ראיתי שאנשים מפגרים מוכרו את זה אז אני נותן בחינם מי שרוצה לפרטי יש לי 100 לחלק (כל שבוע זה חוזר לי 100 שוב משהו דפוק חח)
בקיצור שלחו הודעה תקבלו \ תגיבו פה
ראיתי שאנשים מפגרים מוכרו את זה אז אני נותן בחינם מי שרוצה לפרטי יש לי 100 לחלק (כל שבוע זה חוזר לי 100 שוב משהו דפוק חח)
בקיצור שלחו הודעה תקבלו \ תגיבו פה
|
|
מה זה ?? :-[
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אימייל של גוגל משהו חזקנכתב במקור על ידי Qu!K §!Lv£R
מה עושים עם זה?
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אחד נכה בעשינו עסק סתם זונות קמצנים אז אני אומר שאם מישהו רוצה שידבר איתי ויקבלנכתב במקור על ידי Hitman
ד"א קוויק סילבר אם זה אימייל מה נראה לך שעושים עם זה?!
תביא לי הקשה אחי
yonatan1223@walla.com
תודה
יש לי בלי סוף ..
מי שרוצה שיגיד ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
שלחתי לך 5 הזמנות ..נכתב במקור על ידי GolD
תהנה
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני לא אוהב אותו כי גוגל זונות לאללה היית עלהם איזה כתבה שנגיד אתה מחפש משהו בגוגל אז יש להם רובוט ששומר את הנתונים ומעבד אותם וככה הם יודעים עליך מלא דברים גם הגימייל הזה הם יודעים מי שלח לך הודעה מתי ומה תוכן ההודעה וככה הם אוספים מידע עליך ומה אתה אוהב וכל זה ואז הם שולחים לך דברים לגימייל שאתה אמור לאהוב אבל בעצם אף אחד לא אוהב את השטיות האלה
guyb6@walla.co.il
תודה רבה
קיבלתנכתב במקור על ידי ג.ב
קיבלת 3נכתב במקור על ידי ג.ב