תראו נירשמתי קיבלתי באימיל את הקוד , הורדתי את המשחק , עשה עידכון , הורדתי את הכרטיס מסך הזה שהוא אמר הכל עשיתי
ואז שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הרקע יענו אני לוחץ על Start הוא מגיע למשחק והוא משו עם Ok אני לוחץ וזה יוצא מהמשחק
מזה???
תראו נירשמתי קיבלתי באימיל את הקוד , הורדתי את המשחק , עשה עידכון , הורדתי את הכרטיס מסך הזה שהוא אמר הכל עשיתי
ואז שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הרקע יענו אני לוחץ על Start הוא מגיע למשחק והוא משו עם Ok אני לוחץ וזה יוצא מהמשחק
מזה???
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
|
|
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
מזה???
תראו איך שאני מגיע לקטע הזה , אז איפה שה-id וה-pwd הוא אומר משו באנגלית ואוקי ואם אני לוחץ אוקי זה יוצא מהמשחק
גם אני מת לשחק לא יודע מה זה עשה לי זה רושם לי במסך שנכנסים למשחק שהתכנה הזאת נגד פריצות יש לה בעיה ואז אני לוחץ אוקיי וזה יוצא לי מה עושים?
כן נכון! אותו בעיה לי!
אממממ
חכו חכו עוד כמה ימים יהיה לנו סרבר משלנו יהיה לכם כיף כמו שלא חלמתם
אמרו לי שהשרת האנגלי זה עולה הכסף..
זה נכון.?
זה בשרת המקורי שהוא הכי טוב יש בו הכל ולא נופל ואין לאגים אבל חרא שאני ישלם (חוץ CSנכתב במקור על ידי Qu!K §!Lv£R
![]()
)
כל הרשתים האחרים הם פרטיים.....
ותצלם את הבעיה.....זה מראה לך בטח חלון אפור קטן את זה תצלם.....זה שהוא רושם לך OK/REPORT BUG/COPY TEXT את זה תצלם....
ויאללה הרשת של אטרף חוזר????
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()