נועה:
http://www.noacomp.co.il
פנדה:
www.pandas.co.il
מבחינת מחיר הרכבתי 2 מפרטים זהים אותו דבר
יצא שפנדה יותר יקרים ב 250 שקל
אבל מי שקנה באחד מהחנויות, שמע ביקורות מכיר משו איפה יש שירות יותר טוב?.
נועה:
http://www.noacomp.co.il
פנדה:
www.pandas.co.il
מבחינת מחיר הרכבתי 2 מפרטים זהים אותו דבר
יצא שפנדה יותר יקרים ב 250 שקל
אבל מי שקנה באחד מהחנויות, שמע ביקורות מכיר משו איפה יש שירות יותר טוב?.
|
|
אחי, אני קניתי בפנדה וזה מקום על הפנים !!
אני מצטער על הרגע שהשקעתי איזה 5 אלף שם.
פשוט האחריות שם חרא,רמאים, חרא חנות.
אני הייתי קונה קנייה בטוחה עד הסוףב נועה אוו ב-
logicpc.co.il
באמת חנויות ברמה טובה
אין תקציב לחתימה
נעה, ללא ספק.
שירות אדיב וטוב, מחירים טובים גמכן.
בפנדה השירות לא משהו, והמחירים בשמים.
אין לי נסיון אישי, אבל יצא לי לראות כמה תלונות חמורות באינטרנט על נועה (הביאו מוצרים אחרים במקום מה שהיו צריכים...). לא יודע עד כמה התלונות האלה אמינות.
בקשר לפנדה - גם אין לי מושג.
באופן כללי אני חושב שיהיה דווקא רעיון מעולה לקבץ חוות דעת של אנשים על חנויות שהם התנסו איתן. בתכלס גם אני מתכנן לקנות חלקים למחשב שלי + מחשב חדש בתקופה הקרובה וגם אני מחפש מקום אמין.
ניב, Crimson וכל מי שקנה באחת החנויות הגדולות, אשמח לקבל פירוט אודות ההתנסות שלכם עם החנויות.
אני ממליץ לך על KSP פשוט סוסים(המחשב שלי משם)
חבר שלי קנה מהם רמקולים ממש יקרים, במשהו כמו 1100 שקל, והקופסה היתה מושחתת.נכתב במקור על ידי חן
דבר רע נוסף בפנדס, האחריות שם פשוט חרא ! יש לי ממש בעיות עם החלקים שלהם וזה בטוח למה אני לא מנצל כלום מחלקים ברמה שיש לי, ואני הלכתי אליהם איזה 4-5 פעמים השארתי תמחשב, עשינו בדיקות וכול הזמן הם אומרים" המחשב תקין בלה בלה"... יענו דפקו אותי= שרות חרא!
אין תקציב לחתימה
בלי שום היסוס אפילו, נועה.
KSP, הצחקת אותי.
פנדס, לי היו בעיות אספקה איתם לפני שגיליתי את נועה.
לנועה פשוט יש את השירות הכי טוב שראתי אי פעם
המחירים טובים,
האנשים נחמדים
מעולםםםם לא עשו לי בעיות מכל סוג שהוא
אם הזמנת חלק ואין להם אותו הם ייתנו לך אחד יותר טוב באותו המחיר
ייתקשרו אליך כדי לברר כל פרט כדי שלא תקרה טעות
מקצוענים, ואין לי מילה רעה אחת עליהם.
הזמנתי מהם כבר יותר מ10 מחשבים, ועשרות חלקים ( לא בשבילי כמובן ) ומעולם לא נתקלתי באיזה בעיה מכל סוג שהיא, רק שירות מצויין, אספקה מהירה בטירוף ( יום אחד מרגע המשלוח ), וממש, הכל 100%.
לא ידוע אחי.... תראה, נועה חנות סבבה הבעיה שהזמנתי מהם פעם איזה CD שך LITEON והוא פשוט עשה רעש מטורף ! והוא לא קרא לי מקסימום( הגיע לאיזה 20 בערך וזהו)
אין תקציב לחתימה
נועהה ללא שום ספק שנועה.
כמה דברים, קודם כל משם קניתי את המחשב שלי במחירים ממש מצחיקים ביחס לKSP, שיענו חיפשתי מקום בירושלים ורק KSP ועוד כמה חברות היו שלא ממש מצאו חן בעיניי החלטתי ללכת על מחוץ לעיר עם הזמנה והכל ונועה נתנו לי שירות מצויין, המחשב הגיע עם הרכבה תוך שבוע, שבוע וחצי.
וגם האנשים בנועה .. אנשים נחמדיםםם![]()
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
ל KSP אני לא אתקרב יותר בחיים
פשוט חבורה של רוסים מטומטמים שרק רוצים לעשות עליך כמה שיותר כסף.
השירות מחורבן, האנשים מגעילים, אין להם אף שניה של זמן כי כל החנות מפוצצת ילדים קטנים עם ההורים שלהם אחרי שאמרו להם בפורומים שהם הכי זולים, הם מתבלבלים בחלקים, הרבה יותר זמן מנועה להרכבה ומשלוח, ינסו לדפוק אותך כמה שרק אפשר.
אני לא אתפלא אם יש מישהו שמזמין בחנות ורואים שהוא אידיוט הם לא עושים איזה V קטן על הדף של ההזמה שאומר " הוא אידיוט אפשר לדפוק אותו ".
רק נועה.
אין לי אף חנות אחרת בארסנל המידע שלי על חנות אחרת שהייתי ממליץ עליה כמוהם.