פשוט אחותי מחקתה את כול השירים ליפני יומיים ואני רוצה להחזיר אותםן
איך אני משחזר מישהו יכול להסביר לי בקצרה ?
פשוט אחותי מחקתה את כול השירים ליפני יומיים ואני רוצה להחזיר אותםן
איך אני משחזר מישהו יכול להסביר לי בקצרה ?
|
|
התחל >> כל התכניות >> עזרים >> כלי מערכת >> שחזור המערכת.
משם כבר תקבל הוראות ברורות =]=]=]=]. מקווה שעזרתי.
הוא רוצה לשחזר מידע לא הגדרות של הווינדוס :/
אחי יש כל מיני תוכנות...
חחח קודם עצה שלי תשתדל לא להשתמש במחשב בינתיים אם אתה רוצה לשחזר...
יש כל מיני תוכנות אחת הטובות היא easy recovery pro
לא בטוח שתצליח לשחזר הכל ב 100 אחוז אבל אתה מוזמן לנסות...
בהצלחה...
אתה לא יודע אז אל תגיד!!!
כשמשחזרים ת'מחשב זה משחזר לגמרי כל מה שהיה בתאריך הנבחר!! כולל שירים, סרטים, הכל!!
צודק תעשה מה שהוא אמר לך....נכתב במקור על ידי «°S3xy©G‡rl°»
גם לי זה קרה ועשיתי שחזור הכול חזר.!
בתהליכי פרישה מאטרף.
אני בת =\.....נכתב במקור על ידי anad
אמממ אוקיי אני יודע אחרת...
אתם מוזמנים לנסות ולראות, תמחקו איזה שיר או סרט תעשו שיחזור לתאריך שקודם את המחיקה ותגידו לי אם זה שוחזר...
*השחזור כן משחזר קבצי התקנה אך ורק משולחן העבודה... (כלומר אם תמחקו קובץ התקנה משולחן העבודה ותשחזרו זה ישחזר אותו..)
נערך לאחרונה על ידי Mr. Smiley; 02-01-2006 בשעה 16:21.
אני לא יודע למה אבל פעם שעשיתי שיחזור מערכת נראה לי שזה שיחזר לי גם קבצים שהיו
אבל מה
כעיקרון זה לא אמור לעשות את זה אז אל תסתמך על זה
אתה צריך תוכנה לשיחזור קבצים שנמחקו
בכל מקרה בהגדרת ברירת המחדל של שחזור המערכת מוגדר שהוא יהיה במקסימום 10 אחוז מגודל הכונן...
משמע שאם יש לך 40 ג'יגה אז הגיבוי מקסימום 4 ג'יגה
אם היה לך 6 ג'יגה בשימוש סה"כ מתוך ה 40 ג'יגה יש מצב הוא ישחזר קבצים למרות שהוא ממש לא אמור לעשות את זה :/
לפחות לא קבצי data
כמו מוזיקה וסרטים...
דיי להטעות אנשים גם כן
שיחזור מערכת כברירת מחדל לא יכולה לשחזר אם מישהו עשה
delete
ומחק מהסל מיחזור
מה שאפשר לשחזר זה הגדרות ווינדוס \ תוכנות ומשחקים שנמחקו דרך הוספה \ הסרה של תוכניות.
לא נכון אני מחקתי שירים וכמה תוכנות ומחקתי אותם מהמחשב גם מסל מחזיור(וזה היה בטעות) עשיתה שיחזור וזה חזר...נכתב במקור על ידי Jacoby
כול מה שאתה מוחק מהמחשב לא נמחק הוא נשמר בקובץ מידע על הדיסק הקשיח...למקרה של שחזור מערכת(זה תליו מתי עשיתה נקודת שיחזור)....
שיחזור מערכת משחזר רק את הרגיסטרי!
שזה בעצם כל המחשב...
אבל זה לא עוזר לו ליפתור את הבעיה...
מה שאתה באמת צריך זה תוכנה שמשחזרת קבצים אחרי שנימחקו ,אני ממליץ על File recovery angel
http://www.downloadjunction.com/product/software/82374/
ועוד דבר קטן כל מה שנעשה במחשב (כונן קשיח) ונישמר ,אפשר לשחזר גם אחרי 100 פורמטים...!
נכתב במקור על ידי -v1c7or-
חחחח בא לא נגזים 100 פורמטים...
כל עוד לא נכתב דבר על המידע תוכנות פשוטות יכולות לשחזר...
ברגע שנכתב עליו משהו בסגנון 2-3 פעמים אז מעבדה רגילה אפילו יכולה לשחזר אני מניח...
מעל זה זה כבר האלה המקצועיים אבל זה עולה ים כסף...
אשכרה זה הכל פונקציה של כסף...
אבל זה קצת הגזמה להגיד 100 פירמוטים....
נכתב במקור על ידי Mr. Smiley
אחי זאת לא הגזמה...בדקתי את זה על עצמי...! (לא מאה פעמים אבל זה כבר לא משנה כמה...אחד או 100 עדיין זה מוחק הכל)
ואתה לא צריך להיות מקצוען או טכנאי כי יש אנשים שעושים את העבודה בישבילך ומפתחים תוכנות שיקלו אלינו כמה שיותר כדי שלנו יהיה הכי נוח להישתמש במחשב...ובמקרא הזה פיתחו את ה File recovery angel.
אז זהו שזה כן משנה...
קודם כל בקשר לזה של אנשים מקצוע יש בנס ציונה אם אני לא טועה מעבדה להארדיסקים רק להכניס לשם הארדיסק לבדיקה זה 300 דולר...
אבל זה גם לנזקי חומרה...
בכל מקרה יש הבדל בין פירמוט אחד ל 100 אני מבין בזה בצורה די בינונית אז אני מקווה שאני לא טועה בהסבר למה...
הארדיסק הרי בנוי מפלטות ממתכת, המידע נכתב כאותות מגנטיים על הפלטות וככה הקורא בהארדיסק מזהה את המידע
עכשיו, שאתה מוחק קובץ עקרונית לא עושה כלום חוץ מלהעלים אותו מהאינדקס (כלומר האותות המגנטיים עדיין שם אבל באינדקס של ההארדיסק המידע לא שמור ולכן הוא לא מזוהה)
ממצב כזה לא בעיה לשחזר מידע.
עכשיו, ברגע שכתבת על המידע הזה אז האותות המגנטיים הישנים שהיו על הפלטות נחלשים (או לאדע בדיוק מה נסגר איתם, זה הקטע שאני פחות טוב בו) ואז זה כבר יותר בעיה לשחזר כי נכתב על המידע.
זה עדיין אפשרי בתוכנות מסוימות בכל מקרה אחרי כתיבה מרוה על המידע הזה האותות הישנים כבר נמחקים ולא קיימים יותר ואי אפשר לשחזר..
קיצר הסבר קצת צולע, לא מצפה שמישהו יבין ממנו משהו...
הבוס שלי מבין בדברים האלה טוב אני יכול לשאול אותו אם אתה רוצה ולכתוב מה הוא אמר :/