שלום, לא ידעתי איפה לפרסם את זה ופה נראה לי הכי מתאים, מצטער אם זה לא המקום ואשמח אם תכוונו אותי לפורום הנכון.

אז ככה,
קיבלתי 3 דוחות על מהירות מהם אחד טופס בצבע ירוק שהוא "הודעת תשלום קנס" (לפי סעיף 228 (ב) לחוק סדר הדין הפלילי) ובו מפורט כי נהגתי במהירות של 72 קמ"ש בכביש שבו המהירות המותרת היא 50 קמ"ש והקנס הוא 750 ש"ח + 8 נקודות (סמל סעיף 6536),
ועוד שני דוחות שהם טופס כחול עם הכותרת "הודעה על ביצוע עבירת תעבורה" מכיוון שבשני המקרים האחרים חרגתי במהירות של מעל ל31 קמ"ש מעל המותר (הייתי על 88) ובהן לא הופיע קנס אלא 10 נקודות (סמל סעיף 6537) ולמטה כתוב שכנראה א
קבל זימון לבית המשפט:

(לא נותן לי לפרסם לינק לתמונה)

היום בבוקר כשבוע לאחר קבלת הדוחות קיבלתי את ההזמנה לבית המשפט שהוא טופס אדום "הזמנה לבית משפט וכתב אישום" לעוד כשלושה חודשים מעכשיו, ובתחתית מצורף טופס קטן שאפשר למלא שנקרא "טיעון לעונש":

(לא נותן לי לפרסם לינק לתמונה)

הנסיבות הן שהייתי בדרך חזרה הביתה בשעה מאוחרת בלילה, הכביש היה ריק והרמזורים ירוקים והייתה מין זרימה כזאת שלא שמתי לב כלכך למהירות..
-
1.מהו העונש על כל הדבר המצטבר הזה? קנס כפסי? שלילה? מאסר? עבודות שירות?
2.האם מילוי הטופס למטה באמת יכול לעזור איכשהו?
3.מהו הדין לכמות הנקודות?
4.במידה וחבר נהג באחד מן המקרים האלו, כיצד ניתן להעביר את האשמה אליו?
5.האם אני צריך להתחיל לחפש עורך דין?

6.אם אני מגיע להישפט, מה אני יכול לומר כדי לקבל הקלה בעונש?
7.בקיצור, מה אני עושה?

אני מבקש את עזרכתם !! אני חייל משוחרר, אין לי כרגע יותר מידי, הוצאתי את כל המענק כדי לקנות את הרכב ולא נשאר לי כמעט כלום.
אני צריך את האוטו לעבודה, לימודים וליום יום ואני לא יכול להרשות לעצמי שלילה כרגע..