בעקבות סיום השנה האזרחית בקרוב חשבתי שכל אחד ירשום את עשרת האלבומים\אוספים שעשו לו את השנה....
הנה שלי.. (אני מעתיק בדיוק מה שכתבתי בתפוז כי גם שם עשינו אותו דבר)
10. GMS - Emergency Broadcast System
ציפיתי למשהו הרבה יותר טוב מ-GMS.. האלבום דיי היה רדוד.. חוץ מה-Live Version ל-Juice ו-Psychedelic Adventure הכל היה דיי רדוד לדעתי.. אבל בכל זאת, מומלץ בכל זאת לשמוע.
9. VA_-_The_Crystal_Blasters
אוסף חביב ביותר.. 2 דיסקים עם טראקים מאוד טובים.. מומלץ ביותר!
הכי אהבתי מתוך האוסף זה רצועה מספר 2 - GMS - Goa
8. VA_-_Spiritual_Rhythms_Of_Psytrance_Volume_002
מה אני אגיד לכם.. אלבום חמוד ביותר.. הטראק שהכניס אותו לרשימת ה-TOP10 שלי הוא רצועה מספר 5 של a.x.l עם טראק שמשולבות בו גיטרות לדעתי יוצאות דופן.. פשוט דופקים שם סולו מדהים לדעתי בדקה 6:27 זה פשוט יוצא דופן.. אני איש שאוהב במיוחד את כל הקטע של הגיטרות בטראקים, ומה אני אגיד לכם, גדול! פשוט גדול!
7. Fatali_-_Faith-2005-MYCEL
פאטאלי בהצגה אדירה לדעתי.. אני אישית אהבתי ביותר.. אין כל-כך מה לכתוב למען האמת.. אבל פשוט אהבתי את הצלילים.
6. Bubble - Airless
החבר'ה הירושלמים שהוציאו את האלבום לפני קצת יותר מחודשיים באמת ריגשו אותי.. אלבום מבחינתי טוב מאוד, בהתחלה טענו שהכל פה זה חיקוי טוב של אינפקטד, ואני אומר ממש לא, יצא לי להתעמק על האלבום.. ולדעתי כל קשר בניהם לאינפקטד הוא מקרי בהחלט. מומלץ ביותר! הדיסק עולה 29 שקל בלבד! (ככה זה בירושלים לפחות).
5. VA_-_Raja_Ram_The_Godfather
אוסף מעולה לדעתי, פשוט מעולה, מכל טראק וטראק בוקעים צלילים מדהימים.
הכי אני ממליץ זה הרמיקס של אסטריקס ל-Color Band של דאלי, פשוט התאהבתי!
4. VA_-_New_World_Vol_01-Compiled_By_Full_Moon_Mondo
אוסף בן הטובים השנה לדעתי.. אזאקס נתן פשוט בראש, דמג' עם שני טראקים טובים גם כן לדעתי, גם מומלץ ביותר.
3. VA_-_Re-Start
ללא ספק, אוסף השנה לשנת 2005 אצלי, אוסף מעולה עם טראקים מעולים!
Vibe Tribe, Deedrah, Alternative Control,Ananda Shake ועוד!
והכל באלבום אחד שלדעתי, פשוט אוסף מדהים!
אלבום השנה לשנת 2005 אצלי הוא ללא ספק רי-סטרט
2. PsyCraft - Computech
ההפתעה הגדולה שלי.. לא הייתי בטוח אם אני בכלל מעוניין לשמוע את האלבום, וכמעט הרבצתי לעצמי על שאמרתי את זה אחרי ששמעתי את האלבום.
רמיקסים מדהימים, טראקים יוצאי דופן, פשוט ההפתעה הגדולה, לא ציפיתי שהאלבום יהיה כזה טוב, כל-כך נהנתי ואני בטוח שהאלבום הזה ישרת אותי עוד הרבה.
ובמקום הראשון... <תופים>
S.U.N Project - Wicked
האלבום הענקי של השנה לדעתי! פשוט מדהים!
לכאורה ראיתי עוד אלבום חדש שיצא של הרכב בשם סאן פרוג'קט.. אמרתי הא.. בטח עוד איזה חבר'ה שמנסים את מזלם..
חיפשתי מידע עליהם, ראיתי שיש להם עוד 3 אלבומים (לא כולל אלבום הרמיקסים) והורדתי בכל זאת, ופשוט הודהמתי.. אלבום מעולה! פשוט תענוג! אני ממליץ לכל אחד לקנות (LOL) אותו.. מוזיקה כל-כך טובה.. מרגשת, מדהימה, כשאני שומע אותו אני פשוט במקום אחר... לא פה..
שני טראקים מומלצים
רצועה מספר 5 - What Comes Next
רצועה מספר 8 - Slomanco שזה הטראק האדיר ביותר באלבום, פשוט מדהים!!!!

ובמקום הראשון... <תופים>
S.U.N Project - Wicked