מישהו עוד משחק במשחק?.......
מישהו עוד משחק במשחק?.......
אזרחות ממממ דבר טוב
|
|
אני פרשתי לפני כמה שבועות.
הספיק לי אחרי כל השנים ששיחקתי
שיחקתי בMU אירופה
אני מוכר שם....
היה לי 6 ריסטים ועוד שחקן עם 74 ריסטים
לע אני שואל אם מישהו משחק בגלובאל חחחח הרגיל חח
אזרחות ממממ דבר טוב
מזתומרת ריסטים?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אני משחק ..
תרוצה ללמד אותי על MMO .......אני בקהילת גיימר כבר 4 שנים..תעשה טובה ואל תגיד לי מה רציני ומה לא כי בסופו של דבר זה הכל לפי הטעם ..נכתב במקור על ידי falafel
ומתן איזה קלאס ואיזה רמה אתה?
אזרחות ממממ דבר טוב
בעע
פרשתי
2 ריסטים , שרת לא גלובאלי
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אחי, אם היית מבין בMMO לא היית אומר שMU הוא רציני =\נכתב במקור על ידי Party-Boy
אני לא אומר שהוא לא כיף..אבל הוא נמאס נורא מהר, ואתה מבין כמה זמן בזבזת במשחק עליו..חבר שלי היה הישראלי הכי חזק בגלובל עד לפני כמה חודשים..עכשיו הוא פרש , ולא מבין איך הוא בזבז תזמן שלו על זה..זה פשוט משחק נורא..פשוט? אין קווסטים..אין אתגר..אין כלום =\
bk lvl 172 server wigle
ובמו יורופ אני יכול לסדר לך פרוטקציות
ה admin מהכיתה שלי
אבל חרא שרת
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
יש קווסטים זה דבר ראשון , אתגר ? לעלות רמות ולהתחזק.
צטט:
במקור פורסם על ידי Party-Boy
תרוצה ללמד אותי על MMO .......אני בקהילת גיימר כבר 4 שנים..תעשה טובה ואל תגיד לי מה רציני ומה לא כי בסופו של דבר זה הכל לפי הטעם ..
ומתן איזה קלאס ואיזה רמה אתה?
אחי, אם היית מבין בMMO לא היית אומר שMU הוא רציני =\
אני לא אומר שהוא לא כיף..אבל הוא נמאס נורא מהר, ואתה מבין כמה זמן בזבזת במשחק עליו..חבר שלי היה הישראלי הכי חזק בגלובל עד לפני כמה חודשים..עכשיו הוא פרש , ולא מבין איך הוא בזבז תזמן שלו על זה..זה פשוט משחק נורא..פשוט? אין קווסטים..אין אתגר..אין כלום =\
קוסם רמה 140 בגלובאל ושיחקתי גם בשרתים פרטיים לפני קצת זמן שזה לא נחשב.
ואם הוא היה הישראלי הכי טוב בגלובאל איזה רמה הוא היה ? אני חושב שאכלת חארטה .. אם הוא היה כל כך חזק והשקיע כל כך הוא בחיים לא היה פורש ...
שמעת על Ashkeloni?נכתב במקור על ידי -=-מתן^אלחלו-=-
עכשיו הדמות שלו רמה 270 ככה נראה לי
איזה קווסטים? זה של ה150 ושל ה220? לזה אתה קורה קווסטים? אנשים עושים אותם ב10 דקות...נכתב במקור על ידי -=-מתן^אלחלו-=-
כן אני מכיר את אשקלוני טוב מאוד , הדמות שלי ביחד עם אחי הגדול והוא חבר של אשקלוני.
אחי הגדול אימן את אשקלוני (הוא היה יותר חזק לפני שפרשנו ואז חזרנו) לפני שפרשנו לחצי שנה ואז חזרנו , אשקלוני לוחם חרש על המשחק כמה שהוא חרש הגיע לרמות הגבוהות .