*אלן מסודי עצבני - לא הגיע לאימון
הקשר זעם על היחס של אשר אלון אל סוכנו והבריז מהאימון - מחר הוא ייסע לאליפות אפריקה. עבדול-ראזאק עשוי להחליף בנבחרת גאנה את אסיין הפצוע.
מסודי התעצבן כי אשר אלון לא הסכים שאחד הסוכנים שלו ישתתף בפגישה כי הוא ניסה להעביר אותו לחיפה...
*ויירה: אני בטוח שבארסנל מתגעגעים אליי
קשר יובנטוס דוחה אפשרות לחזור לקבוצתו לשעבר שרואה את צ'לסי רק עם טלסקופ.
ציטוטים: "אני באמת חושב שהחיסרון שלי שם מורגש, ואני באמת לא רוצה להיות שחצן.
"הם סובלים מנחיתות פיזית מאז שעזבתי, אולי זה בגלל שהם לא הבינו באמת מה היו הסיבות לכך שעזבתי או שהם מתחילים להבין אותן רק עכשיו".
ויירה התייחס לקבוצתו בהווה: "אני בן 29 ונמצא בשיא הקריירה. אני צריך לשחק בקבוצה שתאפשר לי לפתח את היכולות והשאיפות שלי, וביובנטוס אני יכול לעשות את זה".
צודק בכל מילה....ארסנל הפסידו אותו בגדול....ויובה רק הרוויחו עוד קשר אחורי ברמה של אמרסון...
*די-קאניו מוריד את היד: אפסיק להצדיע
החלוץ של לאציו הבטיח בראיון כי הוא יפסיק את הצדעת מועל-היד שהביאו להרחקתו ולביקורת חריפה נגדו. למרות זאת השחקן מבטיח להילחם בעונשים שספג.
"אני אמנע מההצדעות אבל אני אמשיך במלחמה בעונשים, מבלי לחשוב לשנייה ואפילו אלחם חזק יותר", מסביר די קאניו. "עד שהשופטים יחליטו לזכות אותי אני אמשיך להאבק".
כזכור, ב-12 בדצמבר פורסמה בעיתונים האיטלקים תמונתו של די-קאניו בן ה-37 כשהוא מצדיע במועל-יד, הצדעה אשר היתה פופולרית אצל הנאצים במהלך מלחמת העולם השנייה, במהלך ההפסד של לאציו 2:1 לליבורנו.
זו לא היתה הפעם הראשונה שדי-קאניו עשה את המעשה הזה ובעקבות זאת הוא הורחק ממשחק אחד ונקנס בכמעט 12 אלף דולרים. החלוץ כאמור עירער על ההחלטה.
שיכנסו אותו בשכר של עונה אמן. >:o
קרדיט ל 0NE

ציטוט ההודעה