אופסס עזבו אותכם שטיות
אופסס עזבו אותכם שטיות
נערך לאחרונה על ידי SHAY016; 14-01-2007 בשעה 03:46.
|
|
אחי תפסיק מהר עם הסמים זה יהרוס לך תאמא של החיים
תראה הבנת לבד שזה הורס לך תחיים
אל תעשן יותר יהיה קשה בהתחלה אבל אחר כך תראה אזה טוב יהיה לך
ואם קקשה לך תנסה להתעסק במשו שיעביר לך תזמן
לעבוד במשו לא יודע מה אבל העיקר לא לעשן סמים
תעשן נרגילה סגריות אבל לא סמים אחי !
כן אחי הבנתי אבל מה עם מה ששאלתי?
מה השאלה שלך הייתה?
אתה שואל איך להפסיק לעשן?
מה השאלה אחי ? :\נכתב במקור על ידי SHAY016
חח שאלת אך להפסיק לעשן לא ? \:
אתה כל הזמן עייף בגלל הסמים....
אתה כל הזמן מסטול והסמים גומרים לך כל הגוף והמוח.....
אם אתה רוצה להפסיק ליהיות עייף תפסיק מהר עם הסמים העייפות תילך יחד עם הסמים...
תתחיחל לעשן סיגריות ולא סמים אתה תרגיש הרבה יותר וטב ואחר כך אם בא לך גם תפסיק לעשן סיגריות....
תפסיק עם הסמים.
ואחרי תקופה קצרה או ממושכת אתה תיראה שהגוף שלך יתחזק שוב לאט לאט
ותחזור להיות כמו פעם.
אתם לא יכולים להגיד לו להפסיק עם הסמים זה קשה!
אני מדבר מנסיון!
זה יותר קשה מסיגריות!
שמע אחי יכול להיות שהעייפות נוסעת גם מגיל ההתבגרות...
ואם אתה רוצה להפסיק תגיד לחברים טובים שיעזרו לך
קרא חוקי חתימות
שמע, אין מה לעשות קשה לא קשה אני יודע טוב מאוד שזה קשה ראיתי את זה מול עייני מזה להגמל מהדברים האלה, אבל תאמין לי שזה יעזור לך בהרבה.
לדעתי אתה חייב כל פעם שאתה רוצה לעשן- לעשות ספורט. לרוץ, מכון כושר, שחייה, כל דבר ספורטיבי שיעסיק אותך- אבל לעשות את זה לבד בלי אפחד בלי כלום שיפריע בלי שום התרדות- במיוחד בהתחלה. זה ינקה לך את הראש, יספיק את התנוונות השרירים ושאר הגוף- יעודד חילוף חומרים מהיר ואז יזרוק את שאריות הזבל שאתה מעשן ויחזיר את הגוף למסלולו הטבעי, עם מינימום פגיעות.
עד כמה שזה נשמע לך מפגר- ללכת לרוץ עכשיו בחורף או כל החרא הזה- שמע לעצתי. גם אם יורד גשם מבול- רוץ, תתאמן, תזיע, תוציא כל טיפת עצבים כל מה שיש לך תוציא על השרירים שלך- יהיה קשה אבל זה יחזיר אותך למסלול ויתן לך תעסוקה. אתה חייב להיות חזק כי אני יודע שזה קשה אבל זה אפשרי.
תוכיח לעצמך שאתה יותר חזק מחומר מזדיין. קח את עצמך ביידים ואל תוותר אפילו לא לשנייה, לא לסיגריה ולא לשאכתה אחת. אתה יכול לעשות את זה ! כבר עשית את הצעד הראשון אתה צריך להיות גאה בעצמך !
שתדע לך שיש לך פה אנשים שמחזיקים לך אצבעות כדי שתצא מהחרא הזה לחיים נורמליים וטובים ונקיים מחרא לגוף.
בהצלחה...
שלך, אלכס.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אלכס צודק בהכול
אתה צריך לחזק את עצמך נפשיתתתתת.... ולהגיד שאתה לא לוקח את זה יותר ושאתה יותר חזק , בקיצור כל הזמן אתה צריך להחדיר לעצמך מוטיבציה , והרעיון לעשות ספורט הוא מצויין , כי הוא גם מעסיק אותך , גם אתה נכנס לכושר ויש תוצאות, וזה עדיף פי 1049798 על הסמים,
ואם הבעיה שאתה לוקח סמים זה בגלל שיום שישי אתם יוצאים כל החבר'ה
אז אל תצא איתם!!
הבריאות שלך והחיים שלך חשובים הרבה יותר מיום שישי בלילה, תנסה לצאת עם אחרים שהם סבבה ושהם לא מעשנים סמים וכל החרא....
אם תצליח לעשות את זה ולצאת מהסמים, תוכל לצאת מכל דבר בחיים! בהצלחהה