שהייתי בשירותים השתנתי ולקראת הסוף ראיתי שאני משתין כמה טיפות דם....זה לא הפעם הראשונה שזה קורה פשוט הפעם הקודמת לפני חודש בערך זה היה טיפה והייתי בטוח שדמיינתי......
מה לעזאזל זה אומר???אני מפחד שאני חולה במשהו.... בבקשה תעזרו לי מבר
תודה..
שהייתי בשירותים השתנתי ולקראת הסוף ראיתי שאני משתין כמה טיפות דם....זה לא הפעם הראשונה שזה קורה פשוט הפעם הקודמת לפני חודש בערך זה היה טיפה והייתי בטוח שדמיינתי......
מה לעזאזל זה אומר???אני מפחד שאני חולה במשהו.... בבקשה תעזרו לי מבר
תודה..
|
|
תשמע לפי הידע שלי ותקח אותו בעירבון מוגבל ,
אין לך מה להתבייש , זה יכול להיות שיש לך דלקת בדרכי השתן ( בידיוק מה שהיה לכלבה שלי ויצא לה דם בשתן ) הביאו לה כדורי אנטיביוטיקה וזה עובר..
או שזה יכול להיות אבנים בדרכי השתן ..
אל תדאג ..
תפנה לרופא
זה יכול להיות דלקת בדרכי השתן, אך זה יכול להעיד על פגיעה במערכת ההפרשה כולל גם בכליות
לך להיבדק אצל רופא משפחה, שיכול להיות גם יפנה אותך למיון.
לא להתעכב עם זה.
כמו שאמרו רופא משפחה- יוציא הפניה לבדיקת שתן- עושים את הבדיקה 2 דק' ומביאים למעבדה..
יחד עם זאת יש לבקש הפניה לאולטרסאונד כליות ודרכי השתן!
אם יש לך כאבים בגב תחתון/צד/צריבה במתן שתן יש לומר לרופא הוא יכתוב על זה דחוף וכך תסיים עם כל הבדיקות תוך מספר ימים ואז יהיה כבר ברור מה כמה ולמה...
בהצלחה!
כמו שאמרו לך לרופא משפחה דבר עם ההורים שלך על זה...
ואל תדאג הכל יהיה בסדר
אם זה כמו שאתה אומר מספר קטן של טיפות פעם ב... אז הפגיעה היא מעוד קטנה אך יש פגיעה במערכת ההפרשה או במערכת הסינון שזה הכליות ואל תתעלם ממנה ואל תתבייש זאת הבעיה הנפוצה ביותר בדרכי השתן לך לרופא והוא יתקן אותך במהירות
אחי, לפי מה שאני יודע, אתה צריך ללכת לרופא ולא לחכות עם זה.
אני מכיר מקרה כזה שקרה לחבר שלי ואישפזו אותו על המקום.
אז אחי זה לא משחק, מקווה שבסוף לא יגלו כלום וזה לא יתפתח לכלום אבל אחי עם דברים כאלה לא משחקים..
אני לא מבין מה בכלל אתה אומר את זה??
לך לרופא!!!!
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו