1. [מוכר] "טלפונית"

שם הדבר הנמכר:טלפונית!!

מחיר בנק'\דבר להחלפה: 5 נק' והוא שלכם !

תיאור מדויק של הדבר:
טלפוניית אינטרנט פשוטה וקלה לשימוש, המחברת בין משתמשים בעלי אותה התוכנה. בחלון הראשי (מתחת למסך הטלפון הוירטואלי) יופיע מספרכם האישי. חברים שירצו ליצור אתכם קשר (או להיפך) יצטרכו להקיש את המספר הזה, ולאחר החיבור תוכלו לשוחח בחדר שיחה או באמצעות מצלמת רשת ומיקרופון

פרטים נוספים: אני לא יודע להסביר איך היא פועלת כי אני לא התקנתי אותה!
אבל הרבה משתמשים ממליצים!
--------------------------------------------------------------------------------->
2.שם הדבר הנמכר:שומר הסיסמאות!

מחיר בנק'\דבר להחלפה: 5 נק' והוא שלכם !

תיאור מדויק של הדבר:
הינו תוסף לדפדפן האינטרנט, המאפשר לשמור פרטים אישיים הנדרשים בתיבות דו שיח באתרים שונים (כגון דואר רשת, חשבונות טלפון, בנק וכד`). ניתן לשמור פרטים כגון שם פרטי ומשפחה, מספר טלפון וכתובת דואר אלקטרוני. התוכנה ממלאת את הפרטים בשדות הנדרשים באופן אוטומטי ומאפשרת הגנה באמצעות סיסמת-על.

--------------------------------------------------------------------------------->
3.שם הדבר הנמכר:כלי לחשיפת\שחזור סיסמאות הנשמרות על המחשב

מחיר בנק'\דבר להחלפה:7 נק' והוא שלכם !

תיאור מדויק של הדבר:
כלי לחשיפת\שחזור סיסמאות הנשמרות על המחשב שלכם על ידי תוכנות האינטרנט אקספלורר והאאוטלוק. התוכנה מציגה ברשימה את כל שמות המשתמש והסיסמאות שנשמרו באמצעות ה``שמירה האוטומטית`` (AutoComplete) של הדפדפן, וכן את נתוני החשבונות השונים של תוכנת האאוטלוק. בנוסף, התוכנה מציגה גם מחרוזות שנשמרו באמצעות השמירה האוטומטית של הדפדפן..

-------------------------------------------------------------------------------->
4.שם הדבר הנמכר:תוכנה למניעה, גילוי ותיקון קבצים פגומים על גבי תקליטורים

מחיר בנק'\דבר להחלפה:5 נק' והוא שלכם !

תיאור מדויק של הדבר:
תוכנה למניעה, גילוי ותיקון קבצים פגומים על גבי תקליטורים, דיסק קשיח ושאר מדיות איכסון. עם CDCheck ניתן לבדוק קבצים באמצעות ,CRC לבצע השוואת קבצים ותיקיות ןלתקן פגמים במידע. התוכנה לא עובדת על תקליטורי מוזיקה או קבצים הנסתרים למערכת ההפעלה.

-------------------------------------------------------------------------------->