הרכז של ממפיס גמר את העונה ומספר על רגע הפציעה: חשבתי שלא אוכל ללכת יותר. ג'ינובילי דווקא חזר בגדול מהפציעה וגם הספסל לא מפריע לו להצטיין.
דמון סטודמאייר עלול להחמיץ את כל העונה, כך מעריך הצוות הרפואי בעקבות פציעתו של רכז ממפיס גריזליס בברכו הימנית.
סטודמאייר נפצע ביום שישי במהלך הניצחון 90:93 על פורטלנד בלילה של שישי. "חשבתי שלא אוכל ללכת יותר", נזכר השחקן ברגע הפציעה, במהלך הרבע השני, כשניסה לפרוץ אל הסל וסיים את המהלך על הפרקט.
"חתכתי את ההגנה ועליתי לליי-אפ, אבל אז הרגשתי כאילו צלף ירה בי", המשיך סטודמאייר בן ה-32, שהשיג ממוצע של 12 נקודות ו-4.8 אסיסטים ב-26 משחקים. סטודמאייר הורד לחדר-ההלבשה באלונקה וככל הנראה הוא ייאלץ לעבור ניתוח שישביר אותו עד הקיץ.
"אמרתי ללברון 'זה בדיוק כמו כששיקגו זכו באליפות. אם אתה רוצה להגיע רחוק בפלייאוף, אז זו בדיוק הקבוצה שנצטרך לעבור דרכה. זו הקבוצה שנצטרך לנצח", הסביר דוניאל מרשל. "זה צעד גדול עבורנו".
"אנחנו שיחקנו בצורה איומה בהתקפה", ניסה להסביר טיישון פרינס, שאומנם קלע את הזריקה הראשונה שלו במשחק אבל החטיא את 10 מ-11 הזריקות הבאות. "לקחנו את הזריקות שרצינו לקחת אבל לא הצלחנו לעשות כלום. החטאנו ליי-אפים - כולנו".
![]()
"אני מנסה לשחק תמיד אותו הדבר", הסביר מאנו ג'ינובילי שחזר מפציעה וממשיך לככב בתפקידו החדש כשחקן ספסל - הלילה 20 נקודות בניצחון של סן-אנטוניו 88:98 על דנבר.
"אני אשחק חזק, גם אם זה יהיה חמש דקות וגם אם אלה יהיו חמש שניות. אם אני אפתח או אם אעלה מהספסל. אשחק חזק, אשחק קשוח ואגרסיבי", הבטיח הארגנטיני, ששיחק הלילה 24 דקות והציג את משחק השיא שלו מאז חזר בתחילת השבוע שעבר מהיעדרות של שמונה משחקים בגלל פציעה קרדיט ל-ONE

ציטוט ההודעה