קיצור אתמול במכון...לא יודע מה קרה לי..פעם הייתי יותר חזק..טוב תקשיבו לכל הסיפור
אתמול במכון אחרי חימום וזה..
קיצר הלכנו לעשות לחיצות חזה מוט בשכיבה..
טוב התחלנו סט ראשון שמנו 30 lbs כל צד +מוט שוקל 20 קילו בקירוב...10 הרמות סבבה..
העלנו בסט השני ל 40 כל צד...סבבה 8 חזרות אין בעיות..ואז עוד סט של 40 כל צד הפעם 6 חזרות..ואז העלנו ל 45 כל צד ו 6 חזרות...
ואז היינו מחוממים אש כאילו החזה רתח היה הכי מחומם בארץ..שמנו 50 כל צד..קיצר אני בא הרמה אחת סבבה הרמה שנייה סבבה הרמה שלישית ולא יכול להרים יענו אז הם עזרו לי שזה לא יפול..קיצר התבאסתי רצח...למרות שהייתי בשיא החימוםם לא הצלחתי להרים..דיברנו אחרי זה עם כמה אנשים שמבינים בזה טוב..קיצר הם אמרו בגלל שירדתי במשקל ושמה ירדה גם מסת שריר אז גם הכח ירד...
אז בקיצור אחרי סיפור כזה ענק השאלה כזאת..אני עכשיו המטרה לרזות .....להוריד את כל מה שיש בבטן
שתבינו על מה אני מדבר(בשחור שם מחקתי פשוט היו שירותים פתוחים ולא נעים אז סתם מחקתי..)
אז אם אני יוריד הכל ברור שגם קצת מסת שריר תרד ואז מה אני לא יוכל להרים משקלים כאלה יותר?כאילו זה כזה נראה מובן מאליו שאדם עם מסה קטנה לא יכול להרים הרבה...או שזה לא קשור וגם אם אני יהיה רזה ואני יתאמן אני יוכל להרים משקלים כאלה..תודה מראש.

) גודשת 0.7 באר
ציטוט ההודעה