קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 68
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 13:30
  2. טוב אז אני יהיה אחראי כאן עד שאסי חוזר
    על ידי MaRoKaY בפורום Lineage II
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 21:47
  3. מי יותר טוב באנגלית אני או אסף
    על ידי באק בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 20:57
  4. טוב כנראה אני צריך להיות יותר ברור!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 22:08
  5. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 20:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

גאידמק אשכנזי טוב, אז אני מניאק?

משתמש משקיע האוואטר של CrAzY_BoY
    שם פרטי
    מיקי
    לייקים
    0
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    משפט מחץ:משפט מחץ:משפט מחץ:משפט מחץ:משפט מחץ:משפט מחץ:

ברירת מחדל גאידמק אשכנזי טוב, אז אני מניאק?

גאידמק אשכנזי טוב, אז אני מניאק?
    ארקדי הגביר ערך מסיבת סילבסטר ראוותנית וזו זכותו - אבל זו זכותנו לבקר את עדת המעריצים שלו. גאידמק ערך מסיבה והעיירה כמרקחה - משהו פה השתבש.

עו"ד ארי שמאי

מאת ארי שמאי 01/01/2006 18:02

בשבוע האחרון היתה העיירה תל-אביב כמרקחה. בבתי-המרזח, בקרנות רחוב, בשיחות טלפון עצבניות ובארוחות ערב, עסקו כולם בשאלה החשובה: איך לעזאזל משיגים כרטיס הזמנה למסיבת השנה החדשה של הגביר החדש שהגיע לעיירה, הלא הוא היהודי הרחום והחנון, ארקדי גאידמק.

איש כמעט לא רצה להישאר בחוץ, מאיה בוסקילה הרי צריכה לשיר, אלכוהול יישפך כמים וסושי יחולק לכל דיכפין. היהודים, גם אם לא תמיד אהבו סושי, לא סירבו אף פעם לארוחות חינם.

זכותו של גאידמק לנהל אורח חיים ראוותני וזכות זו איננה מוטלת בספק - אבל כך גם זכותנו לבקר את עדת המעריצים השוטה שלו.

הנה אלי אוחנה, אחד שגאידמק השפילו רק לפני שבועות מספר, מגיע לאירוע, נוצץ ולבוש בטעם (אלי, מאיפה הג'קט המדהים?) כהרגלו. ליאור נרקיס, אוהד בית"ר ידוע, התייצב גם וטען שגאידמק בטוח מכיר שירים שלו (מה, יש לכם ספק שגאידמק יודע את כל המילים של "כמו פרפר"?).

ריקי גל סיפרה שהאחיינים שלה וגם הבת שלה משחקים בבית"ר. גנאים כמובן לא נפקד, אחרי הכל גאידמק נותן לו הרבה כסף אז מאזן כבר שכח שהוא נסוג בבושת פנים מהכוונה להביא ערבי לבית"ר. אה, גם אלי ישראלי הגיע, טוב, הבחור הנפלא הזה אוהב לבלות.

אם נזכרים בעובדה שהסוציאליסט הדגול, משה תאומים, היה אחראי על חלוקת ההזמנות, מבינים שלישראלי היו סטוק של הזמנות. איך אומר מוישיק, אדום עולה.

בעל המאה הוא בעל הדעה - את זה אנחנו כבר יודעים מזמן וכולם בסביבה יודעים שכדאי להם להתחנף לגאידמק. מי יודע, אולי הוא יסדר להם ג'וב.

גאידמק עם פרננדז. לחיי החיים הטובים
    אם גאידמאק זוכה לכתבת סופ"ש ביומן, ואם בעמוד הראשי מדווחת העתונות כי הוא מתכוון לממן טיפולי הסרת שיער לשחקניו (האירופאי הזה לא יכול כנראה לסבול שהאסיאתים יסתובבו לו שעירים כמו קופים), אז משהו כאן השתבש.

זה שהרב עובדיה נפגש איתו זה ברור מאליו. הש"סניקים מבררים בציציותיו של כל רוסי ובודקים 17 דורות קודם פרטים לגבי יהדותו - אבל כשמדובר בגביר עשיר, זה כבר לא כל חשוב.

מי יודע כמה כסף הוא עשוי לתרום לכוללים, וצי המכוניות החדיש של כבודו זקוק גם הוא למימון שוטף.

אלי אוחנה. הושפל ובא
    אז כן, תגידו שאני מקנא בבית"ר שקיבלה את גאידמק, תקראו לי אשכנזי מניאק כפי שחלק מכם רגילים בהודעותכם המשעשעות (גאידמק הוא אשכנזי טוב, הוא נותן כסף לבית"ר), אבל את האמת חייבים לאמר ובקול רם.

אם היינו צריכים הוכחה נוספת שלעיתים אנחנו מתנהגים כעיירה בגליציה ולא כמדינה, בא הפריץ או הגביר ארקדי גאידמק והוכיח לנו זאת סופית.

בעיירה היו היהודים מתנפלים על דוכני הטשולנט והרגל הקרושה (איכססס) שהעמיד הגביר, אתמול הם התנפלו על הסושי. בכל זאת התקדמנו קצת.

2. קישורים ממומנים

תודה רבה על הכוונות הטובות אבל למה לא לפרסם את האתר שלקחת את זה ממנו, ואת שאר הכתבות שלך ממנו??

עריכה: אני רואה שדווקא בסטודמאייר ובלייקרס מינסוטה דווקא הבאת.

אתה עושה עבודה מבורכת, המשך כך להביא חדשות, אם אפשר גם מאתרים נוספים שאני ישמח לספק לך ואין לי ספק שתקבל ניהול פה :cool:
    נערך לאחרונה על ידי ליאו מנהיג הצבים; 02-01-2006 בשעה 19:29.

GigaMan
    אורח

תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,590 | הודעות: 8,173,177 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect