לדעתי הוא חייב לרדת מהאליפות!! לפחות שאנגל יחליף אותו ...
לא מחליפים אותו בגלל שהוא מכניס כסףלWWE שטויות! הם ירויחו פי 2 אם הוא יוחלף במישו אחר שאוהבים....
ואני לא מדבר אל אורטון ספציפית!
לדעתי הוא חייב לרדת מהאליפות!! לפחות שאנגל יחליף אותו ...
לא מחליפים אותו בגלל שהוא מכניס כסףלWWE שטויות! הם ירויחו פי 2 אם הוא יוחלף במישו אחר שאוהבים....
ואני לא מדבר אל אורטון ספציפית!
|
|
דבר ראשון אורטון לא יכול להחליף את סינה אין לי מושג על מה אתה מדבר..נכתב במקור על ידי TALOLI6
והוא מכניס המון כסף בגלל שהוא לא מתאבק מעולה.. אבל יש לו יכולות מיקרופון והקהל אוהב אותו בגלל שהוא חקוי זול של גנגסטר =\
למי שראה אבל את הראו האחרון... ראיתי כמה שלטים של Cena Sucks וצעקו לו המון בוז.. סוף סוף הקהל מבין מה הולך >.>
Bring the Violence-
למה אתה סתם?
אתה יודע בדיוק כמה וינס מקמהון מכניס מסינה כסף?אתה יודע למה הוא מכניס..?אתה עד כדי כך אידיוט שחושב שרייטינג מביא כסף?פחחח
וגם סינה קיבל מלכחתילה את החגורה בגלל שאפסים בני 10 התחילו לאהוב אותו רק בגלל הגימיק המעפן ביותר של הראפר ולמרות שזה מתחבר איכשהו לגימיק אבל זה לא כי הוא גם הוציא דיסק ראפ אמיתי,מכר חולצות,וינס ההומו:למה לא לשים אותו אלוף
והסיפור חוזר על עצמו
אלוף שיהיה מתאים לרשת אותו זה קיין
סינה הוא גרוע ואורטון לא קשור וקיין צריך לקחת וקרליטו לא צריך להיות בNYR
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
כן איך שמחתי שצעקו לסינה בוז בראו האחרון...
דיי כבר שיעיפו את הטמבל הזה כולה ראפר הפכו אותו לאלוף...
סתם חרא שוינס מקמהן יעיף אותו כבר ויתנו למייקלס את האליפות!!
קיין לא עד כדי כך מתאים :|
הוא גם פאוואר האוס.. כאילו.. הוא הרבה יותר טוב מבטיסטה אבל בכל זאת... עדיף לראות משהו שונה יותר... אם אנגל או שון מייקלס יזכו.. זה יהיה אחלה. שניהם מתאבקים תותחים..
Bring the Violence-
לא יודע יש לי חיבה אישית מסוימת לקיין,או מאסטרס למרות שאין סיכוי שייתנו להם.
אבל צריכים לתת למועמדים חדשים את האליפות ושהאליפות תעבור מידי חדש חדשיים שימצו את האלוף ויעבירו הלאה ולא יסחטו את האלוף עד המיץ במשך שנה,סעמק איתם.
באמת מייקלס יכול להיות אופציה ממש טובה.אפילו טריפל אייץ' או אדג' במידה ולא יעבור לTNA.
לא קיין לא טוב...
מישבאמת טוב לדעתי
זה ריי מסטריו... אחד שהאנשים אוהבים את הדמות שלו את הםעלולים שלו... ועוד..
טוב באמת וינס אמר שסינה מכניס לו כסף אבל סינה כבר 10 חודשים אלוף והגיע הזמן להחליף אותו
יש שמועות שאומרים שברסלמניה יהיה גון סינה נגד טרייפל אייץ על האליפות אני מאוד רוצה שאייץ יהיה אלוף זה יביא מאוד צופים
והפיוד בניהם יביא המון צופים
אה ומה הקשר אורטון חחחח אבל יש מצב אומרים שהוא יקח מבאטיסטה את האליפות
אייץ'???
בדרך כלל זה האלוף נגד מי שמסוכסך איתו כמו אנגל וזה..ככה זה היה שנה שעברה שהוא הפך לאלוף..
הוא היסתכסתך אם גיביאל...
מתאבק גרוע גימיק זול ומעצבן יותר מדי זמן אלוךף המאבק שאני הכי שונא בעולם
פשוט שונא אותו..
שון לשלטון
חרא מתאבק.
יכולות מיקרופון מטורפות... אני אוהב אותו בקטע הזה ולדעתי, בקטע הזה הוא בין הטובים כיום בWWE.
צריך לקחת לו ת'אליפות.. נימאס ממנו כבר... אני רוצה ששלטון יקח, אבל זה לא הגיוני. שאנגל ייקח... הוא גם מעולה
יש שמועות שהוא יפסיד לשון מייקלס ויהיה קרב 4 כולם על כוללם פאטל 4 וואי והמנצח יהיה האלוף ולדעתי מי שיהיה ברבעיה זה סינה מייקלס קורט ושלטון
לסינה אכן יש יכולות מיקרופון פנטסטיות ואני מעריך אותו על זה...
אבל נמאס ממנו כבר כאלוף - אני מת שHBK שון מייקלס סוף סוף
יחזור לרמה הגבוהה ויקבל תואר ! אנגל זונה ... לא רוצה אותו =/