יש עכשיו את המבצע הזה של ארסי קולה באריזות של ה8 או 6 בקבוקים יש כזה כרטיס שיכול להיות כתוב עליו שזכית באייפודקיצר עברו כבר שבועיים של המבצע עוד מעט נגמר ולא הספקתי להשאיל בכלל כרטיסים קיצר רציתי ללכת רק עם דרניג כדי שלא יפריע יצאתי ואז התחיל גשם>:oאז לקחתי מעיל ומטרייה והלכתי לי למגה...
קיצר נכנסתי לשם הלכתי למקום של הארגזים של הבקבוקים והיה שם עובדים מזדיינים ששמו ארגזים אז כזה עשיתי סיבוב 15 דקות ובאתי לשם והם לא היו ..המטרייה המזדיינת וגם המעיל קצת הפריעו לי
אבל בכל זאת הורדתי ארגז שמישהו אחר כבר דפק ממנו הוצאתי אחר והושטתי את ידי בין הבקבוקים ואז ואז ראיתי תעובדים המזדיינים של מיקודם באים שוב
איזה שרמוטות
קיצר כזה זחלתי מישם מהר ועמדתי ועשיתי תעצמי מסתכל על הבירות..וזהו השרמוטות נשארו שם איזה חצי שעה עד שלא היה לי כוח לחכות וויתרתי להם
איזה חייה לזכות באייפוד מהבקבוקים האלה מחר אני יחזור וינסה את מזלי שוב![]()

קיצר עברו כבר שבועיים של המבצע עוד מעט נגמר ולא הספקתי להשאיל בכלל כרטיסים קיצר רציתי ללכת רק עם דרניג כדי שלא יפריע יצאתי ואז התחיל גשם>:oאז לקחתי מעיל ומטרייה והלכתי לי למגה...
קיצר נכנסתי לשם הלכתי למקום של הארגזים של הבקבוקים והיה שם עובדים מזדיינים ששמו ארגזים אז כזה עשיתי סיבוב 15 דקות ובאתי לשם והם לא היו ..המטרייה המזדיינת וגם המעיל קצת הפריעו לי
אבל בכל זאת הורדתי ארגז שמישהו אחר כבר דפק ממנו הוצאתי אחר והושטתי את ידי בין הבקבוקים ואז ואז ראיתי תעובדים המזדיינים של מיקודם באים שוב
איזה שרמוטות
קיצר כזה זחלתי מישם מהר ועמדתי ועשיתי תעצמי מסתכל על הבירות..וזהו השרמוטות נשארו שם איזה חצי שעה עד שלא היה לי כוח לחכות וויתרתי להם

ציטוט ההודעה