אמרו לי את זה אז אני שואל פה כדי להיות בטוח![]()
גילוח עושה פצעי בגרות איפה שהמכונה נוגעת?
|
|
יש כאלה שזה עושה להם יש כאלה שלא
////:Boxing:
FUCKyou
////:Boxing:
שים אחרי זה אפטרשייב חח איך שלא קוראים לזה..
וזה לא יעשה ..
^ כן צודק צריך לשים אחרי זה אפטרשייב אבל צעה שלי אחי קודם כל תפטר מכל פצעי הבגרות ורק אז תתחיל להתגלח
(בסכין), במכונה אפשר כי היא כבר שונה מסכין
מי שרגיש כן...אני רגיש...
אז הרופאה נתנה לי "תחליב" כזה...אתה מורח את זה אחרי כל גילוח...במקום אפטרשייב
לא,גילוח לא עושה פצעי בגרות בשום אופן פצעי בגרות זה תורשתי!
MaNiA לא מדויק מה שאמרת הרבנים קבעו את זה, לא רשום את זה בתורה!
ואין קשר פה לאפטרשייפ!
עושה פצעים כן
פצעי בגרות?! מה פתאום
לא קשור בכללללללללללללל
לא תדלח ראשך בסכין - נו באמת
איך אתה חושב אתה מתגלח עם מכונה??!?!?!??!?!
אסור בכלל לגלח שער בראש
אבל שוב
נו באמתתתתתתתתתת
שים אפטרשייב
זה מחטא וזה טוב
שלא ישרוף או כל מיני תופעות אחרות
יש משחות שמורחים אחרי כל גילוח וכך זה מונע את המפצעים
אמממ קודם כל ברצוני לתקן כמה אמירות.
1) לגבי התנ"ך- ישנם 5 מקומות בפנים שאסור לפצוע אותם... תפיסת התנ"ך וההוכחה המדעית היא שסכין עושה פצעים בפנים עקב הגילוח או חשש לכך... מכונה פחות מסוכנת בנושא הזה ואף בעדות דתיות מסויימות מותר להתגלח עם מכונת גילוח כשרה למהדרין בלבד... ד.א. אני יודע פליפס יש להם כאלה מכונות ולי אישית יש אחת של פליפס (לא יודע אם כשרה או לא) והיא דיי טובהכמובן שהמקפידים לא נוגעים בשערת ראשם בגלל קנאה לה' (קנאה מלשון אהבה עזה).
2) הופעת פצעי בגרות היא תורשתית אבל כמו כל תכונה תורשתית אחרת- היא מושפעת גם מהסביבה. בן אדם עם גן גובה של 180 לא יגיע בחיים ל 180 אלא יכול להגיע קרוב במקסימום ויכול לצאת גם נמוך בגלל גורמים סביבתיים. לכן, פצעי בגרות- מושפע גם מהסביבה. הסביבה היא ההיגיינה. עכשיו אין גן מסויים למספר פצעי הבגרות אחרי גילוח אלא כמות השומן הרווי שנמצא בפנים. פצעי בגרות הם תוצאה של שומן רווי (ממתקים ודברים כאלה מכילים כמויות גדולות של שומן רווי- אפשר להסתכל בטבלה שמצויינת על כל מוצר מזון ושם רשום המינוי). בעת פצעים בגוף נוצרת פעולת פגוציטים על מנת לחטא את האזור מזיהומים שנכנסים לגוף וכתוצאה מכך נוצרת מוגלה שמורכבת משומן רווי . לכן הגוף כן מושפע משומן רווי אבל בן אדם ששומן רווי מרוכז אצלו בכמויות קטנות לא יהיה לו פצעוני כי אין שומן רווי בפנים... אבל אדם שכן צריך לחטא את האזור לפני הופעת המוגלה והחצ'קון כפי שחלק קוראים לו....
3) אפטר שייב נותן ריח טוב אבל הוא מורכב מאלכוהול לחיטוי ובכך מחטא ללא התערבות פנימית ובכך ישנם פחות חצ'קונים לאדם שבדר"כ יש לו יותר.
4) משחות מסויימות מייבשות את הנקבוביות משומן רווי ועושות פעולה שונה מחיטוי אלא יניקת השומן... חלקן גם מחטאות את האזור...
עכשיו פשוט התשובה שלי היא שמכונה לא גורמת לפצעים באופן ישיר אבל עם חיטוי האזור עם אפטר שייב אתה מוגן מפצעיםכמו כן משחות, הגיינה נכונה (שטיפת פנים, לא לגעת בפנים עם ידיים מלוכלכות ובמיוחד בפצעים פתוחים) וכמובן אם הגטיקה לצידך, אז תוכל להמנע מפצעי בגרות או לפחות להפחית אותם
מקווה שהכל מובן![]()
נערך לאחרונה על ידי DaRk GoD; 29-12-2005 בשעה 14:43.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הגילוח עצמו יוצר פצעים מזעריים על עור הפנים לכן שמים אפטרשייב שמחטא את אותם פצעים ולכן זה גם קצת שורף.
על פצעי בגרות ענו לך כבר.
אני מתגלח עם סכין וזה לא שזה עושה זה פשוט חותך את הפצעים הקיימים וזה מביא לעוד פצעים..ככה שבסופו של דבר כן.
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
יש משהו מיוחד
אם אתה רוצה אני מוכן לצלם לך את זה
רשום על זה אפטרשייב
וזה כזה ירוק שמתיזים
לא ניסיתי עדיין, לא יודע למה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ומה אתה בדיוק חושב שיש במכונה ?נכתב במקור על ידי MaNiA
סכינים ..