ככל הנראה השחקנית שמשחקת את אימא של שלטון בנגמין פצועה ולא תוכל להיות בWWE לכמה זמן הWWE צריכים להמציא סיפור להעדרת כנראה שהם ישתמשו בסיפור של התקף לב שהיה לה בפרק האחרון של RAW
ככל הנראה השחקנית שמשחקת את אימא של שלטון בנגמין פצועה ולא תוכל להיות בWWE לכמה זמן הWWE צריכים להמציא סיפור להעדרת כנראה שהם ישתמשו בסיפור של התקף לב שהיה לה בפרק האחרון של RAW
|
|
גם אני לא כל כך הבנתי איך היא נפצע כנראה משו פנימי לא הבנתי כל כךנכתב במקור על ידי MotkotO
יופי , שתפצע ! חח שישתמשו בזה שכאילו היה לה התקף לב וזהו.
בכל מקרה , אני ממש לא אהבתי שהיא הייתה עם שלטון , מדי פעם עזרה לו לנצח וכו'
לפי דעתי שלטון ילד מספיק גדול , חח כדי לנצח ולהראות את היכולות שלו שאנו כבר מכירים.
אני אהבתי את זה שהיא איתו זה היה מצחיק חחח במיוחד הקטע עם יוגין שהוא חשב שהיא מהסרט "ביג מאמא" חחחח
כן נכון בכלל לא יפה אם אמא שלו זה באמת מוכיח שראו עלוביםנכתב במקור על ידי MotkotO
עומרי , חח באמת זה היה קטע גדול שיוג'ין חשב שהיא מביג מאמא..חחחח
אני שונא את הזונה הזאתי
יודעים למה?
בגלל הצעקות שלה!
פעם היה שלטון נגד מישהו לא זוכר מי כבר לפני כמה שבועות והיא לא הפסיקה לדבר ולצעוק וזה הורס את הקרב אני רוצה לראות אותם בלי לשמוע את הזונה הזאת ברקע :@
חחח גם אני שונא אותה בגלל הצעקותנכתב במקור על ידי BigBear
הצעקות זה לא הבעייה
היא פשו הרסה את כל האימג' של שלטון בתור מתאבק ודפקה לו את כל הסיכויים להחשב כרציני... וחבל
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
למה? גם ככה הוא היה תקוע בתדמית של הילד טוב ירושלים הזאת.נכתב במקור על ידי mp_16
אז היא רק עזרה להמחיש את זה,
וכל דבר שיחזיר את בנג'מין למסלול של נצחונות בPPV למיניהם זה טובף.