בלי כוונה רעה או לרדת עליכם או משהו אבל מה אם מושפעים כמו ילדים קטנים מהסמאק דאון ואלו :Boxing: .....:wtf:
זה שטויות אח שלי הקטן רואה את זה ואפילו הוא מבין זה שטויות ויודע שזה לא אמיתי
בלי כוונה רעה או לרדת עליכם או משהו אבל מה אם מושפעים כמו ילדים קטנים מהסמאק דאון ואלו :Boxing: .....:wtf:
זה שטויות אח שלי הקטן רואה את זה ואפילו הוא מבין זה שטויות ויודע שזה לא אמיתי
|
|
זאת הצגה!
הם מופיעים בישביל הקהל . מה אתה רואה ברבי ומפצח האגוזים?
אני רואה את זה לא בגלל שזה מכות וזה מגניב. יש עלילה יש תרגילים יפים.
אל תשאל שאלות מעפנות כי וואלה אתה בא לרדת פה על קהילה מאוד מאוד גדולה בארץ ובעולם שאוהבים את הבידור הזה.
ופעה בסך הבכל וזה נחמד...יש עלילה יש סיפור קטעים מגניבים...
ואף אחד לא הכריח אותך לראות אז אני לא מבין מה הבעיה שלך כל רואה את מה שהוא אוהב..!!
לא הבנתם זה לא מפריע לי פשוט יש אנשים שבאמת! מושפעים מזה וזה כל החיים שלהם על זה "ראית ככה וככה" וזה
סופסוף אישש חכם\!!!
אני שונא את החארא הזה של סמאקדאון !
חברים שלי רואים את זה ואשכרה נהניםם מזה והם חושבים שזה אמיתי זה הורג אותי!
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
כל הכבוד ויזרנכתב במקור על ידי Esheep
![]()
![]()
![]()
WWE זאת טלונובלה לגברים, שם פותרים את הבעיות בקרב
אני רואה האבקות מעל 10 שנים ואני יודע שזאת הצגה וידוע מראש מי ינצח אבל עדיין כיף לראות את זה
אנשים מושפעים הם אנשים שרואים תרגיל והולכים לנסות על החברים שלהם או על האחים הקטנים חחחחח
לאדע לא סובל את זה
כמו הומואים קופצים בזירה הזאת
אני לא מבין מה הבעיות שלכם עם זה?כמו שיש אנשים שאוהבים אנימה ומנגה,או כמו שיש אנשים שאוהבים אנאלי מאשר רגיל גם ככה יש כאלה שאוהבים ושונאים היאבקות
אהבתי את הניסוח של מיכאל אלק טלנובלה של גברים.חחחחחח למרות שאני לא רואה זה ניסוח מצחיק
מה זה קשור זה כמו סדרה שאתה רואה ואתה יודע השהכול מבויים וזהו זה יפה זה עלילה וכיף לראות את זה
חלאס להיות מטומטמים
זה לא אמיתי וכולם יודעים את זה! אף סדרה לא אמיתית אז על מה לעזאזל אתה מדבר?!
ונכון.. זה באמת כמו טלנובלה.. רק עם טיפה יותר אקשן.. ובגלל זה יש לכל אחד דעה על מתאבק על איך הוא מתאבק ולא כמה הוא חזק ושטויות כאלה.
Bring the Violence-
חסר חיים!!
לך תתעשק בדברים שלך במקום לדבר על אנשים אחרים
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
זה מה שאני אומר לחברים הדפוקים שלי שרואים סמאקדאון!