יש לנו פרוייקט גדול כזה לעשות עליו.
מישהו קרא אותו משהוא ??
משום מה , ההתחלה שלו מאוד מזכירה לי את העלילה של הסרט The Island.
קיצר, אם מישהוא קרא שיגיב כאן, בלי ספאם :|
יש לנו פרוייקט גדול כזה לעשות עליו.
מישהו קרא אותו משהוא ??
משום מה , ההתחלה שלו מאוד מזכירה לי את העלילה של הסרט The Island.
קיצר, אם מישהוא קרא שיגיב כאן, בלי ספאם :|
אין תקציב לחתימה
|
|
אני קראאאתתתייי ... אחד הספרים היותר יפים שיצא לי לקרוא באנגלית
אממ אם אתה צריך משהו לדעת עליו אז אתה יכול לתקשר איתי
יש פרטים בפרופיל
ספר נחמד מאוד- זה בעצם על חברה מושלמת, יש לכל אחד תפקיד משלו, הילדים הם בעצם לא של ההורים שלהם יש תפקיד של יולדת והכל. אממ יש עוד מלא דברים שהספר מתעסק בהם
אבל בעיקר בזה שג'ונאס, הגיבור, נבחר להיות זה שמקבל את כל הזכרונות מהאנשים. האנשים בעצם לא חולמים והם לא רואים צבע והכל. משהו מדהים, ויש את The Giver שהוא מעביר לו את כל הזכרונות, ואת כל המידע של הכאב [ אין בקהילה הזאת גם כאב ואושר ואהבה] והוא מעביר לו הכל.
בסופו של דבר הוא ו"אח" שלו גבריאל בורחים ואני לא אגלה את הסוףףף
תהנו![]()
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
בעעע.. למה גיליתה לי :X.
טוב לא חשוב אחי תודה רבהה !!למה יש לי בוחן יום שני, כול כמה פרקים עושים לנו בוחן בעע...
קיצר, יש מצב אתה קצת מסביר לי את ה-7 פרקים הראשונים ככה בקטנה ?? אם אתה זוכר :?
אין תקציב לחתימה
ברור השבעה פרקים הראשונים עוסקים בעיקר בזה שג'ונאס מציג את הבעיות שלו, הוא מציג את הקהילה שהוא חי בה, והוא מציג את כל הדילמות שעולות לו לראש. הוא גם מציג את המשפחה שלו אם אני לא טועה ואת החברים שלו. הוא מסביר על כל מיני דברים משונים שקרו בקהילה, למשל שפעם אחת עבר מטוס מעל כל הקהילה והאנשים ממש פחדו ולא ידעו מה קרה כי זה בניגוד לחוקים, והוא ממשיך לדבר כל הזמן על החוקים, על כל הקטע של השוויון בקהילה שכולם דומים.נכתב במקור על ידי Niv-S
ג'ונאס מספר גם על האנשים העליונים בקהילה ועל העונש הכבד שנמצא בקהילה שהוא מה שנקרא : Release זה לא ממש כמו שזה נשמע זה יותר מסובך ועל זה אתה תבין בהמשך.
הוא מסביר על הגילאים של האנשים, יש בוגרים יש זקנים ויש ילדים וזה מסובך. תקרא תבין
אני חושב שהוא מסביר על הגלולות שהם צריכים לקחת נגד גיל ההתבגרות, כאילו נגד מיניות והכל, שכל בוקר הם צריכים לקחת גלולות וכדורים נגד זה. וזהו פחות או יותר.
כל זה מנקודת המבט של ג'ונאס![]()
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
אחי כמו שכולם אומרים פה!
תתאמצו!
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !