טוב אז יש לי כמ כמה שאלות למה יש לי בתיק silver arrow אבל אין תמונה כלומר זה פשוט ריק אבל כשמצביעים על זה , כתוב silver arrow ועוד משהו למה יש אנשים שהשיריון שלהם הוא גוש לבן ?? כאילו יש מצב זה בעיה רק אצלי?
ועוד דבר למה קסם ההישתגרות חזרה לעיר/כפר הפך לכל כך איטי?!?! פעם הוא היה לוקח 3 דקות עכשיו 10+ מה קרה ?
יש מצב שכל הלבן וחוסר התמונות יוצא מתיקית הסיסטם שלי או שככה זה אצל כולם?
אה ועוד דבר אחד כדי לזמן חד קרן אני צריך איזה אבן (ניראה לי dimond/crystle) של class D אבל איפה אפשר ליקנות אותה? ורק עוד כמה שאלות... איך אני גורם לקסמים להפוך ליותר מהירים כי אני רואה אנשים עושים אותם קסמים כמו שיש לי אבל בשנייה ולי זה לוקח 15 שניות...
ועוד שלוש שאלות יש אפשרות לחצוב ואם כן אז איך?(ראיתי שיש בכפר של הגמדים מיכרות אבל לא היה לי כוח ללכת לשם) ....
אוקי והשאלה השנייה היא עוד אנשים יכולים להכין דברים ? כלומר אם כל גזע יכול ולא רק גמדים או שרק גמדים יכולים? ושאלה אחרונה איך אני גורם לעצמי לרוץ יותר מהר (אני יודע שצריך שהדברים שלך לא ישקלו הרבה אבל כימעט בטוח יש עוד דרך כי אני רואה אנשים שרצים ממש מהר ולא רק אלפים אפלים)
תודה
אוייי ניזכרתי עכשיו איך אני מוסיף חברים ? או שחייבים masenger (ראיתי שיש בימשחק) אבל יש עוד דרך?כי אין לי מסנג'ר...

...

שיניתי כינוי