באמת שאני לא יודע מזה המשחק הזה..אבל..הוא 4 ג'יגה שוקל....
והתמונות שלו נראות יפות כאלה..משהו מזכיר את אנריל...
אני התחלתי להוריד...אם למישו יש קצת מידע לגבי זה שיגיד..
![]()
באמת שאני לא יודע מזה המשחק הזה..אבל..הוא 4 ג'יגה שוקל....
והתמונות שלו נראות יפות כאלה..משהו מזכיר את אנריל...
אני התחלתי להוריד...אם למישו יש קצת מידע לגבי זה שיגיד..
![]()
|
|
לפי הציונים הוא לא משהו, ממוצע של 58:
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/920858.asp
RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.
נראה חביב לפי הביקורות בדרך כלל אני לא שם עליהן עד שאני לא משחק אבל 4 ג'יגה נו באמת..
אשכרה ! ראיתי בגימספוט 3.1 עזבתי :\
אין תקציב לחתימה
גיימספוט טועים כל הזמן... הם נתנו 4.5 לאחד המשחקים האהובים עלי לPS2...נכתב במקור על ידי Jack
זאת דיעה של איש אחד אתם מבינים את זה נכון? מביאים בנאדם שיתן את הדיעה שלו על משחק כלשהו... אז בגלל בנאדם אחד שלא אהב את המשחק הזה ומסביר למה לא אתם אפילו לא נותנים לו צ'אנס? אין לכם מוח משלכם? תנסו, אולי תתאהבו במשחק הזה... אני הולך לנסות כי לפי תמונות וסירטונים זה נראה לי פשוט מדהים...
אני יודע, בגלל זה אני הולך לGAME RANK כדי לראות את כמה הרוב נתנונכתב במקור על ידי Frisky
ובמשחק הזה כמעט כולם הביאו לו 30%
RSLinks.org - Appz, Games, Movies, TV-Series - All in one - All RapidShare links.
יש לי את המשחק
זה משחק נחמד לא יותר מזה הוא יותר מידי לא אמיתי אבל אם אין לכם משחק אחר כרגע שווה להוריד!!
המשחק באמת נראה טוב לא יודע למה גיימספורט הביאו לו 3.1
אבל לא צריך לסמוך על הדירוג שלהם..היה מלא פעמים שהם טעו.
שיחקתי בו, ואני יכול להגיד בבירור שהוא הרבה יותר טוב מריינבו סיקס החדש שקיבל מעל ל7 בגיימספוט...
זה משחק חמוד מאוד עם גרפיקה מעולה ואפקטים מצוינים, והסאונד לא רע בכלל... יותר טוב מQUAKE 4...
ריינבו סיקס החדש זה פשוט דבר מעפן אל תתקרבו לזה אפילו חחח זה פשוט נורא
משחק טוב + מזכיר את קאונטר סטרייק בקונספט רק עתידני משחק עם פוטנציאל אדיר שלא מומש עד הסוף אני הייתי נותן לו כרגע
7-10 וגיימספוט ידועים בכך שהם סתם קוטלים משחקים