תגידו לי חבר'ה איפה נמצא ה-ANTHARAS?
אני מת למצוא אותו ...
תגידו לי חבר'ה איפה נמצא ה-ANTHARAS?
אני מת למצוא אותו ...
|
|
עדיף שלא תפגוש אותו
:|
אם אתה ברמה מתחת ל 70
אבל אם אתה כל כך רוצה לדעת אז לך DVC - dragon valley cave תסתכל במפה זה בציור דרקון
הבנתי שזה ב-DVC אבל איפה ?
אתה יכול לכתוב ל לאיפו לפנות ?
נכון יש בדיוסי מקום שנלחמים בו החזקים....איפה שיש את הקאריקים השדים האדמוים הגבוהים האלה אז שמה אתה ממשיך עד הסוף את שאתה לא יכול ללכת ישר אתה יכו ללכת רק לצדדים אז תילך לאיזה צד שיש לו המשך כזה שאתה לא רואה אתה הולך יש שמה סיבוב כזה ואז יש קריסטל בצבע צהב אז מדבר איתו והוא מעביר אותך אבל אתה חייב לקנות portel stone מוכרים את זה בהארדין מה הניק שלך אני ייקח אותך לשם.....
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
סוס אחי ... אני רק לבל 62
סבבה !
השרתים לא עובדים עכשיו !
הניק שלי :Torndo
זה רון מהמתשמש של דניאל יש לי באן בינתיים תקשיב אחי אין לך מה לחפש שם גל בקשר לתגובה שלך אני יבדוק לא חושב שזה נכון כי רק
GM
יכל לפתוח את זה חוץ מיזה נאון גם אם הוא רמה 80 הוא לא יכל עליה מה שלא תעשה!
פבל היא מפילה טיטניום רוב (למאגים\קוסמים) ועוד כמה דברים אבל עכשיו הסירו אותה את לילית' את אנאקים מהשרת לא יודע למה אני חושב בגלל האקספלוייט שהיה להם שבגלל זה הם שיחזרו בקיצור אין לך למה ללכת וזה ממקום ב
DVC - Heart
עוד משהו אותי היא לקחה במכה אחת שהייתי רמה 74
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אפשר ללכת לשם מתי שרוצים ראיתי שאיזה מישהו הלך לשם הוא עמד ליד זה ושאלתי איך אני יכול להיכנס והוא אמר לי לקנות portel stones זה מהטרידרים בהארדין/היני זה קואסט איטם זה עולה חינם! וגם רשום שאתה מדבר איתו אתה עושה לו שאתה רוצה ללכת והוא אומר לך שאתה צריך את האבן
![]()
![]()
MA ATEM LO MEVINIM HU ROZE LASOT SCRENN SHOTIM![]()
חכם ...
אולג , רון וגל למה אתם לא משחק הרבה ??????
נראה אותך משחק אחרי שאתה מאבד דברים ששווים יותר מ4 מיליארד והולכות לך 4 רמות שקשה רצח להשיגנכתב במקור על ידי super boy
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
כן אהה איבדנו דברים של דאסק ועד שעליתי רמות וכל החרא ועכשיו אני במצב מזה חרא התחלתי חדש רמה 30 אני עושה אותו SS או שאני ינסה כל מיני שרתיםנכתב במקור על ידי PerfectioN
![]()
![]()
אתהההה ! מה אתה עשיתי כדי לקבל את שני ה-DUSK ??? :wtf:נכתב במקור על ידי veronix
הקאלן שך דפק לך מגן ...
ורון מצא לך DUSK SWORD
![]()
להיפך!!!!נכתב במקור על ידי super boy
תראה את הסיפור: רון היה אצלי בית ואז הקלאן שלו הלכו להילחם באנקים והיא הפילה dusk shild אז רון אמר שהוא יביא לי שהוא הגיע לבית שלו ואמרתי לו להביא לי הוא לר רצההוא אמר שאני ישיג dusk sword/staff אז השגתי dusk staff +4 ועשיתי דבר מטומטם לאללה החלפתי dusk staff +4 ל-dusk sword +3 ועוד מאה מיליון כי זה נראה יותר יפה :|
![]()
![]()
איזה דבעעע
מה אנקים מפילה משהו ?
ומה במקום שהייתם של כמה אנקים ?
לא הבנתי.....נכתב במקור על ידי super boy
אבל ענקים ברור שהי מפילה ועוד הפארטי של רון לא נלחם באנקים הוא נלחם רק בשומרים שלה!
![]()
![]()