באה אלי בקשה לפרטי ממשתמש אנומיני לעזרה... בעיקרון הוא לא יכול לפרסם אז אני מפרסם בשבילו על פי בקשתו.
"יש לי בעיה בפי הטבעת כבר מעל שנתיים.....
אני כל היום 24 שעות כל הזמן מרגיש שם מין כאב כזה כמו רגש שאתה צריך ללכת לחרבן כזה רגש כל הזמן
שרק שאני אוכל לשירותים ונוגע בפי הטבעת הוא קצת נחלש אבל אחרי כמה דקות חוזר
הלכתי למלא רופאים למיון לבית חולים כולם אמרים לי שהם לא רואים כלום ..כלום.....אז הם לא יכולים לעזור לי והם מבינים שאני סובל ..אני לא ממש יכול להמשיך לחיות ככה כי אחרי שנתיים אני כבר חושב שזהו כל החיים אני הולך לסבול וזה במקום הכי רגיש ומעצבן בעולם שאתה יושב שאתה הולך וזה בלי הפסקה
לא עשיתי ספורט כבר מאז שזה התחיל שנתיים הייתי עושה הרבה אבל אני לא יכול עם ההרגשה הזאת לעלות התחילה לי בטן וכבר צמיגים ואפילו קצת טלוליטיז ברגליים אני לא רוצה להיות שמן אבל שאני מנסה לרוץ זה פחות הורס אותי כי אני כל דקה צריך ללכת לשירותים להפסיד תכאב..ותהרגשה
וזהו אני לא יודע מה לעשות אם אין דרך שזה יתרפה ועכשיו הלכו לי כל החיים..וכל הזמן אני רק ישמין וישמין אני לא עושה כלום כמעט בגלל זה ממש כלום
אני רוצה להירשם לחדר כושר ולנסות להוריד תשומנים אבל יהיה לי קשה אחרי שנתיים בלי ספורט וגם אני לא יודע אם אני יוכל להיות מרוכז בכושר 5 דקות כי שאתה רץ מופעל כוח על פי הטבעת"

ציטוט ההודעה