלה..כי בסוף רואה מה קורה .? הוא אשם! .....(Born2Kill)
שלא יקרא לזה משחק מזויןנכתב במקור על ידי סתום ת'פה
לא מעניין אותי אם הוא מנהל או מנהל ראשי
1) אני לא ''ירדתי'' על שום משחק אחר חוץ מ WOW... רק התעצבנתי קצת לראות כלכך הרבה אנשים בפורום משחקים במשחק 2D מעפן (לדעתי האישית ואמרתי את דעתי וזכותי להביע את דעתי!) ולדעתי WOW הרבה יותר טוב וזה באמת נכון חח ולא ירדתי על כל המשחקים אחי רק על המייפל הזה ואישית הורדתי ושיחקתי והוא מעפן לגמריי לדעתי..
שמע אחי כל אחד והדעות שלו..
2) אחי חח אני קצת מושפע עכשיו מ WOW כי קניתי אותו וכן אתה יודע התלהבות ראשונית וזה פשוט משחק ענק אז תסלח לי ואני מבקש סליחה אם נפגעת או שפגעתי בך או בכל אחד אחר בצורה כלשהי תמיד תוכל לדבר איתי בפרטי ולא ישר להתפרץ ולהתלונן עליי בפורום משוב ..
3) אני לא שמח מזה שאיחדו את פורום משחקי רשת עם הפורום שלי לדעתי היו צריכים להשאיר את משחקי רשת הרבה התאכזבו מזה ואני לא מבין בכלל למה עשו את הצעד הזה..
4) משהו אחד שאהבתי זה השינוי צבעים של הפסים האלה לצהוב זה יפה לדעתי =]
מסכים איתך זה באמת משחק מעפן =Dנכתב במקור על ידי Born2Kill
ואני לא מסכים איתךנכתב במקור על ידי ron4ever
![]()