,
שלום רב ,
הנושא : אוסף תקלות ב WIN 7 . ( גרסה ב 1.11.2015 )
יש לי מחשב נייח עם מערכת WIN 7 64 מערכת ההפעלה והתוכנות על כונן SSD
. הכונן של המערכת , 110 GB חדש יחסית , הכונן הזה מתמלא לעיתים קרובות . לא ברור לי מדוע ומה ניתן לעשות ? (דרך אגב , יש לו מחיצה של כ. ( 99 MB
שם המחיצה H.
במחשב עוד מספר כוננים פנימיים כאשר אחד מהם " נעלם " F מפעם לפעם . הכוננים משמשים ל DATA. כאשר לפעמים F מופיע עם שאר הכוננים במחשב , לא ניתן לגשת אליו .
כאשר אני מדליק המחשב לעיתים קרובות מופיעה הודעה בערך כזו : ההוראה 0x00000000 ביצעה פנייה לזיכרון ב 0x00c6b8ca . לזיכרון לא הייתה אפשרות
להיות Read " .
כאשר אני מנסה להפעיל תוכנת אנטי וירוס לעיתים קרובות מופיעה הודעה בערך כזו : ההוראה 0x012fb8ca ביצעה פנייה לזיכרון ב 0x00000000 . לזיכרון לא הייתה אפשרות להיות Read " .
תמונת מערכת : לעיתים ,כאשר אני מנסה להיכנס " להתקנים ומדפסות " , זה פשוט לא עובד .
כמו כן לא ניתן לבצע " תמונת מערכת ". בעת ניסיון לבצע תמונת מערכת הניסיון תמיד נכשל ומופיעה הודעה בערך כך " לא הייתה אפשרות לבצע הבקשה עקב שגיאה של התקן פלט / קלט . ( שגיאות 0x078002A , 0X8007045D . )
יש לי שאלה בהקשר הנ"ל , אם אצליח לבצע " תמונת מערכת " , איך ניתן יהיה להשתמש בה בעת הצורך ?
0 בזמן העלייה מופיעה x80070005 לפעמים הודעות שונות מופנות לזיכרון כמו
אינו זמין . שהזיכרון
לא ניתן להוריד ולהתקין WIN FIX IT .
אני תקווה שיש תוכנות תיקון חינמיות כולל " תיקון חם " . אם יש , אשמח אם תשלחו לי קישורים .
האם תיקון בעזרת דיסק ה DVD המקורי יכול לסייע והאם התיקון לא יהרוס את הגדרות הרשת והאחרות ?
אם חייבים לפרמט מחדש ולהתקין מחדש , נא שילחו קישורים שיסייעו לי לפחות בחלק מהעבודה .
אודה לכם על שליחת התשובות גם לדוא"ל שלי זה עשוי להקל עלי .
שבוע טוב ושקט , .
בתודה מראש ,
amram707

ציטוט ההודעה